16:03 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Περίεργες συναστρίες φέρνουν στην επιφάνεια καρμικά θέματα! Αστροπροβλέψεις 20 με 26 Ιουνίου

Ζώδια: Περίεργες συναστρίες φέρνουν στην επιφάνεια καρμικά θέματα! Αστροπροβλέψεις 20 με 26 Ιουνίου

Ζώδια:  Με την όψη του πλούτου αρχίζει αυτή η εβδομάδα αλλά και με την όψη της ζήλιας και της κτητικότητας. Με μια πολυαστρία στον Κριό που επηρεάζει όλα τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου) και τον Ήλιο να αλλάζει ζώδιο και να μπαίνει στον Καρκίνο. Αλλά και τον Ουρανό να έχει πάρει θέση επάνω στον βόρειο δεσμό της Σελήνης και να επηρεάζει σταθερά τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου φέρνοντας μπροστά τους καρμικά δυσεπίλυτα θέματα. Ο Ερμής και ο Ήλιος από τους Διδύμους μας προσφέρει την ικανότητα να βάλουμε τον νου και την επικοινωνία μας σε σωστά μονοπάτια. Να μπορέσουμε τελικά να βρούμε τους τρόπους να ξεπερνούμε τα εμπόδια και να λύσουμε το κάρμα που έχουμε δημιουργήσει σε αυτήν αλλά και σε άλλες ζωές.

 

Κριός: Προκλήσεις και ώρα αλλαγής!

 

Καθώς ο αστεροειδής Χείρωνας κάνει σύνοδο με τον Άρη στον Κριό, ενεργοποιείται ένα πρόγραμμα εσωτερικής αναβάθμισης. Ξεκάθαρο τι χρειάζεται να διορθωθεί στους Κριούς και όσοι δεν μπαίνετε σε δράση ίσως χρειάζεται να παραδεχθείτε ότι εθελοτυφλείτε. Αυτή η περίοδος ζητά από εσάς να εκπληρώσετε ό,τι οφείλετε στην ανθρωπότητα μέσα από το έργο σας. Αυτό είναι για τον κάθε Κριό κάτι ξεχωριστό ανάλογα με το πού έχει τον Άρη στο ωροσκόπιό του. Προκλήσεις στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά. Το ταμπεραμέντο σας είναι ακόμα πιο φλογερό. Τυχερές μέρες 21, 22, 23 Ιουνίου.

 

Ταύρος: Επαγγελματικές αλλαγές και ανακατατάξεις

 

Θέλετε να αλλάξετε ό,τι δεν σας εκφράζει και σας έχει γίνει δεύτερη φύση και κόντρα ρόλος από αυτό που είστε συνήθως. Ζορίζεστε από τον Κρόνο ανάμεσα στο παραδοσιακό και το πρωτοποριακό. Το δεύτερο να ακολουθήσετε αν δεν θέλετε να βρεθείτε ξεπερασμένοι. Γκρεμίζετε το παλιό. Η ψυχολογία σας είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά προσέχετε κάποιες πληγές που ίσως χάσκουν ανοικτές. Κέρδη και συναισθηματικές καταστάσεις που θα σας κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο ίσως σας κάνει με μια όψη με τον Πλούτωνα να μην υπολογίσετε και ίσως να υποτιμήσετε καταστάσεις.

 

Δίδυμοι: Εδραιώνεστε πλέον στο περιβάλλον σας

 

Ο Ήλιος περνάει από τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας πριν μεταβεί στον Καρκίνο. Υπάρχει μια έξαρση στην επικοινωνία και στο εμπόριο. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και ξεκινάει μια φιλοπαίγμονα διάθεση στα ερωτικά αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας αλλά παράλληλα ας έχετε και τον γάιδαρό σας δεμένο, καθώς η εποχή είναι κάπως απρόβλεπτη για όλους. Είστε τολμηροί στις ομαδικές δραστηριότητες, ενώ δεν λείπουν οι εντάσεις. Μεγάλη τύχη στις 26 Ιουνίου. Εκμεταλλευτείτε την όποια ευκαιρία. Οι θεοί συνωμοτούν υπέρ σας.

 

Καρκίνος: Ο Ήλιος δυναμικά στο ζώδιό σας

 

Ο Δίας και η Σελήνη τετραγωνίζουν τον Ήλιο σας σπρώχνοντάς σας σε υπερβολές και έξοδα. Είστε κάπως σε έναν δικό σας κόσμο, ίσως περισσότερο από αδυναμία να αντέξετε τη σκληρότητα της περιόδου αυτής. Μεταβολές στο περιβάλλον σας γίνονται η αφορμή για αλλαγές στο πορτοφόλι και στην ασφάλειά σας. Κτητικότητα και ζήλιες και έντονη επιθυμία να κυριαρχήσετε πάνω στον σύντροφό σας και στους αντίπαλους σας. Καμία φορά συμπίπτει αυτό. Στα επαγγελματικά σας, θέλοντας και μη, το παλεύετε και δεν ξέρετε πώς να το φέρετε σε κάποιο λογαριασμό. Καλές ευκαιρίες.

 

Λέων: Κινητικότητα σε θέματα που σας απασχολούν

 

Νιώθετε να αλλάζετε δέρμα κυριολεκτικά. Ο Δίας που σας δίνει τύχη και ο Άρης ενέργεια από το ζώδιο του Κριού έρχονται να εντείνουν τις προκλήσεις σε οικονομικά και θέματα υγείας και ασφάλειας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά σας είναι η αδυναμία των δικών σας ανθρώπων να σας πλαισιώσουν με τον τρόπο και την υποστήριξη που θέλετε και επιθυμείτε. Βρίσκεστε σε μια συνεχή κινητικότητα και σας απασχολεί να επικρατήσει δικαιοσύνη στη ζωή σας, αλλά τελικά είστε σε πολεμική διάθεση. Ακολουθήστε τη ροή των αλλαγών και αφήστε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας αξίζουν.

 

Παρθένος: Επαγγελματικές «μεταγραφές» και αλλαγές…

 

Ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αλλαγή σε κάποια νομικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι να επενδύσουν πάνω σας ή στις ιδέες σας. Κάποιος σπόνσορας ή σύζυγος ή γονέας φροντίζει για την οικονομική ευμάρειά σας. Είστε ακόμα ευλογημένοι με έναν καλό σύντροφο, αλλά προσοχή στην υπερβολική τάση για καλοπέραση. Ως γνωστόν, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Ρίξτε το έξω, αλλά με μέτρο. Τα παιδιά σάς δυσκολεύουν. Τα εργασιακά σας επίσης, αλλά μάλλον πάτε για… μεταγραφή. Κοιτάξτε το συμφέρον σας, άσχετο αν σας απλώνει κάποιος το χέρι ή όχι.

 

Ζυγός: Σπατάλες και υπερβολές στον ορίζοντα

 

Το είχατε παρακάνει μερικοί και τελικά, ενώ είστε διπλωμάτες, ξεπεράσατε τα εσκαμμένα. Μαζευτείτε λίγο στη βάση σας και σοβαρευτείτε. Ο/η σύντροφος είναι εριστικός και καλό είναι να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Θα σας καλοπιάσει μετά με δωράκια. Έχει έρθει ώρα να διορθωθείτε. Ερωτικά θέλετε να κάνετε το δικό σας και οι πλανήτες σάς δίνουν το έναυσμα για ανεξαρτητοποίηση. Οι σπουδαστές τα πάνε περίφημα. Οι αδέσμευτοι του πρώτου δεκαημέρου συναντούν τον έρωτα. Προσοχή στις σπάταλες και τις λάθος αγορές. Σας δίνεται η ευκαιρία για μια νέα αρχή ζωής.

 

Σκορπιός: Έρχονται τα πάνω κάτω…

 

Επαγγελματικές δυσκολίες και αναπάντεχες αναποδιές σάς βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Ένας έρωτας θέλει να μονοπωλεί τον χρόνο σας και η ζήλια είναι εμφανής. Καλύτερα να ζήσετε το παραμύθι σας αλλά να μην παραμυθιάζεστε. Οικονομικές υποχρεώσεις ζητούν την προσοχή σας. Τα παιδιά δεν σας λένε όλη την αλήθεια και ίσως κάποιους σας ξεγελούν. Είναι εποχή για περισυλλογή στον τομέα των επαγγελματικών σας. Κάντε μια αναβάθμιση σε σπουδές. Μην επιτρέπετε να υπάρχουν αψιμαχίες και προστριβές στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην προκαλείτε και μη γίνεστε η πέτρα του σκανδάλου.

 

Τοξότης: Νεύρα και εντάσεις συνεχώς…

 

Σας βλέπω να τρώτε ή να δίνετε ξύλο μετά… μουσικής. Είστε αρκετά δραστήριοι και έτοιμοι να καβγαδίσετε με το παραμικρό. Καλύτερα για αυτό το καλοκαίρι να πηγαίνετε δύο φορές τη μέρα γυμναστήριο να μη σας πω να πάρετε ένα… ράντζο και να μένετε μέσα. Έτσι θα γλιτώσουν από τα νεύρα σας οι δύσμοιροι κοντινοί σας άνθρωποι. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας. Νιώθετε ότι έχετε επωμιστεί υποθέσεις που δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς. Είστε κι εσείς σε φάση αλλαγών. Κάντε το δικό σας, αλλά μην γκρεμίζετε γέφυρες. Όλα θα ισορροπήσουν τελικά.

 

Αιγόκερως: Μεταμορφώσεις και δυσκολίες οριακές…

 

Κάποιοι το διασκεδάζουν και δροσίζονται και άλλοι ζορίζονται και δεν έχουν καθόλου καλή ψυχολογία. Είστε σε μια φάση των άκρων θα έλεγα. Οικονομικές υποχρεώσεις σάς δυσκολεύουν και χρειάζεται να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τα αδέλφια ή κάποιοι στον περίγυρό σας έχουν πρόσωπο απατηλό. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Αλλαγές και απομάκρυνση από τα παιδιά σας. Είστε κάπως εκκεντρικοί σε αυτήν τη φάση της ζωής σας και χρειάζεται να απομακρυνθείτε από έναν έρωτα που σας παίρνει τα μυαλά. Πολλά εξαρτώνται από εσάς.

 

Υδροχόος: Ερωτικές λαχτάρες εν όψει…

 

Κάποιους τους άφησε ο έρωτάς τους στα κρύα του λουτρού και ψάχνονται κατακερματίζοντας τον εαυτό τους από εδώ και από εκεί, δίχως λόγο. Έχετε κάνει την ανεξαρτησία σας παντιέρα, αλλά, όπως φαίνεται, αυτό δεν θα σας βγει σε καλό, αφού, όπως φαίνεται, άλλα λαχταράει η καρδιά σας. Κάντε μια πιρουέτα και διεκδικήστε να επιστρέψτε εκεί από όπου φύγατε, γιατί θα χάσετε το τρένο οριστικά και θα μείνετε στο τέλος μόνοι παρέα με τον… περιβόητο εγωισμό σας. Και σας βλέπω να την αδειάζετε την κανάτα, Υδροχόοι μου.

Ιχθύς: Οικονομικές ανέλπιστες ευκαιρίες

Τα τυχερά σας έχετε και στο χρήμα και στον έρωτα. Βέβαια στα ερωτικά μπορεί να είναι άνθρακας ο θησαυρός, μια και θα σας φέρει και τα πολλά προβληματάκια του παρέα. Σταματήστε να ασχολείστε με περιπτώσεις που δεν υπάρχει καμία ελπίδα και ανοίξτε τα μάτια σας και την καρδιά σας για κάτι καλύτερο. Κάντε ψυχοθεραπεία και δείτε από πού πηγάζει το θέμα τον ανάξιων συντρόφων. Λύστε το άμεσα. Απομακρύνεστε από έναν έρωτα για τα μάτια ενός άλλου. Καλές οικογενειακές στιγμές και όσοι είστε γονείς θα νιώσετε έπαινο από τους γύρω σας για τα παιδιά σας.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας