21:24 Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Περίοδος εντάσεων, αστάθειας και εκτεταµένων ανακατατάξεων (Από 20 έως 26 Μαρτίου 2023)

Ζώδια: Περίοδος εντάσεων, αστάθειας και εκτεταµένων ανακατατάξεων (Από 20 έως 26 Μαρτίου 2023)

Η νέα Σελήνη στον Κριό αυτή την εβδομάδα μας μιλά για μια μεταβαλλόμενη ατμόσφαιρα, αστάθεια και συναισθηματισμό. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. Δυναμιτίζει έτσι τις οικογενειακές σχέσεις. Εντάσεις θα υπάρχουν σε χώρους όπως η εστίαση, τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι. Η Σελήνη θα περάσει από Ιχθύ, Κριό και Ταύρο. Θα μας δώσει το έναυσμα αρχικά να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας με πιο εποικοδομητικούς τρόπους. Στις 24 και 25 του μηνός, με την αλλαγή του Άρη και του Πλούτωνα που μπαίνουν σε άλλα ζώδια, λαμβάνουμε μια… πρόγευση των τεράστιων αλλαγών που θα υποστούμε ως άνθρωποι και ως ανθρωπότητα. Αλλαγές σε κοινωνία, οικονομία, θρησκεία και οικογένεια.

Κριός Ψυχολογία πιεσµένη

Έχετε µπει σε µια αλληλοσυγκρουόµενη διάθεση. Ενώ πολλά πράγµατα πάνε καλά, έχετε µια δυσθυµία. Ο Άρης µπαίνει στον Καρκίνο και σας κάνει κάπως διστακτικούς και µε διάθεση να προστατέψετε εσάς και την οικογένειά σας. Ο Πλούτωνας δίνει δύναµη και µεταµορφώνει κυριολεκτικά εσάς του πρώτου δεκαηµέρου. Τύχη θα έχετε οι Κριοί του δεύτερου δεκαηµέρου σε επαγγελµατικά και σε έρωτα. Βελτίωση στην υγεία. Προσοχή στο παρασκήνιο και στις κρυφές συµφωνίες. Μην εµπλακείτε σε σχέσεις ως τρίτο πρόσωπο. Κίνδυνος αποκάλυψης. Ξαφνική άνοδος ή κάθοδος στα οικονοµικά σας. Κάντε έξυπνη διαχείριση.

Ταύρος Οργανώστε τα όνειρά σας

Έχετε επιθυµίες πολλές, αλλά πρέπει να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας, καθώς δεν ξέρετε πού χρειάζεται πρώτα να ξοδέψετε τα χρήµατά σας. Ίσως κάνετε µια µεγάλη αγορά αυτοκινήτου ή υπολογιστή. Κάτι µεγάλο για το νοικοκυριό σας. Εντάσεις θα υπάρχουν µε αδέλφια και γείτονες. Ξεκινάτε φροντιστήρια αλλά και σεµινάρια. Αλλάζετε την εµφάνιση και τη διατροφή σας. Ευκαιρία να ζητήσετε συµβουλευτική υποστήριξη από ψυχολόγο ή εναλλακτικό θεραπευτή. Ξεκινάτε ενασχόληση µε φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέµατα. ∆ιάθεση για αλλαγή και απελευθέρωση από σχέσεις που έχουν φθαρεί.

∆ίδυµοι Κέρδη και συµφωνίες

Οι όψεις που έχει κάνει ο Άρης µε τον Ποσειδώνα µιλούν για εξαπάτηση και παραπλάνηση. Προσέξτε σε ποιο γήπεδο παίζετε, διότι τα παραστρατήµατα θα τιµωρηθούν. Υπάρχουν παρασκήνιο και οικονοµικές υποθέσεις που θα λυθούν το καλοκαίρι πια. ∆ραστηριοποίηση στα εργασιακά αλλά και τα θέµατα οικογένειας. Ο Ερµής µπαίνει στο ζώδιο του Κριού και σας κάνει πιο µαχητικούς, αλλά και σε σύνοδο µε τον Ήλιο θα σας φέρει κέρδη και συµφωνίες από φιλικά πρόσωπα, γνωριµίες και στενούς συνεργάτες. Η κατάσταση είναι ρευστή.

Καρκίνος Ο Άρης τα αλλάζει όλα

Στο δικό σας ζώδιο θα κατοικεί έως και τις 20 Μαΐου ο Άρης. Ο θεός του πολέµου δεν είναι στο στοιχείο του. Σας κάνει εριστικούς, ευέξαπτους, µε τάσεις για ατυχήµατα και… συνάχι. Όλα θα σας φταίνε. Κάντε γυµναστική, περπατήστε και γενικά εκτονωθείτε. Ευνοϊκές αλλαγές που ίσως χρειάζονται σε θέµατα που θέλουν οµαδικότητα. Οι Κρόνος – Άρης σας ευνοούν να στεριώσετε σε επίπεδο σπουδών, δικαιοσύνης και σχέσεων µε το εξωτερικό. Σελήνη – Ποσειδώνας σας ωθούν να είστε ονειροπόλοι και µερικές φορές να εθελοτυφλείτε. Βάλτε µέτρο και διάκριση στις αποφάσεις σας. Να είστε αντικειµενικοί.

Λέων Ζεσταίνονται τα πράγµατα

Γενικά τα πράγµατα σας πάνε καλά. Έχετε θετικές εξελίξεις σε πολλούς τοµείς. Χρειάζεται να έχετε τον νου σας σε θέµατα µε τράπεζες και δάνεια και ίσως και εφορία. Προσοχή µη χαθούν ή παραπέσουν απαραίτητα έγγραφα. Παίρνετε πρωτοβουλίες. Οι δράσεις σας είναι βασισµένες στο τι σας συµφέρει. Μην υποκύπτετε σε συναισθηµατισµούς. Ο ∆ίας σας κάνει αισιόδοξους και τυχερούς εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου. Εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίες µέρες έχετε λίγα θεµατάκια ψυχοσωµατικά.

Παρθένος Βάλτε τάξη στη ζωή σας

Χρειάζεται να βάλετε τους άλλους σε τάξη. Ας αναλάβει ο καθένας αυτό που του αντιστοιχεί ανάλογα µε το µερίδιο ευθύνης του. Στηρίζεστε στα οικονοµικά του συζύγου. Άλλοι χρειάζεστε οικονοµική βοήθεια από φίλους. Οι υπόλοιποι που έχετε προνοήσει να έχετε κοµπόδεµα είναι απαραίτητο να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν συνεργασίες. Προσοχή σε εξαπάτηση από εχθρούς. Οι συνεργασίες σας πρέπει να περάσουν από µικροσκόπιο. Μάλλον θέλετε να ταξιδέψετε και να τα βρείτε µε τον εαυτό σας. Το ευχόµαστε ολόψυχα. Το µέλλον θα είναι περίεργο.

Ζυγός ∆ιστακτικά βήµατα…

Το θέµα του γάµου σάς βάζει σε όµορφες σκέψεις. ∆είτε και τις δύο πλευρές του νοµίσµατος πριν πάρετε αποφάσεις. Τυχερές συνεργασίες. Οσοι εργάζεστε σε παροχή υπηρεσιών και εµπόριο θα έχετε πολλές προτάσεις. Φροντίστε τα θεµατάκια υγείας σας για να µη χειροτερέψουν. Ερωτικά θα θέλετε κάτι χαλαρό οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσµευµένοι θέλετε να βάλετε αλατοπίπερο, γιατί βαριέστε τα ίδια και τα ίδια. Επιθυµείτε διαζύγιο; Ισως πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας µε τις τράπεζες και µε δανειστές.

Σκορπιός Απρόβλεπτο το µέλλον

Συνεργασίες που θα σας φέρουν πολύ και ξαφνικό χρήµα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήµερο. Οι υπόλοιποι χρειάζεται να συνηθίσετε ότι κάθε λίγο θα αλλάζετε συνεργάτες, υπάλληλους ή προσωπικό. Ο γάµος πολλών θέλει τονωτική ένεση και ανανέωση. Εργασιακά έχετε πολλά τυχερά και απολαµβάνετε την καθηµερινότητά σας. Μετά από κάποιους που προσπάθησαν να σας πιάσουν στον ύπνο, αλλά καταλάβαν ότι δεν είστε αφελείς, θέλετε να ηρεµήσετε. Εστιάστε τις δραστηριότητές σας σε κάτι σταθερό και ασφαλές.

Τοξότης Αποσυµπιέζονται οι καταστάσεις

Με ένα τελευταίο µπαµ θα εκτονωθούν οι συγκρούσεις που βιώνετε τους τελευταίους οκτώ µήνες. ∆ραστηριοποιείστε διστακτικά σε θέµατα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών. Ο ∆ίας στον Κριό σάς βοηθά και σας φέρνει τύχη σε εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου. Η σύνοδος Σελήνης – ∆ία σας βοηθά να πετύχετε κάτι καλό σε µεγάλη κλίµακα. Επίσης είναι καλή περίοδος να διαφηµιστείτε και να κάνετε καλή εντύπωση. Έχετε µια διάθεση να αποκτήσετε πιο βαθιά γνώση σε θέµατα που σας ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως Μόνιµες αλλαγές

Αν µέχρι τώρα είχατε κάποιες συγκρούσεις µέσα στον γάµο και στις σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα σας κάνουν ευερέθιστους οι αντιδράσεις των άλλων. ∆είτε ποια είναι η µέση λύση. Κρατήστε ισορροπίες. Ο Κρόνος και ο Άρης θα σταθεροποιήσουν και διάλυση και δηµιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Ο Κρόνος στους Ιχθύς µερικές φορές θολώνει την κρίση σας. Μη δράτε παρορµητικά. Είναι περίοδος που χρειάζεται να είστε σχολαστικοί, αλλά όχι σκληροί και επικριτικοί. Εργασιακά και οικονοµικά θα έχετε κάποιες σοβαρές προτάσεις. Υποχρεώσεις θα έχετε απέναντι στα αδέλφια που χρειάζονται βοήθεια.

Υδροχόος Καλώς τα δεχτήκατε

Αναφέροµαι στην είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Επηρεάζει εσάς που είστε γεννηµένοι τις πρώτες ηµέρες. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι ότι θα φύγει από κοντά σας ό,τι παλιό και φθαρµένο. Θα έχετε µια ασυνήθιστη αντοχή και δύναµη. Ο Πλούτωνας και ο Ερµής κάνουν καλή όψη, οπότε το µυαλό σας θα είναι δυνατό και διεισδυτικό. Ίσως ανακαλύψετε και πράγµατα που δεν γνωρίζατε και θα σας φανούν χρήσιµα. Μην υποτιµάτε το γεγονός ότι κάθε πράξη µικρή ή µεγάλη έχει έναν αντίκτυπο. Θα κάνετε κάποιες καλές αγορές που αφορούν τεχνολογικό εξοπλισµό για το σπιτικό σας.

Ιχθύες Υποσυνείδητα γεγονότα

Η Σελήνη κάνει σύνοδο µε τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Θα είστε από τη µια πολύ αποτελεσµατικοί, ακόµα και αν αντιµετωπίσετε εµπόδια. Από την άλλη θα έρθετε σε επαφή µε την ψυχή σας. Θα έχετε προφητικά όνειρα. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έµπνευση. Ανοίγει σε πολλούς από εσάς το οικονοµικό. Καλυτερεύουν οι σχέσεις µε τους γείτονες, τα αδέλφια και τον περίγυρο. Ορισµένοι ίσως ξεκινήσετε κάποιο µάθηµα. Ο Άρης και ο Κρόνος κάνουν µια θετική όψη και ουσιαστικά µιλούν για ένα εποικοδοµητικό διάστηµα.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας