5:39 Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ο Δεκέμβριος δίνει «γεύση» για το «σακούλι» του 2022 (6-12/12)

Ζώδια: Ο Δεκέμβριος δίνει «γεύση» για το «σακούλι» του 2022 (6-12/12)

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη μάς έβαλε… φωτιά. Ο Ποσειδώνας γύρισε ορθόδρομος και αρχίζει να δίνει σταδιακά όλη του την καλή ενέργεια. Ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας αποκαλύψεων. Κι ενώ θα έπρεπε να κυβερνούν η καλοσύνη και η ανθρωπιά, τελικά θα δούμε την «άλλη όψη» του νομίσματος.

Από την Ευτυχία Αθανασίου*

Πολλές καταστάσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες! Αλλά και οι συγκρούσεις και ο φανατισμός ένθεν και ένθεν θα είναι έντονος. Κάνεις δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει… βήμα πίσω. Πάμε τελικά για μια μεγάλη έκρηξη;

Κριός: Τέρμα τα «μάλιστα, κύριε»

Έχετε βάλει πολύ νερό στο κρασί σας. Με την έκλειψη τέλειωσαν όλα αυτά, γιατί έχετε πάρει… ανάποδες στροφές. Πολύ πιεστικές μέρες Τρίτη και Τετάρτη (7 και 8 Δεκεμβρίου) που δεν αποκλείεται να κάνετε μεταφορικά και κυριολεκτικά έκρηξη, καθώς παρασκηνιακοί τύποι και περίεργες καταστάσεις σας φτάνουν στα όρια. Υπάρχει μια διάχυτη αδικία γενικά, αλλά και εις βάρος σας. Πέμπτη και Σαββατοκύριακο (9, 11 και 12 Δεκεμβρίου) συγκρούσεις και ασυνεννοησίες. Ας επικρατήσει το… καλό για να μη συμβούν έκτροπα τόσο στα προσωπικά σας όσο και γενικότερα.Ταύρος: Εκρηκτικές Καταστάσεις

Ανάβετε φωτιές εντός και εκτός γάμου. Παθιασμένοι έρωτες αλλά και σχέσεις κτητικές και συμφέροντος έχει ο… μπαξές για σας αυτήν τη βδομάδα. Η έκλειψη σας έφερε αντιμέτωπους με μοιραίες καταστάσεις. Προσοχή την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις υπερβολές, στα πάθη, στις αγορές και στον φανατισμό που μπορεί να δείξετε σε κάποιες περιπτώσεις. Ζήλιες, ίντριγκες και πολύ παρασκήνιο. Δεν σας αρέσουν όλα αυτά, αλλά ήρθε η ώρα να αναποδογυρίσουν… τραπέζια στη ζωή σας. Πατήστε πόδι.

Δίδυμοι: Αλλαγή σκηνικού…

Κάτι «αποκαλύπτεται» μέσα στον επαγγελματικό χώρο αλλά και ίσως μέσα στο γάμο σας. Μήπως έχετε εχθρούς που δεν τους είχατε καταλάβει; Ζορίζεστε ξαφνικά! Δεν υπάρχει παρασκήνιο, ανοίξτε τα ματάκια σας. Θα νιώσετε όμως μια απελευθέρωση στην ψυχολογία σας. Παρά το κακό -εκδικητικό- κλίμα που υπάρχει γύρω σας. Θα σας απασχολήσει κάποιο νομικό θέμα. Κάποιοι ετοιμάζεστε για μια «μοιραία κατάσταση» την επόμενη εβδομάδα. Ίσως μια απώλεια σας σπρώξει να κάνετε «στροφή» στη ζωή σας.

Καρκίνος: Νέα τάξη πραγμάτων

Η έκλειψη έκανε το θαύμα της στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα τρέχετε να βάλετε τα πράγματα σε νέα τάξη. Ο γάμος σας δείχνει άλλοτε να έχει φτάσει στα όριά του και άλλοτε σαν να ξεχειλίζει από ευτυχία. Διεκδικείτε τον σύντροφό σας από την αρχή. Κάτι τέλειωσε οριστικά ή έχει πάρει άλλη μορφή. Ευτυχώς είστε τύποι της οικογένειας. Αλλιώς είχατε πολλούς λογούς να τα βροντήξετε όλα κάτω και να αποχωρήσετε. Όπως και να το κάνετε, όταν το σεξ είναι καλό λειτουργεί σαν συγκολλητική ύλη.

Λέων: Έρχονται ευκαιρίες

Οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου έχουν… χαράς Ευαγγέλια – ζουν μια καλή περίοδο. Του δευτέρου μπαίνουν σε υποχρεώσεις και έξοδα, χρειάζεται προσοχή. Του πρώτου σιγά σιγά αρχίζουν να παίρνουν ανάσα. Κάποιο ταξίδι ίσως φέρει την απαραίτητη απελευθέρωση που χρειάζεστε, αλλά με απρόσμενες εξελίξεις. Η ερωτική σας ζωή δείχνει να διορθώνεται. Καλύτερη η επόμενη βδομάδα. Στα εργασιακά για όσους το κυνηγούν φαίνεται να έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία. Ο… λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Η ατυχία κάποιου ίσως γίνει τύχη για σας.

Παρθένος: Ευαισθησία στην υγεία

Πολύ τρέξιμο ακόμα και για εσάς που σας θεωρούμε τα πολυεργαλεία του ζωδιακού κύκλου. Λίγο η αλλαγή του καιρού και το κρύο, λίγο η κούρασή σας, κάποιοι θα πέσετε στο κρεβάτι. Οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου αναλαμβάνετε νέες αρμοδιότητες και ίσως έρθει μια προαγωγή. Ένα ξαφνικό ταξίδι ή πολλές μετακινήσεις. Θέματα με γείτονες και μετακομίσεις. Έχετε τις μαύρες σας αυτόν τον καιρό, αλλά δεν το ομολογείτε. «Σταματήστε τη Γη να κατεβώ», σκέπτεστε οι περισσότεροι. Θα περάσει όλο αυτό και όλα θα βγουν σε καλό. Keep cool!

Ζυγός: Ελπίδα από τον σύντροφο

Φωτιές βγάζετε από την πολλή δουλειά. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά όμως σας απασχολούν ευχάριστα. Αν κάποιοι είχατε έξοδα, τώρα θα έχετε έσοδα. Σας προσφέρουν βοήθεια ο περίγυρος ίσως και τα αδέλφια. Ξεκινάτε κάποιες σπουδές ή νέα ξένη γλώσσα. Μια απώλεια δικού σας προσώπου σάς απασχολεί. Δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και τα «πρέπει» σάς καταπιέζουν. Στα εργασιακά ασάφειες και πολλή κούραση. Κάτι χρειάζεται να αλλάξετε. Ευτυχώς η προσωπική σχέση -στους περισσότερους- δίνει χαρά.

Σκορπιός: Πολλά νεύρα…

Παρότι δεν είστε χριστουγεννιάτικο δέντρο, σας έχουν… ανάψει τα λαμπάκια. Ε, αυτό καλό δεν το λες. Οικονομικά, ενώ πηγαίνατε καλά, προέκυψε ένα «θέμα». Μην αναστατώνεστε, δείχνει ότι θα φτιάξει. Τα αδέλφια σάς έγιναν λίγο «βράχνας». Ένας παθιασμένος έρωτας σας έχει συνεπάρει. Για όσους το ζουν, θα λάβει έκταση το συναίσθημα αυτό και ίσως εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Μια μοιραία κατάσταση την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, θέλει προσοχή και ηρεμία. Κάποιοι δεσμευμένοι σκέπτονται να αλλάξουν σύντροφο. Οι προσφορές είναι πολλές…

Τοξότης: Επιτυχίες εν όψει

Αγαπημένοι Τοξότες, ποιος σας πιάνει τώρα που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας. Έχετε επιτυχίες στο πορτοφόλι και το κρεβάτι σας, καθώς είναι και τα δύο γεμάτα. Τώρα, αν για κάποιους δεν είναι, σύντομα θα γεμίσουν. Ανοίξτε τα ματιά σας και κοιτάξτε δίπλα σας – όχι μακριά. Κάποιος/α από το περιβάλλον σας ίσως τρέφει έντονα συναισθήματα για εσάς και το κρατάει μυστικό. Δώστε ένα «πράσινο» φως…

Για τους περισσότερους πολλή δουλειά και υποχρεώσεις. Ευκαιρία για όσους το σκέπτεστε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας.

Αιγόκερως: Προσοχή στις υπερβολές

Είναι οι παραλείψεις του παρελθόντος και τα αθεράπευτα «θέλω» σας που έγιναν απωθημένα. Ξεκαθαρίστε το μέσα και το έξω σας. Μεγάλα πάθη, έρωτας και ανάγκες που είχατε θαμμένες καιρό βγαίνουν στην επιφάνεια. Έρχονται οικονομικές υποχρεώσεις – κάντε οικονομία. Νιώθετε πραγματικά ότι μπορείτε να ξεδώσετε, αλλά προσοχή στις υπερβολές. Ένας συγγενής ίσως χρειαστεί θεραπεία. Πιθανή μετακόμιση ή αλλαγές μέσα στο σπίτι. Κάτι μοιραίο ανατρέπει την καθημερινότητά σας.   έκλειψη

Υδροχόος: Ανάταση στα συναισθηματικά

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάποιες «απώλειες» τελικά αποδείχθηκαν… ευλογίες και η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει. Ένα αδελφάκι θέλει την ψυχολογική σας υποστήριξη. Αλλαγές σε σχέση με κάποιο ακίνητο. «Τσεκάρετε» τον εαυτό σας για να διορθώσετε επικοινωνιακά λάθη. Στα εργασιακά όλα… σούπερ. Από υγεία έχετε υπάρξει και καλυτέρα. Προσοχή σε λοιμώξεις. Θα περάσουν όλα, κάντε λίγο υπομονή. Συναισθηματική ανάταση! Βελτίωση στη σχέση με τον/τη σύντροφο και καλύτερη επικοινωνία. Επιτέλους!

Ιχθύς: Έρωτας στα χρόνια του… ιού

Είτε είστε γιατρός είτε οτιδήποτε άλλο, τους περισσότερους σας έχει από κοντά μια… κατάσταση υγείας. Φροντίζετε κάποιους ή και τον εαυτό σας, είτε ψυχολογικά είτε σωματικά, σε διάφορα θέματα που προκύπτουν.
Σε όλο αυτό έρχεται να δώσει «φως» ο έρωτας σε όσους τον αποζητούν. Παθιασμένος και απαιτητικός, ξορκίζει το θάνατο και δίνει όρεξη για ζωή. Για όλους όμως ένας φύλακας -άγγελος αποδεικνύεται κρυφός σύμμαχος. Οικονομικά θα ανοίξει ο ορίζοντας αυτή την εβδομάδα, έστω και για λίγο. Δυσκολίες για πολλούς από ένα ακίνητο ή στην οικογενειακή τους κατάσταση.   έκλειψη

έκλειψη* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριες Μέλισσες: Νέο spoiler για τις εξελίξεις στο Διαφάνι

Τζένη Καζάκου: Η εξομολόγηση για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας