6:22 Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ζώδια: Θετικές οι προοπτικές για τα ζώδια της φωτιάς (19 έως 25 Ιουλίου)

Ζώδια: Θετικές οι προοπτικές για τα ζώδια της φωτιάς (19 έως 25 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη περνά την Πέμπτη στη ρεαλιστική θέση της Παρθένου, ανοίγει όμως καλές πόρτες στα ζώδια της Γης. Την ίδια μέρα το απόγευμα περνά και ο Ήλιος στον Λέοντα. Όλα καλύτερα για τα ζώδια της φωτιάς για τις επόμενες 30 μέρες. Το Σάββατο η πανσέληνος στην 1η μοίρα του Υδροχόου χωρίς αρνητικές επιρροές, με μοναδική παραφωνία της εβδομάδας το βράδυ της Κυριακής που το κάνει δύσκολο η αντίθεση του Ερμή προς τον Πλούτωνα.

Κριός

Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα κάνει άμεσα καλύτερο το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα βοηθήσει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η έντονη πανσέληνος από τον Υδροχόο πιθανώς να φέρει κάποιες διαφωνίες με τους δικούς σας σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικών σας επιλογών και προγραμμάτων. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα για τον επόμενο μήνα θα δώσει έμφαση σε συναισθηματικά σας θέματα. Θα κάνει πιο έντονες τις σχέσεις σας και εσάς πιο απαιτητικούς από αυτές. Τις μέρες που ακολουθούν εσείς της πρώτης εβδομάδας του ζωδίου θα νιώσετε δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και θα πάρετε χαρές από τα άτομα της καρδιάς σας.

Ταύρος

Το πολύ θετικό για εσάς πέρασμα της Αφροδίτης στη φιλική σας Παρθένο θα ομορφύνει τις προσωπικές σας σχέσεις και θα δώσει κατ’ αρχάς σε εσάς των πρώτων έξι ημερών (και κατόπιν στους υπόλοιπους) την ευκαιρία είτε να αναθερμάνετε μία σχέση είτε να έχετε μία γνωριμία. Η ίδια θέση μπορεί να σας δώσει μια ικανοποίηση που αφορά την εξέλιξη ενός αγαπημένου ατόμου (παιδιού σας κ.λπ.). Έμφαση σε οικογενειακά θέματα και ακόμα περισσότερο χρόνο και ενδιαφέρον στα αιτήματα των δικών σας ατόμων σας καλούν να δώσετε τόσο η πανσέληνος όσο και η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από την Παρθένο και για περίπου 20 μέρες θα κάνει πιο καλές τις σχέσεις σας με τους πρώτους σας συγγενείς, θα ομορφαίνει τον χώρο που ζείτε, ενώ θα φέρει και τη συχνή παρουσία ενός αγαπημένου ατόμου στον χώρο σας. Ο Ήλιος από τον Λέοντα δίνει ένα διάστημα που θα κάνετε περισσότερες και ευχάριστες μετακινήσεις εν όψει διακοπών, πιθανώς όχι μόνο σε έναν προορισμό. Μα και κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις με τους γύρω σας για να λύσετε παρεξηγήσεις ή εκκρεμότητες. Ακόμα σας δίνει ένα διάστημα πιο ήρεμο που θα σας βοηθήσει να κάνετε σχεδιασμούς και να χαλαρώσετε. Η πανσέληνος θα βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας στριμώχνει.

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα διευκολύνει τις μετακινήσεις σας και θα κάνει πιο ευέλικτο και πειστικό τον λόγο σας. Η εποχή για να κάνετε καλές συμφωνίες είναι κοντά. Ακόμα κάποιοι έως τα μέσα του Αυγούστου θα μετακινηθείτε όχι για λόγους αναψυχής αλλά για κάποιο θέμα που θα προκύψει. Ο Ήλιος σας δίνει ανάσες οικονομικές μαζί με κάποιες πιο χαρούμενες προοπτικές για το αύριο, ενώ και η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ρεαλιστικά οικονομικά προγράμματα. Κάτι καλό πλησιάζει στη ζωή σας, μία πρόταση – ευκαιρία ή κάτι άλλο που μπορεί να σας αλλάξει ευχάριστα τα δεδομένα! Η τύχη βοηθά τους γεννημένους 21 και 22 Ιουνίου.

Λέων

Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας δώσει μικρές οικονομικές ανάσες σε σχετικά σύντομο χρόνο, απαραίτητες για τις καλοκαιρινές σας διαδρομές. Με τον εαυτό σας θα ασχοληθείτε πιο πολύ αυτόν τον καιρό με τρόπο που ίσως να θεωρηθεί εγωιστικός, καθώς η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα για εσάς θα σας κάνει ακόμα και να παραμελήσετε τα αιτήματα των γύρω σας. Άλλωστε ο Ήλιος όπως και η πανσέληνος από τον Υδροχόο από τον δικό σας χώρο αυτό απαιτεί από εσάς. Όμως το βράδυ της Κυριακής το εύκολο είναι να κάνετε λάθη που κοστίζουν οικονομικά και υπερβολές χωρίς λόγο. Προσέξτε γιατί μπορεί να δώσει κακές στιγμές και να χαλάσει στρωμένες καταστάσεις.

Παρθένος

Πολύ καλό για εσάς είναι το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό γιατί με την εκεί παρουσία της θα σας ομορφαίνει και θα σας δώσει αιτίες να νιώσετε επιβεβαίωση. Εσείς των πρώτων έξι ημερών κατ’ αρχάς ενδέχεται να έχετε μια συναισθηματική ή οικονομική επιτυχία τις μέρες αυτές, ενώ οι υπόλοιποι από την άλλη εβδομάδα. Η πανσέληνος σας δείχνει ότι είναι καιρός να βρείτε χρόνους και χώρους ξεκούρασης και ανασυγκρότησης. Το ίδιο σάς καλεί να κάνετε με το πέρασμά του ο Ήλιος στον Λέοντα, που ξεκινά μία περίοδο ενδοσκόπησης, αναθεώρησης και ανασύνταξης δυνάμεων. Αυτό το καλοκαίρι προτιμήστε ήσυχους χώρους ξεκούρασης και αποφύγετε την πολυκοσμία.

Ζυγός

Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας δώσει αυτό το διάστημα κρυφά κέρδη, κρυφές αιτίες χαράς, συναισθηματικές ή άλλες, και γενικά ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. Υπέροχη η πανσέληνος σας δείχνει τρόπο να ξεχωρίσετε το καλύτερο στα προσωπικά σας και βοηθά να διαλέγετε σωστά φίλους ή συντρόφους. Ο Ήλιος από τον Λέοντα θα σας βάλει σε νέους κύκλους και θα φέρει σημαντικές γνωριμίες στη ζωή σας. Κόσμο που έρχεται για να μείνει, αλλά και να βοηθήσει σημαντικές σας προσπάθειες. Το δύσκολο βράδυ της Κυριακής όλοι, μα πιο πολύ οι γεννημένοι 18 Οκτωβρίου, αποφεύγετε κάθε ένταση και καθετί παρακινδυνευμένο.

Σκορπιός

Η τύχη προστατεύει και χαρίζει και δώρα κάθε μορφής στους γεννημένους 23 και 24 Οκτώβρη και που θα μπορούσαν να έχουν και μία αξιόλογη πρόταση-ευκαιρία έως την Κυριακή. Από την Πέμπτη το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας βάλει μέσα σε νέους κύκλους με γοητευτικά άτομα. Ο χώρος των φίλων θα δώσει δελεαστικές προτάσεις και προκλήσεις που θα μπορούσαν να φέρουν και εντάσεις στις μόνιμες σχέσεις σας. Η πανσέληνος ξυπνά φιλόδοξα σχέδιά σας, όπως και το πέρασμα του Ήλιου στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη κάνει πολύ αποδοτικές τις επαγγελματικές κινήσεις όσων επιχειρείτε κάτι αυτόν τον καιρό. Το δύσκολο βράδυ της Κυριακής προσέξτε μετακινήσεις και αποφύγετε να μπείτε σε ανταγωνιστικές κόντρες ή δύσκολες συζητήσεις.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από την Παρθένο εκτός από κάποιες βαρετές, αλλά χρήσιμες κοινωνικές υποχρεώσεις, θα φροντίσει να τρέχουν πιο ομαλά τα επαγγελματικά σας στο προσεχές διάστημα. Επιτέλους ο Ήλιος στο Λιοντάρι για τον επόμενο μήνα θα κάνει τη διάθεσή σας μέρα με τη μέρα να σκαρφαλώνει πιο ψηλά. Ανοίγει τις πόρτες για ταξίδια και σας βγάζει από μία δύσκολη περίοδο που σας κράταγε εγκλωβισμένους σε μία θολή κατάσταση. Εξαιρετική και η πανσέληνος σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ή να προγραμματίσετε ευχάριστες μετακινήσεις. Οι μέρες κυλούν χωρίς εκπλήξεις και μόνο το δύσκολο για πολλούς βράδυ της Κυριακής απαιτεί προσοχή σε ό,τι και αν κάνετε.

Αιγόκερως

Πολύ καλό είναι για εσάς το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο που θα δώσει συναισθηματικές ή άλλες χαρές κατ’ αρχάς σε εσάς του Δεκέμβρη και κατόπιν και στους υπόλοιπους από την άλλη εβδομάδα. Ο Ήλιος από τον Λέοντα θα σας κάνει κτητικούς και προσεκτικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και στους ανθρώπους, κάτι που μπορεί οι κοντινοί σας να το νιώσουν κουραστικό. Η πανσέληνος σας κάνει περισσότερο σφιχτούς σε σχέση με το χρήμα και σας αναγκάζει να προσαρμόσετε τα «θέλω» σας σε όσα μπορείτε και αντέχετε οικονομικά. Το δύσκολο βράδυ της Κυριακής όλοι μα πιο πολύ οι γεννημένοι 15 και 16 Ιανουαρίου αποφεύγετε εντάσεις και καθετί παρακινδυνευμένο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από την Παρθένο αυξάνει τον ερωτισμό σας, την κτητικότητά σας και μπορεί να σας φέρει και χρήματα – από τρίτες και άσχετες πήγες με τις κύριες εισοδημάτων και εργασία σας. Ο Ήλιος από τον Λέοντα σας δείχνει ότι πρέπει να διαθέσετε το μεγαλύτερο μέρος τους χρόνου σας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει από εσάς μία σημαντική σχέση ή συνεργασία. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο βοηθά να κάνετε κάποια από τα σημαντικά «θέλω» σας πράξη. Υπάρχουν καταστάσεις που σας θέλουν πρωταγωνιστές και οι μέρες βοηθούν τα σχέδιά σας. Το δύσκολο βράδυ της Κυριακής προσέξτε γιατί θα υπάρξουν αιτίες που θα σας ρίξουν τη διάθεση ή και θα σας προκαλέσουν αδιαθεσία ακόμα.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα κάνει πιο ήρεμες τις συνεργασίες σας και τους γύρω σας αρκετά θετικούς απέναντι στα όποια αιτήματά σας. Ο Ήλιος από τον Λέοντα ανοίγει πόρτες σε όσους ψάχνουν κάτι καλύτερο επαγγελματικά και βοηθά να ασχοληθείτε με καλά αποτελέσματα με τη φυσική σας κατάσταση – υγεία. Η πανσέληνος βοηθά διαισθητικά τις επαγγελματικές σας επιλογές και οι μέρες ανοίγουν δρόμους και ενεργοποιούν προγράμματά σας. Το μόνο δύσκολο των ημερών είναι οι παγίδες το βράδυ της Κυριακής που μπορούν να φέρουν μεγάλες συναισθηματικές εντάσεις και γενικά μία ασυνεννοησία ικανή να φέρει μεγάλες ρίξεις.

*Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Τηλ. 2109349036, 6937110155

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας