22:14 Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ο ανάδρομος ο Ερμής φέρνει ανακατατάξεις

Ζώδια: Ο ανάδρομος ο Ερμής φέρνει ανακατατάξεις

Ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, με τον Άρη να βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τον νόμο και τα δικαστήρια και γενικά μείνετε μακριά από παράνομες πράξεις. Γενικότερα, πολλές σχέσεις και συνεργασίες περνούν κρίση. Μην κοιτάζετε… πίσω, παρά μόνο για να κάνετε απολογισμούς!

Από την Γεωργία Κουμπούνη*

Κριός – Στο κυνήγι του χρήματος

Η απόκτηση χρήματος μοιάζει με το κυνήγι αυτό το διάστημα. Μπορείτε να έχετε κέρδη, αλλά με καθυστερήσεις, ενώ θα τρέχετε να μαζέψετε αυτά που σας ανήκουν. Αισθηματικά, oι αδέσμευτοι μη δράτε παρορμητικά. Οι αδέσμευτοι μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις χωρίς να σκεφτείτε πρώτα και μη διαλύετε τα πάντα στην πρώτη δυσκολία. Προσέξτε μήπως κάποιοι συνεργάτες ή συνεταίροι σας εκνευρίζουν, σας καθυστερούν ή σας αγχώνουν. Διορθώστε ό,τι χάλασε ή τελειώστε ό,τι έχετε αφήσει στη μέση.

Ταύρος – Πρέπει να δημιουργείτε

Αυτό που έχει σημασία για εσάς, σε αυτήν τη φάση, είναι να περνάτε καλά και να δημιουργείτε. Η δημιουργία σάς δίνει πραγματική ικανοποίηση. Ο έρωτας είναι μάχη, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Οι συγκρούσεις έρχονται και φεύγουν με ευκολία. Το ταίρι σας ίσως έχει άγχος. Στηρίξτε το. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, έχετε πάντα μια λύση της τελευταίας στιγμής, όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Προσέξτε τους εθισμούς και τις καταχρήσεις.

Δίδυμοι – Δεν είναι ώρα για αλλαγές

Βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο και έχετε πάθος και γοητεία. Πολλές φορές το ταίρι σας είναι κακότροπο. Δώστε του τον χρόνο να ηρεμήσει και μη ρίχνετε και εσείς… λάδι στη φωτιά. Υπάρχει και ο δρόμος της καμήλας. Μερικοί θα έχετε προτάσεις από παλιούς εργοδότες και άλλοι θα κάνετε αναθεωρήσεις ή διορθώσεις στη δουλειά σας. Δεν είναι ώρα για αλλαγές. Προσέξτε γιατί ο Ουρανός επηρεάζει την υγεία σας και τη δουλειά σας.

Καρκίνος – Έχετε πολλή νευρικότητα

Ο Άρης και ο Ερμής ανάδρομος βρίσκονται σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, τεντώνοντας λιγάκι παραπάνω… τις χορδές του νευρικού σας συστήματος. Η Αφροδίτη ευνοεί τη φιλία και… παίζει στον έρωτα. Πάντως, έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας συμβουλεύουν στα δύσκολα. Έρωτας και δουλειά δεν πρέπει να συμβαδίζουν. Μη βιαστείτε και κάνετε ριζικές ή εκκεντρικές αλλαγές στην εμφάνισή σας. Θα το μετανιώσετε. Προσέξτε την υγεία και την ψυχολογία σας.

Λέων – Υπάρχουν πολλές παγίδες

Μην κάνετε καμία αλλαγή ή έναρξη αυτό το διάστημα. Στο χρήμα υπάρχει καθυστέρηση, αλλά έχετε και… σωσίβιο. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε. Υπάρχουν πολλές παγίδες, ιδίως αν είστε απρόσεκτοι. Η Αφροδίτη φέρνει έμπνευση και οικογενειακή συνεννόηση. Ο Άρης δυσκολεύει την επικοινωνία σας και καθυστερεί κάποιες υποθέσεις σας με οικείους και συγγενείς σας. Προσέξτε πάρα πολύ την ψυχολογία σας, την υγεία σας και τη δουλειά σας. Παρασκήνιο, μυστικά και αρκετές λακκούβες στον δρόμο σας. Προσέξτε!

Παρθένος – Αποφύγετε ακρότητες

Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, θα φέρει έντονο στρες και ανησυχία. Αισθηματικά, μην ενθουσιαστείτε με επιπόλαια φλερτ, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε καλά με τον άνθρωπό σας. Υπάρχουν πολλά έξοδα και λίγα έσοδα. Μην περιμένετε βοήθεια από τρίτους. Ό,τι κερδίσετε θα είναι δική σας κατάκτηση. Αποφύγετε ακρότητες και επιπολαιότητες. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε αλλαγές στην εμφάνιση και πλαστικές επεμβάσεις.

Ζυγός – Να τρώτε υγιεινά

Να τρώτε υγιεινά, να οδηγείτε προσεκτικά και να φροντίζετε την υγεία σας. Να τρώτε πολλές φυτικές ίνες και ψάρια. Αισθηματικά, επ’ ουδενί μην μπλέξετε τον έρωτα με τη δουλειά. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία στις σχέσεις σας. Στην εργασία ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Θα κουραστείτε αρκετά και ίσως χρειάζεται να κάνετε δυο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάντε υπομονή και δείξτε επιμονή.

Σκορπιός – Περίοδος γεμάτη από προκλήσεις…

Να οδηγείτε προσεκτικά και να τρέφεστε σωστά. Να θυμάστε πως πρέπει να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε καλά. Ο οργανισμός σας είναι εξασθενημένος και το ανοσοποιητικό σας ελαφρώς πεσμένο. Αισθηματικά, θα προκύψει ένα είδος κάθαρσης, ενώ οι δυσκολίες θα σας βγάλουν σε ένα καλύτερο μονοπάτι. Ευκαιρίες οι αδέσμευτοι, αλλά αποφύγετε παλιές ιστορίες. Είναι μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις σε ό,τι αφορά την καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Έχετε εχθρούς, ιδίως στη δουλειά.

Τοξότης – Δεν σας καταλαβαίνουν

Πρέπει να διαχειριστείτε σοφά τα οικονομικά αλλά και κληρονομικά θέματα, καθώς από τη μία έχετε έσοδα και ευκαιρίες και από την άλλη έξοδα από το πουθενά. Αποφύγετε τον τζόγο και τα ρίσκα. Η σεξουαλικότητα και η ερωτική σας διάθεση βρίσκονται στο ζενίθ. Δεν είναι εύκολο, ωστόσο, να γεφυρώσετε σχέσεις, ειδικά αν στέκεστε στο παρελθόν! Βρίσκετε καταφύγιο και ηρεμία στο σπίτι, αφού έχετε την υποστήριξη των οικείων σας. Να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε.

Αιγόκερως – Υπομονή και σύνεση…

Υπαρξιακές αγωνίες και άγχος είναι πιθανά. Ο Άρης απαιτεί να είστε προσεκτικοί στη διατροφή σας και να έχετε έναν καλό και υγιεινό τρόπο ζωής. Προβλέπεται να κάνετε ισχυρές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες και να αναγκαστείτε να βάλετε τη ζωή σας σε καινούργιες βάσεις. Έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας συμβουλεύουν στα δύσκολα, και αυτό είναι σημαντικό. Με τα παιδιά σας μπορεί να έχετε συγκρούσεις. Δείξτε υπομονή και σύνεση.

Υδροχόος – Θα νιώσετε κούραση

Έχετε πνευματική φώτιση, δημιουργικότητα και μεγάλη διαίσθηση, αλλά πρέπει να προσέχετε υγεία και ψυχολογία και να στέκεστε με την πλάτη στον τοίχο, για να προστατευτείτε από ανταγωνιστές. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε καβγάδες με τον/τη σύντροφό σας. Μην ενθουσιάζεστε οι ελεύθεροι. Θα επανεξετάσετε σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και άλλους οικείους. Καθυστερήσεις ή προβλήματα σε ταξίδια είναι πιθανά. Σίγουρα θα νιώσετε πολλές φορές κούραση. Μην τσακώνεστε με συνεργάτες. Κρατήστε χαμηλό προφίλ στη δουλειά.

Ιχθύες – Κάντε τους κουτούς…

Δεν περνάτε πολύ άσχημα, δεδομένων των συνθηκών. Είστε πολύ δημιουργικοί και αποτελεσματικοί, χάρη στο τρίγωνο της Αφροδίτης. Προσέξτε πολύ, όμως, τα οικονομικά σας. Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι κακή. Θα έχετε φλερτ οι αδέσμευτοι, αλλά μην ενθουσιάζεστε. Θα έχετε ανταγωνισμούς και κόντρες με κάποια άτομα, ίσως και ισχυρά. Τουλάχιστον δεν υπάρχουν, για τους περισσοτέρους από εσάς, μεγάλες ανατροπές. Είναι πιθανό να γίνουν διάφορα κουτσομπολιά για σας. Μην καβγαδίσετε. Κάντε τους κουτούς!

*Η Γεωργία Κουμπούνη σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Έχει Μάστερ στη Φιλοσοφία της Αναγέννησης και Διδακτορικό σε Αστρολογία και Εσωτερικές Επιστήμες. Είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ και ασχολείται με την Αστρολογία πολλά χρόνια. Είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «Άστρα και Όραμα».

Email: [email protected],

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGOiqGkWzXJmoAp6SqefJnQ

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Η εγκυμοσύνη στα 44 και η «επιστροφή»

Η Καίτη Γαρμπή ισοπέδωσε την Σάσα Σταμάτη για όσα είπε στο J2US

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας