4:56 Σάββατο 1 Απριλίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Σε εξέλιξη δραστικές αλλαγές και ανακατατάξεις παντού... ( 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου)

Ζώδια: Σε εξέλιξη δραστικές αλλαγές  και ανακατατάξεις παντού... ( 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου)

 

 

Τελειώνοντας το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου, η Σελήνη κάνει σύνοδο με Άρη χιαστί με Πλούτωνα, αντίθεση με Ερμή, αντίθεση με Πλούτωνα και φυσικά στις 5 του μηνός είναι η πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για μια πληθωρική πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 16 μοίρες των ζωδίων.  Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια, Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Η όψη τετραγώνου με τον ουρανό προδιαγράφει ένα δεκαπενθήμερο δραστικών αλλαγών, απώλειας, απομάκρυνσης και διάσπασης. Διαφωνίες ανάμεσα σε γυναίκες, υποτίμηση του ρομαντισμού και διάθεση ατομιστική και εγωκεντρική. Θα δούμε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους ανηλίκους, την παιδεία, την κοινωνία και σκάνδαλα που συνδέονται με αυτά να βγαίνουν στην επιφάνεια. Η ασάφεια και η θεωρία χωρίς πράξη θα δυσκολέψουν τα οικονομικά, καινούργιες ιδέες θα δώσουν ευκαιρίες για ανάπτυξη με πρωτότυπο τρόπο. Επιθυμία για κίνηση, δραστηριότητα και αλλαγή. Πρωτοτυπία σε συγγραφή, αλλά και ανθρωπισμό και εθελοντισμό. Σκέψεις βαθιές και περισυλλογή με διάθεση μεταμόρφωσης της ζωής μας η οποία θα αρχίσει να λαμβάνει χώρα την άνοιξη. Τυχερές όψεις κάνει η Σελήνη με τον Δία προσφέροντας καλή ψυχολογία και ευκαιρίες για ταξίδια ή τυχερά στα οικονομικά και τα ερωτικά.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ eReportaz.gr


 

Κριός 

Το Σύµπαν υπέρ σας

Ο Ήλιος, ο ∆ίας και ο Άρης µαζί µε τη Σελήνη την ηµέρα της πανσελήνου λειτουργούν θετικά για εσάς. Φροντίστε αυτή την εβδοµάδα να αποφύγετε τους ροµαντισµούς, την αφηρηµάδα, τη βιασύνη. Μην κάνετε τίποτα χωρίς να σκεφτείτε καλά και µη βγάζετε γρήγορα συµπεράσµατα. Θα δοκιµαστούν ιδιαίτερα οι σχέσεις σας. Ίσως µπορέσετε να διορθώσετε µία παλιά παρεξήγηση που σας είχε αποµακρύνει από ένα αγαπηµένο σας πρόσωπο. Πράξτε το µόνο αν υπάρχει µεταµέλεια. Είστε πιο αποστασιοποιηµένοι από το παρελθόν και αυτό σας προσφέρει µια βολική αµνησία στα κακά που σας έχουν κάνει οι άλλοι.

 

 

 

Ταύρος 

Πραγµατικά ζόρια…

Πιέζεστε και θέλετε οπωσδήποτε να αποµακρυνθείτε και να αλλάξετε ανθρώπους και περιβάλλοντα στη ζωή σας. Έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε µια µεταµόρφωση στον τοµέα της καριέρας. Προσπαθείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε κουτάκια οργανώνοντάς τες. Όµως δεν καταφέρνετε να αποφύγετε την απαισιοδοξία και τις µαύρες σκέψεις. Ανακούφιση σας δίνουν ο έρωτας και η προοπτική µιας καινούργιας σχέσης και ας µην είναι ακόµα κάτι χειροπιαστό. Εργασιακά και οικονοµικά θέµατα µε βοήθεια συνεργατών και φίλων πραγµατοποιούνται. Προσοχή σε θέµατα υγείας.

 

 

 

∆ίδυµοι 

Γρήγορες εξελίξεις

Μαζί µε τον Άρη κάνουν θετικές όψεις τριγώνου βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε ταλέντα και γνωριµίες. Λιγάκι ακόµα προσέξτε την ψυχολογία και τα οικονοµικά τα οποία έχετε ως αποταµίευση. Η πανσέληνος δίνει την προοπτική µιας πραγµατικής εγκυµοσύνης. Η ενέργεια της δηµιουργίας θα διοχετευθεί σε κάποιο εγχείρηµα το οποίο θα διαρκέσει για αρκετό καιρό. Ο ∆ίας στον Κριό σάς κάνει πιο τυχερούς, δραστήριους και φιλοσοφηµένους. Ο Ερµής έχει τετράγωνη σκέψη, αλλά µερικές φορές µπορεί να είστε πεσιµιστές.

 

 

Καρκίνος 

Η ουρά έµεινε…

Έχετε ακουστά για το ρητό που λέει «φάγαµε τον γάιδαρο, η ουρά µας έµεινε»; Αυτό ισχύει για εσάς καθώς είναι µετρηµένες οι µέρες όπου ο Πλούτωνας θα φύγει από τον έβδοµο ηλιακό σας οίκο. Αυτό είναι µια τεράστια ανακούφιση καθώς θα ησυχάσετε από εχθρούς, από δυσκολίες µε τον σύντροφο, από δυσκολίες στις συναλλαγές σας µε τους άλλους. Η πανσέληνος σας επηρεάζει, καθώς συµβαίνει στον δεύτερο και τον όγδοο ηλιακό σας οίκο, βοηθώντας µέσα από µαχητική διάθεση να λάβετε οικονοµική βοήθεια.

 

 

 

Λέων

Η εύνοια πάνω σας

Αποφύγετε τις υπερβολές. Μερικές µέρες ακόµα µέσα σε αυτή την εβδοµάδα σάς ευνοεί η τύχη από τον ∆ία στον Κριό, αλλά θα σας ωθήσει στο να νιώσετε µοναξιά ή µια πολυπόθητη µοναχικότητα. Ακόµη κι αν βγει, βρίσκεται µέσα σε πλήθος κόσµου ένα αόρατο κουκούλι που θα σας διαχωρίζει από τον όχλο. ∆εν οµογενοποιείστε µε το πλήθος, καθώς αυτή την περίοδο θέλετε να ξεχωρίσετε. Ο ουρανός σάς δοκιµάζει ιδιαίτερα σε θέµατα συνεργασιών, γάµου και οικογένειας. Εύνοια θα έχετε από τον σύζυγο.

 

 

Παρθένος 

Παρασκήνιο και υγεία

Υποθέσεις που θέλετε να κρατήσετε κρυφές. Παρασκηνιακές καταστάσεις και πιθανή εξαπάτηση. Η αγαπηµένη σας συνήθεια να βάζετε όλα τα πράγµατα σε τάξη, αλλά και να θέλετε να θεραπεύσετε το χάος των άλλων θα σας µπλέξουν σε περιπέτειες. Να θυµάστε ότι τη µοίρα ο καθένας τη φτιάχνει µόνος του. Η ζωή δίνει λεµόνια, άλλοι ξινίζονται και άλλοι φτιάχνουν… µαργαρίτα. Κοιτάξτε να ξεκολλήσετε από µια τάση που έχετε να κωλυσιεργείτε. Σκεφτείτε θετικά. Κλείνει ένας κύκλος που πολλά πράγµατα χρειαζόταν να τα κρατάτε κρυφά.

 

 

 

Ζυγός

∆ηµιουργείτε δυσκολίες

Αυτή την εβδοµάδα η πανσέληνος έχει ωροσκόπο Ζυγό, άρα οι σχέσεις θα µπουν στον µεγεθυντικό φακό. Κάποια πράγµατα χρειάζεται να µην ξεφύγουν από το µέτρο. Η Αφροδίτη ως κυβερνήτη σας βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ κάνοντάς σας πιο πονόψυχους, πνευµατικούς και αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική σας πλευρά. Η ψυχολογία σας είναι εξαιρετική και κάνετε πολύ καλή παρέα µε γυναίκες. Θέλετε να βάλετε µια σειρά γενικότερα σε θέµατα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Ο έρωτας και το σεξ είναι µέτρια αυτή την περίοδο.

 

 

Σκορπιός 

Επιζητάτε το κύρος

Θα έχετε θέµατα στον οικονοµικό τοµέα, άλλοτε θετικά και άλλοτε που θα σας βάζουν σε σκέψεις. Ο Πλούτωνας µαζί µε τον Ερµή σάς ωθούν να σκεφτείτε επενδύσεις και να κάνετε σωστές επιλογές. Προσοχή στις εντάσεις και στα λόγια που µπορεί να σας ξεφύγουν προσβάλλοντας τους ανθρώπους γύρω σας. Ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν όψη µε τον κυβερνήτη Άρη, επηρεάζοντας τον γάµο σας και σηµαντικές σχέσεις µε άτοµα κύρους. Η Αφροδίτη σας κάνει γλυκούς και συµπονετικούς και δίνει µια ιδιαίτερη τύχη µαζί µε τον Ποσειδώνα.

 

 

 

Τοξότης

Τα ερωτικά πρωταγωνιστούν

Για εσάς τους παιχνιδιάρηδες Τοξότες τα ερωτικά είναι αυτά που θα σας δώσουν µεγάλη χαρά αυτή την περίοδο. Η πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σας ταιριάζει πολύ και δραστηριοποιεί τον τοµέα του έρωτα. Αρκετοί θα έχετε εύνοια και σε σχέσεις επαγγελµατικής φύσεως και σε συνεργασίες. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σας κάνει να χάσετε τα µυαλά σας από ένα πολύ σαγηνευτικό άτοµο. Απολαύστε τον έρωτα όπως τον φέρνει η τύχη. Προσοχή στις συγκρούσεις και τις λογοµαχίες µε συνεργάτες και σύντροφο.

 

 

Αιγόκερως 

Οικονοµικοί προβληµατισµοί

Σε βαθιά περισυλλογή έχετε πέσει αναλογιζόµενοι τα οικονοµικά σας και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Η όψη συνόδου Πλούτωνα µε Ερµή θα σας βοηθήσει σταδιακά να ανακτήσετε τους οικονοµικούς στόχους που έχετε βάλει. Θα έρθετε σε επικοινωνία µε άτοµα κύρους. Ο Ήλιος βρίσκεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο των συναισθηµάτων και των οικονοµικών. Νιώθετε έντονα συναισθήµατα για τον έρωτά σας και τους αγαπηµένους σας. Το πορτοφόλι σας είναι σχετικά γεµάτο, αλλά αδειάζει από πρόστιµα ή άλλες υποχρεώσεις προς τράπεζες και τρίτους. Σε γενικές γραµµές τα πάτε καλά µε τα αδέλφια σας και την οικογένειά σας.

 

 

 

Υδροχόος 

Αποδράσεις ενόψει…

Ένας έρωτας θα σας απασχολήσει, καθώς η αγάπη είναι το ζητούµενο πάνω απ’ όλα. Αναµνήσεις από το παρελθόν που µπορεί να µην το έχετε θεραπεύσει ακόµα. Αφήστε τους παλιούς έρωτες πίσω και προχωρήστε µπροστά. ∆ιορθώστε τον εαυτό σας. Ταξίδια και αυθόρµητες αποδράσεις θα στολίσουν τις επόµενες επτά ηµέρες, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο. Απολαύστε την πανσέληνο που γίνεται απέναντι από το ζώδιό σας, καθώς για τους καιροσκόπους άντρες Υδροχόους µπορεί αυτό να φέρει µια σύντροφο.

 

 

 

Ιχθείς

Ξεκαθαρίστε το παρελθόν

«Είµαστε µια ωραία ατµόσφαιρα» που λέει και η ελληνική ταινία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας µαζί µε τον Ποσειδώνα ανεβάζει τη θερµοκρασία του έρωτα και ταυτόχρονα τη ροµαντική σας διάθεση. Οι γιατροί και οι επιστήµονες θα περάσετε µία εβδοµάδα µε επιτυχίες και καλό κλίµα. Γενικά αυτή η εβδοµάδα σας ζητάει να ξεκαθαρίσετε το παρασκήνιο και το παρελθόν σας. Όσοι κάνετε ψυχοθεραπεία, θα έχετε break through. ∆ηλαδή θα καταλάβετε τη βαθύτερη αιτία των προβληµάτων σας. Πολύ καλά θα πάτε όσοι ασχολείστε µε οικονοµικά, επενδύσεις άλλων και δανεισµό.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 


Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας