1:04 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Προετοιμασία για αφάνταστες αλλαγές και δύσκολα μελλούμενα (Αστροπροβλέψεις 25 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου 2023)

Ζώδια: Προετοιμασία για αφάνταστες  αλλαγές και δύσκολα μελλούμενα (Αστροπροβλέψεις  25 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου 2023)

Το τελευταίο διάστημα ξυπνάμε και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα συμβεί! Καθώς ο Σεπτέμβριος φεύγει, θα καταγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα ως ένας δραματικός μήνας. Ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας ένα τρίγωνο με Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα. Τα πιο πιθανά σενάρια είναι ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που αφορούν θανάτους και γενικά ευθύνες και σκάνδαλα. Η Σελήνη συναντά Πλούτωνα, Κρόνο, Ποσειδώνα και Χείρωνα με Βόρειο Δεσμό. Ο Ερμής μέχρι τις 30 βρίσκεται υπό σκιάν. Φέρνει ασυνεννοησία, αφηρημάδα, ασάφεια και απροσεξία. Με την όψη που κάνει με τον Ουρανό υπάρχει τάση για ατυχήματα. Η Πανσέληνος είναι μυστήρια και δύσκολη!

Κριός Έμφαση στα οικονομικά

Η εβδομάδα έχει πλούσιο παρασκήνιο και τις κινήσεις σας επηρεάζουν οι φίλοι και οι συνεργάτες. Υπάρχει κινητικότητα στον γάμο και στις συνεργασίες. Οι πελατειακές σχέσεις ενεργοποιούνται και έχετε νέες προτάσεις και συναντήσεις. Η Αφροδίτη σάς ανοίγει έρωτα και κέρδη. Και οι δύο τομείς δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Σας ανεβάζει το παιχνίδι γενικώς. Προσοχή στο πεπτικό σύστημα και στην υγεία σας. Τα ατυχήματα και οι καβγάδες μπορεί να φέρουν προβλήματα. Προσοχή εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να είστε ιδιαίτερα οξύθυμοι με το ταίρι σας. Μυστικά αποκαλύπτονται στον χώρο εργασίας. Μυστικές συναντήσεις και υποχρεώσεις.

Ταύρος Αναπάντεχες ανατροπές

Υποχρεώσεις σε καριέρα και εργασία, που θα φέρουν ασάφεια. Κολύμπι σε θολά νερά είναι αυτή η περίοδος. Ο μήνας δεν έχει δώσει κάτι καλό. Μας κρατάει υπ’ ατμόν. Ο Πλούτωνας, ο Ήλιος και ο Ουρανός επηρεάζουν τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες. Απώλειες, ανατροπές και εκλείψεις θα ταράξουν την καθημερινότητά σας. Τυχεροί εσείς του δεύτερου δεκαημέρου. Βελτιώνονται η εμφάνιση και η υγεία σας. Προσοχή στις σπατάλες και τις αγορές. Ένθερμες σχέσεις και πάθη που όμως δεν οδηγούν πουθενά. Συνεργασίες με πρόσωπα γένους θηλυκού ή εντός εργασιακού χώρου.

Δίδυμοι Έντονο παρασκήνιο

Φροντίστε υγεία, ψυχολογία και τα παρελκόμενα αυτών. Κρυφές συναντήσεις και συμφωνίες για θέματα που κάνετε παρασκηνιακά. Μυστικά που θα κρατηθούν κρυφά για πολύ καιρό. Θέματα με την οικογένεια και τον προγραμματισμό του νοικοκυριού. Δεν θα σας λείψουν τα τυχερά σας. Αν έχετε θέματα υγείας, τώρα θα βρείτε έναν καλό γιατρό και λύση σε ό,τι σας απασχολεί. Ένας έρωτας σας ανεβάζει το ηθικό και σας δίνει κέφι. Για τις ελεύθερες θα ζήσετε έντονα τον έρωτα με έναν Ζυγό ή Υδροχόο. Προσοχή σε αφηρημάδα και απροσεξία, ατυχήματα, ομιλία και οδήγηση. Άκυρες αγορές.

Καρκίνος Επικίνδυνοι αντίπαλοι

Ο Πλούτωνας συνεργάζεται με τη Σελήνη και από τη μια μας δίνει έντονη διαίσθηση και από την άλλη κακές συναναστροφές. Η πορεία της επηρεάζεται από Κρόνο και Ποσειδώνα. Έτσι θα έχετε περισσότερες ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις. Να είστε σε εγρήγορση αφού θα υπάρχουν απροσεξίες, ζημιές και ατυχήματα. Άλλο θέμα είναι ότι θα έχετε εκπληκτική έμπνευση και δημιουργικότητα. Επικοινωνία με κόσμο και… ντουνιά. Η τύχη θα χαμογελάσει σε μερικούς και θα βελτιώσετε κάποια θέματα. Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει και θα φέρει συνθήκες που θα αλλάξουν τη ροή της ζωής σας.

Λέων Δράση στις μετακινήσεις

Ενεργοποιήστε και κάντε επαφές και επικοινωνίες με σκοπό να ανεβάσετε τα οικονομικά σας. Ο Ήλιος και η Σελήνη δραστηριοποιούν τις μετακινήσεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Επαφές με άτομα από άλλες χώρες και κουλτούρες. Φιλοσοφικές αναζητήσεις και ανάγκη αλλαγών σε βαθύτερες αξίες. Η Αφροδίτη που έχει κάτσει στο ζώδιό σας, και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα, σας… καλομαθαίνει. Κάποια γεγονότα διευκολύνονται από την καλή της ενέργεια, ενώ και η διάθεσή σας είναι καταπληκτική. Οι σχέσεις με τον κοντινό σας περίγυρο έχουν προτεραιότητα στη ζωή σας και πολλά βελτιώνονται.

Παρθένος Αισθηματική αναγέννηση

Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας… ανασταίνονται αυτόν τον καιρό. Ο Ερμής σας είναι παντοδύναμος και πρακτικός. Σας σπρώχνει σε ξαφνικές ανακατατάξεις και μετακομίσεις. Εργασιακές αλλαγές. Κέρδος και τύχη αλλά και ταξίδια και γενικώς κινητικότητα αυτή την περίοδο. Ερωτικό παρασκήνιο και κρυφοί έρωτες. Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες με οικονομικό αντίτιμο. Δύσκολη ψυχολογία. Προσοχή στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις. Πολλή εργασία και ερωτική διάθεση. Σας βρίσκει δραστήριους η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου. Διευθετήσεις για ένα ακίνητο. Βοήθεια από τα οικονομικά του/της συζύγου ή από δανεισμό. Απρόσμενη τύχη σε νομικές υποθέσεις.

Ζυγός Με συνεργάτη την… Πανσέληνο

Είναι τα γενέθλιά σας και η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας. Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάποιοι θα αναλάβετε μια νέα θέση ή προαγωγή σημαντική για την εξέλιξη και τη ζωή σας. Γενικώς προετοιμάζεστε για τις εκλείψεις του Οκτωβρίου που θα σας επηρεάσουν πολύ και θα αλλάξουν τη ροή της ζωής σας, ειδικά εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος φωτίζει τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Αποκαλύπτει εχθρούς και ανταγωνιστές. Θα έχετε ανεξήγητη τύχη στην εξέλιξή σας. Φίλοι και συνεργάτες σας υποστηρίζουν σε κοινά οράματα.

Σκορπιός Μαθήματα ζωής!

Καλές συνεργασίες, αλλά δυσκολίες στα οικονομικά και στον έρωτα. Πολλά μαθήματα ζωής που σας εξελίσσουν. Οι σχέσεις με αδέλφια μεταμορφώνονται σε αγώνα για εξουσία. Θα κερδίσετε βέβαια αλλά… Καλύτερη κατάσταση στην υγεία και την καθημερινότητα. Διορθώνονται προβλήματα που σας απασχολούσαν. Έντονο παρασκήνιο. Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες. Βελτίωση υγείας, ψυχολογίας και ενδυνάμωση. Ένας έρωτας συνεχίζει να είναι απατηλός και να μην οδηγεί πουθενά. Παράλληλα σας δημιουργεί υποχρεώσεις και καταπίεση. Μη φορτώνεστε τα προβλήματα άλλων. Θα το μετανιώσετε.

Τοξότης Θετικές αλλαγές

Εργασιακά θα έχετε ευκαιρίες και θετικές αλλαγές για πρόοδο. Ερωτικά η Πανσέληνος ανατέλλει μια νέα ερωτική κατάσταση που χαράζει καινούργια πορεία ζωής. Μια εργασιακή κόντρα θα γίνει ο δούρειος ίππος να κερδίσετε τους αντιπάλους σας και έναν έρωτα. Και πάντα πρωτοτυπία σε όλα, τίποτα βαρετό στη ζωή σας. Μην απομονώνεστε συναισθηματικά και μην απογοητεύεστε από τη δυσκολία της εποχής. Καταπιέζεστε από την ανειλικρίνεια κάποιων. Εκφραστείτε ελεύθερα, αλλά μην τα διαλύσετε όλα. Ξέρετε εσείς… Κάντε δημιουργική αντιπαράθεση. Υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη.

Αιγόκερως Ξαστεριά στον ορίζοντα

Αστροφεγγιά, ξαστεριά αλλά και προβληματισμοί. Ο ψυχισμός σας είναι σούπερ καταπιεσμένος. Θέματα σας δημιουργούν ο περίγυρος και τα αδέλφια σας. Ψέματα που σας απογοητεύουν. Προσοχή σε απροσεξίες και ατυχηματάκια κάθε είδους. Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα της οικογένειας, της εργασίας και της κατοικίας σας και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες επισκευές. Μη συμμετέχετε σε εργασιακές ατασθαλίες που δημιουργούν κακό κάρμα. Δεν υπάρχει «δεν βαριέσαι» σε αυτά. Εργαστείτε σκληρά και συστηματικά και σίγουρα θα πετύχετε διά της ευθείας οδού. Θετικά θα είναι τα νέα γι’ αυτούς που θέλουν κάποια χρηματοδότηση.

Υδροχόος Όλα τα παράξενα

Μα καλά, όλα τα περίεργα σε εσάς πια. Και όμως το παράδοξο κερδίζει! Και αυτή η Πανσέληνος είναι φαρμάκι ή φάρμακο. Γίνεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού. Θα φωτιστεί ο τομέας των σχέσεων με τα αδέλφια, τους γείτονες και τους ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός σας. Κάποιες αντιπαραθέσεις θα λήξουν αισίως. Υποχρεώσεις οικονομικού χαρακτήρα, για υγεία, εκπαίδευση και θεραπεία. Τα αδέλφια σάς βοηθούν να διορθώσετε κάτι. Κοιτάξτε τον εαυτό σας αυτόν τον καιρό. Αλλαγές και διορθώσεις μέσα στην κατοικία σας. Η οικογενειακές σχέσεις θέλουν ανανέωση και σας δίνουν τύχη και χαρές.

Ιχθύες Έμπνευση δημιουργίας

Οικονομικές ευκαιρίες βοηθούν να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Καθώς θα βουλώνετε… τρύπες, ο οίστρος του έρωτα θα σας δώσει φτερά δημιουργίας. Η Πανσέληνος προσφέρει απλόχερα το φως της στο συναίσθημα και στο χρήμα. Πειθαρχήστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Φιλοσοφήστε τη ζωή και τις αξίες της εσείς του δεύτερου, σας έρχεται τύχη. Οι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ξαφνικές και υποχρεωτικές αλλαγές και ίσως και ανατροπές. Οι απώλειες όμως ίσως σας βγουν σε καλό. Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται, φίλοι μου. Λάβετέ το υπόψη αυτό και μη σκάτε. Βοήθεια και τύχη σάς δίνουν οι κοντινοί φίλοι.


 

Σελήνη* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας