More

  Ζώδια: Το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ανοίγει τον…ασκό του Αιόλου (από 14 έως 20 Ιουνίου 2021)

  Η μία μεγάλη και σημαντική όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, όψη που επαναλαμβάνεται τρεις φορές μέσα στο έτος και είναι η βασική αιτία που κάνει τόσο αρνητικό το 2021 ως συνέχεια του 2020. Η όψη αφορά κυρίως μεγάλα, παγκόσμια γεγονότα, ζυμώσεις, εκρήξεις και εξελίξεις που θίγουν την οικονομία και δημιουργούν μοιραία ανασφάλειες και στην καθημερινότητά μας. Σε προσωπικό επίπεδο η όψη «καίει» ό,τι και όποιον αγγίζει αυτές τις ημέρες.

  Κριός

  Σε οικονομικές περιπέτειες και σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας σας περνά το πολύ αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Όλα μπορεί για κάποιο λόγο να αλλάξουν και να σας κάνουν να μη νιώθετε καθόλου σίγουροι για το οικονομικό σας αύριο. Όμως και εσείς που είστε τακτοποιημένοι προσέξτε αυτόν τον καιρό γιατί οι οικονομικές σας κινήσεις μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές. Εσάς των πέντε πρώτων ημερών, κάτι έρχεται να κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες.

  Ταύρος

  Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ενδοοικογενειακές εντάσεις και γενικά αιτίες που δημιουργούν προβλήματα, ζημιές και νεύρα στο σπίτι. Το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σημαδεύει τη ζωή των γεννημένων στις 3 Μαΐου που πρέπει να είναι σε όλα προσεκτικοί και πολύ ψύχραιμοι όταν αντιμετωπίζουν ξαφνικά και απρόοπτα που μπορεί να φέρει στη ζωή τους αυτό το διάστημα. Οι γεννημένοι από 5 έως 12 Μαΐου θα έχετε κοντά σας άτομα που θα σας κάνουν να νιώθετε καλά, καλές συναντήσεις και γενικά ξεφεύγετε από την αρνητικότητα των ημερών. Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν πιο καλές για όλους.

  Δίδυμοι

  Το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό παίζει με την ψυχολογία σας και τις μέρες αυτές μπορεί κάτω από οποιασδήποτε μορφής λόγο, είδηση, γεγονός κ.λπ. να σας ταράξει ψυχολογικά και με διάρκεια. Προστατέψτε τον ψυχισμό σας λοιπόν και κινηθείτε ήρεμα τις μέρες αυτές. Οι γεννημένοι 6, 7 και 8 Ιουνίου θα τα ξαναπείτε μετά από καιρό με κάποιο άτομο που είχατε χαθεί ή παρεξηγηθεί. Ο λόγος και οι αντιδράσεις σας τις μέρες αυτές θα χαρακτηρίζονται από νευρικότητα και απροσεξία. Μόνο το Σαββατοκύριακο δείχνει να δίνει στιγμές χαλάρωσης.

  Καρκίνος

  Για τους γεννημένους 23 Ιουνίου εξακολουθεί το διάστημα να δίνει λύσεις και εύνοια σε όλους τους τομείς. Το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θίγει για λόγους κυρίως οικονομικούς κάποια έως χθες κοντινή σας σχέση με ένα άτομο και μάλιστα με επιθετικό τρόπο. Ακόμα η λειτουργία και η συμπεριφορά κάποιου ατόμου που είχατε επενδύσει συναισθηματικά πάνω του πιθανώς θα σας απογοητεύσει και θα σας θυμώσει. Οι γεννημένοι από 6 έως και 14 Ιουλίου θα έχουν μία καλή μέρα μέσα στην εβδομάδα που θα τους φέρει είτε συναισθηματικό είτε υλικό κέρδος και επιβεβαίωση.

  Λέων

  Για τους γεννημένους 5 Αυγούστου οι μέρες αυτές είναι πραγματικά πολύ δύσκολες! Το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό μπορεί και δημιουργεί προβλήματα, τριγμούς ή και τη διάλυση σχέσεων και συνεργασιών σε όλους, αλλά για εσάς της 5ης Αυγούστου περισσότερο από όλους, γι’ αυτό τις μέρες αυτές να κινήστε προσεκτικά και μόνο στα απολύτως αναγκαία, αποφεύγοντας κάθε χώρο, άτομο ή εστία έντασης. Οι μέρες εκτός αυτού απαιτούν και προσοχή στα οικονομικά σας θέματα.

  Παρθένος

  Κάτω από τις πιέσεις που δημιουργεί το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θα μπορούσαν οι μέρες αυτές να δώσουν και ένα επαγγελματικό πρόβλημα και κάποιους να τους απασχολήσει ένα θέμα που αφορά ζήτημα υγείας, όχι απαραίτητα δικό τους. Αυτό που σίγουρα όλοι πρέπει να αποφύγετε είναι να έρθετε σε κόντρα με κάποιο ισχυρό άτομο που θα μπορούσε να σας κόψει τον δρόμο σε μία σας επιδίωξη. Ακόμα τις μέρες αυτές θα μπορούσε να σας απογοητεύσει με κάποιον τρόπο ένα κοντινό σας άτομο. Οι γεννημένοι από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου μοιραστείτε με φίλους τους προβληματισμούς σας.

  Ζυγός

  Το τόσο σκληρό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό γίνεται σε χώρους πολύ ευαίσθητους για τους Ζυγούς. Κάτω από την αρνητική του επίδραση μπορεί να φέρει μεγάλα ρήγματα και αγεφύρωτα χάσματα σε μία προσωπική σας σχέση, μία βαθιά ρήξη με ένα αγαπημένο σας άτομο ή και παιδί σας, που να έχει ως αποτέλεσμα να παγώσει η μεταξύ σας σχέση. Οι μέρες πληρώνουν λάθη σας και δείχνουν σκληρές μαζί σας. Εσείς των τελευταίων ημερών πιθανώς να μάθετε κάτι αυτόν τον καιρό ως εμπειρία. Το Σαββατοκύριακο θα είναι το μόνο καλό διήμερο της εβδομάδας για όλους.

  Σκορπιός

  Οικογενειακά και συντροφικά προβλήματα φέρνει το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σε όλους, μα περισσότερο στους γεννημένους 5 Νοέμβρη που θα διανύσουν μία άγρια εβδομάδα ικανή να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους. Αντίθετα, και παρά τις δυσκολίες των ημερών, οι γεννημένοι 7 έως και 14 Νοέμβρη έχουν να περιμένουν μία αιτία ψυχολογικής ή και συναισθηματικής ανόδου τις μέρες αυτές. Όπως και οι γεννημένοι 25 και 26 Οκτωβρίου που και τύχη θα έχετε και εξελίξεις που τελικά βοηθούν τους δικούς σας σκοπούς και στόχους και που μπορεί ακόμα και να κερδίσετε μέσα από την ατυχία ή τα λάθη των άλλων.

  Τοξότης

  Επιθετική και κατακτητική διάθεση και σε επαγγελματικά και σε ερωτικά θέματα θα χαρακτηρίζει εσάς των πρώτων πέντε ημερών, σε μία όμως πολύ αρνητική εβδομάδα, που μπορεί να την ξεκινάτε με καλή διάθεση και αισιοδοξία, αλλά κάτω από το βάρος της επιρροής του το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει ξαφνικά απρόοπτα κάθε μορφής και να σας χαλάσουν τελικά τις διαθέσεις. Προσοχή στην κίνηση – οδήγηση, σε θέματα υγείας που μπορεί να σκάσουν στον κύκλο σας, στα λόγια σας τα ακραία επιθετικά και στον χώρο της δουλειάς που πιθανώς κάποιοι ασχολούνται αρνητικά μαζί σας.

  Αιγόκερως

  Ο Άρης από τον Λέοντα σας κάνει να ψάχνετε το πώς και το γιατί καχύποπτα και σε κάποιες περιπτώσεις βλέπει ακόμα και φίλους για εχθρούς. Οι μέρες αυτές και το αρνητικό τετράγωνο του κυβερνήτη σας Κρόνου με τον Ουρανό μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη που έχουν μεγάλο οικονομικό, μα και συναισθηματικό κόστος. Το πιο σοφό ίσως είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις, ούτε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τις μέρες αυτές. Τετάρτη και Πέμπτη ίσως είναι μέρες που βοηθούν περισσότερο τη σκέψη σας. Τις μέρες αυτές μην κλείνετε συμφωνίες και μην υιοθετείτε τίποτα από όσα σας λένε χωρίς να το τσεκάρετε.

  Υδροχόος

  Οι μέρες αυτές και το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό δίνουν κυρίως οικογενειακά ή γενικά προβλήματα στον χώρο του σπιτιού στους Υδροχόους, μα περισσότερο στους γεννημένους 2 Φεβρουαρίου, που θα έχουν μία ακραία σκληρή εβδομάδα που μπορεί και να τους ανατρέψει τα πάντα – ακόμα και να τους ξεσπιτώσει. Όμως και οι γεννημένοι 5, 6 και7 Φεβρουαρίου θα μιλήσουν ξανά με ένα άτομο που επανεμφανίζεται στη ζωή τους και οι γεννημένοι 11 έως και 17 Φεβρουαρίου θα έχουν να πάρουν μία συναισθηματική χαρά έως την Κυριακή. Βράδυ Παρασκευής και Σαββατοκύριακο είναι το πιο καλό τριήμερο για όλους.

  Ιχθείς

  Οι γεννημένοι 20 Φεβρουαρίου σε μία περίοδο που τους προστατεύει και τους δίνει τύχη ξεφεύγουν από τα δύσκολα των ημερών και κάποιοι κερδίζουν κιόλας. Το αρνητικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θα καταφέρει να σας αναστατώσει όλους ψυχολογικά εξαιτίας είτε μίας είδησης είτε ενός αρνητικού περιστατικού, και σας καλεί να προσέχετε (λόγια, επιθετικές αντιδράσεις σας και μετακινήσεις σας, οδήγηση κ.λπ.). Όμως οι γεννημένοι από 5 έως 12 Μαρτίου θα πάρετε μέχρι την Κυριακή ένα κέρδος, είτε συναισθηματικό είτε υλικό, και μαζί με τους γεννημένους 20 Φεβρουαρίου δείχνετε οι πιο τυχεροί Ιχθείς αυτών των τόσο δύσκολων ημερών.

  *Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Τηλ. 2109349036, 6937110155

  Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Νίκος Μουτσινάς: «Συγκινήθηκα με την Μαρία Ηλιάκη γιατί το ήθελε πολύ» (Βίντεο)

  Στέφανος Τσιτσιπάς: “Ψαρώνει” περαστικούς στο Μοναστηράκι (viral video)

  Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Κ. Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί τετελεσμένα για την Κύπρο

  Στην ομιλία της, στην εκδήλωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σημείωσε πως η επέτειος δεν...

  Λάμπρος Φιλίππου: Τι απαντά για τις κατηγορίες βιασμού ανηλίκων κοριτσιών

  Με μια αποκάλυψη η οποία θα προκαλέσει αίσθηση κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», καθώς αποκαλύπτει την μήνυση γυναικών οι οποίες υποστηρίζουν ότι την...

  Νέα συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην πλατεία Συντάγματος (αποκλειστικές φωτό)

  Περισσότερα από 2.500 με 3.000 άτομα συμμετέχουν στο αποψινό συλλαλητήριο αντιεμβολιαστών με επικεφαλής τον ιατρό καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη. Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς το Μέγαρο...

  Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τουριστών που επέβαιναν σε βάρκα

  Σκάφη του Λιμενικού Σώματος καθώς και το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ερευνούν την θαλάσσια περιοχή Καλοί Λιμένες, νότια της Κρήτης για τον εντοπισμό τουριστών...

  Διπλωματικές πηγές: Η Τουρκία απορρίπτοντας ΟΗΕ- UΝΕSCO παίρνει διαζύγιο από διεθνή νομιμότητα

  Η Τουρκία με πρόσφατες ανακοινώσεις που εξέδωσε, δείχνει για μια ακόμα φορά ότι έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με τη διεθνή νομιμότητα, αναφέρουν διπλωματικές πηγές....