18:35 Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ζώδια: O Ιούλιος μας αποχαιρετά με τρία πλανητικά περάσματα...

Ζώδια: O Ιούλιος μας αποχαιρετά με τρία πλανητικά περάσματα...

Ο Ερμής περνά στον Λέοντα, ο ανάδρομος Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο μέχρι και τα τέλη του χρόνου και ο Άρης περνά στην Παρθένο… Τρία πλανητικά περάσματα είναι τα σημαντικά των τελευταίων ημερών του Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Τρεις μέρες μετά πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα και αυτό του Ερμή θα δώσει συναισθηματικές χαρές και θα καλυτερεύσει τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε κατ’ αρχάς σε εσάς του Μάρτη και κατόπιν σε όλους τους υπόλοιπους. Ακόμα μια δημιουργική και παραγωγική περίοδος ξεκινά τώρα για τους περισσοτέρους, καθότι μπορούν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τακτικές για την κατάκτηση των στόχων τους. Ο Άρης που περνά από την Παρθένο και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα σας δώσει περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, αλλά και την ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας που θα ανοίξουν τον δρόμο για να κερδίσετε περισσότερο υπεύθυνες θέσεις στο επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σχεδόν ταυτόχρονο πέρασμα μετά τον Ήλιο και του Ερμή στον Λέοντα θα δώσει σε όλους αιτίες για να ασχοληθούν με τον οικογενειακό τους χώρο όπως και λόγους για ζεστές οικογενειακές συνάξεις. Ακόμα αυτό το διάστημα δείχνει κατάλληλο για διορθωτικές αλλαγές στον χώρο που ζείτε όπως και να συσφίγξετε γενικά οικογενειακές σχέσεις… Ο Άρης από την Παρθένο που περνά θα δώσει πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θα φέρει ένα διεκδικητικό άτομο στην ζωή σας, εντάσεις στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, αλλά θα σας δώσει και το απαραίτητο θάρρος για να τολμάτε και να επιχειρείτε ακόμα και δύσκολους στόχους κάθε μορφής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μετά τον Ήλιο και ο Ερμής περνά στον Λέοντα και ξεκινά ένα διάστημα που θα έχετε ευελιξία και πειστικότητα στον λόγο καθώς και εύνοια στις επαγγελματικές συμφωνίες, προτάσεις και ευκολία στις μετακινήσεις σας. Θα μιλήσετε με κόσμο που μπορεί να είχατε καιρό να τα πείτε ή να τους δείτε για κάποιο λόγο, θα έρθετε πιο κοντά με συγγενείς δευτέρου βαθμού και γενικά η αυξημένη σας ανάγκη για έκφραση θα βρει διέξοδο. Αντίθετα, ο Άρης που περνά από την Παρθένο θα δώσει νευρικότητα στους στενούς οικογενειακούς σας χώρους, παρεμβολές τρίτων σε προσωπικά σας θέματα αλλά και άτομα που με την εριστική συμπεριφορά τους θα αγγίζουν τα όρια της υπομονής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την Τετάρτη που και ο Ερμής μετά τον Ήλιο περνά στον Λέοντα θα γίνετε πιο κτητικοί απέναντι και στο χρήμα μα και στους ανθρώπους, ενώ δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τις κινήσεις σας. Παράλληλα τα περάσματα αυτά θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και θα σας δώσουν μια περίοδο οικονομικής ανασύνταξης που θα σας απαλλάξει από ένα άγχος. Ο Άρης από την Παρθένο θα σας φορτώσει υποχρεώσεις και θα ροκανίσει ακόμα και τον ελάχιστο χρόνο που έχετε για ξεκούραση προκειμένου να προλαβαίνετε τις ολοένα και αυξανόμενες υποχρεώσεις σας. 

ΛΕΩΝ

Το σχεδόν ταυτόχρονο πέρασμα του κυβερνήτης σας Ήλιου και του Ερμή στο δικό σας ζώδιο σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα που μπορεί να έχουν οι άλλοι από εσάς, ενώ παράλληλα θα νιώσετε την ανάγκη να σταματήσετε τη μέχρι χθες παρασκηνιακή σας δράση και να κάνετε σε κάποιο καίριο τομέα της ζωής σας ένα μικρό ή μεγάλο ξεκίνημα. Ο Άρης όμως από την Παρθένο θα σας φέρει κατ’ αρχάς έξοδα και λάθη που κοστίζουν, αλλά κατόπιν θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς έως και συντηρητικούς στη διαχείριση, όπως και αρκετά σκληρούς… κυνηγούς του χρήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Λέοντα θα σας βάλει σε απολογισμούς, θα σας κλείσει στον εαυτό σας και θα σας γεννήσει την ανάγκη να ορίσετε εκ νέου προτεραιότητες. Κάποιοι θα κάνετε αυτές τις μέρες παρασκηνιακές κινήσεις προκειμένου να επιτύχετε έναν σκοπό σας, είτε επαγγελματικό είτε άλλης μορφής. Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο σας κάνει περισσότερο μαχητικούς διεκδικητές των συμφερόντων σας, αλλά και αρκετά εγωιστές. Ο Άρης από αυτή τη θέση είναι δύναμη που, αν την διοχετεύσετε σωστά, θα έχετε την πυγμή και την ενέργεια να κάνετε μεγάλα βήματα, αν όμως την ενέργεια την κάνετε επιθετικότητα και εγωισμό, αυτό το διάστημα θα σας κάνει εριστικούς, ακόμα και αντιπαθείς στους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Το σχεδόν ταυτόχρονο πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και θα σας βάλει σε νέους κύκλους, μέσα από τους οποίους θα μπορούσατε να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα στο δικό σας μήκος κύματος, όπως επίσης θα ενισχύσει τις συναναστροφές σας με τα ήδη υπάρχοντα άτομα που αποτελούν τον φιλικό και κοινωνικό σας χώρο. Ο Άρης από την Παρθένο θα σας φέρει μία εσωτερική ανησυχία σε σχέση με μία εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας σας. Γενικά η θέση αυτή μπορεί και φέρνει αναστάτωση στη ζωή των Ζυγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά τον Ήλιο και ο Ερμής περνά στον Λέοντα και στην κορυφή του ωροσκοπίου σας κάνοντάς σας να θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο ενεργά με τα επαγγελματικά και φιλόδοξα σχέδια της ζωή σας, όπως και για να καθιερώσετε τις ιδέες και τα θέλω σας στον κόσμο που σας περιβάλλει. Ο Άρης από την Παρθένο σάς καλεί να αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές με άτομα που σας συνδέουν επαγγελματικές σχέσεις και συμφέροντα προκειμένου να προωθήσετε ένα σας εγχείρημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα και του Ερμή στον Λέοντα ξεκινά ένα διάστημα που το μυαλό σας θα παίρνει περισσότερες στροφές, θα είστε σε θέση να βλέπετε πιο πλατιά τα πράγματα και θα είστε πιο ευέλικτοι στις συνεργασίες σας, καθώς και σε ό,τι αφορά και το επαγγελματικό κομμάτι της ζωή σας. Προσέξτε την επιθετικότητα του λογού σας και την τάση σας αυτό το διάστημα να τα λέτε «έξω από τα δόντια» για να μη δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας. Ο Άρης από την Παρθένο έως τα μέσα του Σεπτέμβρη θα σας δώσει πρόσθετες αρμοδιότητες μα και ευθύνες που μπορούν να αναδείξουν ταλέντα σας και να βοηθήσουν την επαγγελματική σας θέση. Όμως αποφύγετε να κάνετε και παρατραβηγμένες κινήσεις εντυπωσιασμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα που ξεκινά το πέρασμα που κάνει ο Ερμής στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη κληρονομικά ζητήματα ή να μεθοδεύσετε οικονομικές σας διεκδικήσεις, ώστε να βγείτε κερδισμένοι σε όσα θεωρείτε πως σας ανήκουν. Ο Άρης από την Παρθένο είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για εσάς, καθώς σας βγάζει από μία περίοδο αδράνειας και σας κάνει περισσότερο πρακτικούς από θεωρητικούς, με αποτέλεσμα σχέδιά σας να μπαίνουν σε εφαρμογή και να μην μένουν πια μόνο σχέδια και λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά τον Ήλιο, που πέρασε στον Λέοντα, το διάστημα δείχνει κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας, καθώς και το πέρασμα του και του Ερμή εκεί θα φέρει τον ήρεμο διάλογο στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους, ευέλικτους και δεκτικούς στα αιτήματα των άλλων. Ο Άρης από την Παρθένο δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο που περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις, σχόλια, πληροφορίες και σας δημιουργεί αυξημένη ένταση και ανασφάλεια για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα και του Ερμή στον χώρο του Λέοντα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον τομέα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης, μα και να τα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή και τον χώρο της δουλειάς σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας τομέα και να βρείτε νέους τρόπους ώστε να είστε πιο παραγωγικοί Ο Άρης από την Παρθένο που περνά και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα δώσει κάποια αυξημένη νευρικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καθώς εύκολα θα νιώθετε τις όποιες προτάσεις ή παραινέσεις των άλλων σαν κινήσεις επιβολής-  και αυτό είναι λάθος. Αν δεν αφήσετε τον εγωισμό να σας νικήσει, μπορείτε μέσα από συνεργασίες να αποκτήσετε και βραχυπρόθεσμα μα κυρίως μακροπρόθεσμα οφέλη.

*Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Τηλ. 2109349036, 6937110155

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας