8:49 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αλκοολικός ιερέας κακοποιούσε 12χρονο κοριτσάκι

Αλκοολικός ιερέας κακοποιούσε 12χρονο κοριτσάκι

Αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις πράξεις ενός ιερέα που φέρεται να βίαζε 12χρονη σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία από τα εννιά της. Ο παπάς, που φέρεται να είναι αλκοολικός, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του παπά.

Ο συλληφθείς, για το κακούργημα της παιδεραστίας, ιερέας είναι 57 ετών, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να συζεί με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού σε συγκεκριμένο χωριό, όπου διέμενε και ασκούσε το επάγγελμα του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε…

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε την Τρίτη, ενώ με πολύ γρήγορες διαδικασίες προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την Τετάρτη, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Για το συγκλονιστικό περιστατικό αναμένεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως και η εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως παιδεραστή.

Η τοπική κοινωνία γνώριζε

Ο «Λακωνικός Τύπος», που φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη ζωή του 57χρονου ιερέα στη Μάνη, «μιλάει» και για ένοχη σιωπή της τοπικής κοινωνίας.

«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει. Η ίδια πηγή δε διστάζει να αφήσει ανοιχτά ερωτήματα για το αν η δράση του 57χρονου είχε επεκταθεί και ως ποιο βαθμό σε άλλα παιδιά, ωστόσο στο ερώτημα «γιατί η κοινωνία δεν μίλησε», η απάντηση ήταν μια ηχηρή σιωπή.

Πριν από μερικές ημέρες παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε χωριό στην Κέρκυρα, με τον ιερέα να γίνεται άφαντος, ενώ τέθηκε σε αργία από την τοπική Μητρόπολη.

Πηγή: lakonikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ιερέας στη σπείρα με τα ποτά «μπόμπες» στη Θεσσαλονίκη!

 

Κέρκυρα: Ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μέσα σε ναό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας