11:26 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Αποχώρησε από νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο εφέτης κ. Δημήτριος Φούκας

Αποχώρησε από νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο εφέτης κ. Δημήτριος Φούκας

Ήρθε και η πρώτη αποχώρηση από το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο εφέτης κ. Δημήτριος Φούκας.

Με επιστολή τους προς τους συναδέλφους τους ευχαριστεί θερμά για την στήριξη τους αλλά δηλώνει πως δεν θα παραμείνει μέλος το νέο Δ.Σ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και την τιμή που μου επιφυλάξατε, εκλέγοντάς με για πέμπτη φορά μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Η στήριξή σας στην συγκυρία που διαμορφώθηκε ήταν συγκινητική.

Όπως πάντα, συμμετείχα στην εκλογική διαδικασία λέγοντας την αλήθεια για το παρελθόν και για το μέλλον. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από το αναμφισβήτητο έργο που παρήχθη την προηγούμενη διετία σε όλους τους τομείς από το απερχόμενο προεδρείο, ούτε από τις θέσεις και τον σχεδιασμό για την επόμενη. Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος διαθέτει κρίση μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς τί συνέβη και ποιες παθογένειες οδήγησαν στο αποτέλεσμα που έχουμε μπροστά μας.

Οι συνθήκες και οι συσχετισμοί που διαμορφώθηκαν δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στο συμβούλιο και να εργαστώ αποτελεσματικά για την άρση αυτών των παθογενειών. Ο αγώνας δεν τελειώνει, είναι συνεχής και ίσως να αποδειχθεί πιο αποτελεσματικός στο μέλλον.

Και πάλι σας ευχαριστώ για την τιμή.

Δημήτριος Φούκας
Εφέτης

Ο κ. Φούκας μετείχε στις τελευταίες αρχαιρεσίες με την ομάδα της απελθούσας προέδρου της Ένωσης κ. Μαργαρίτας Στενιώτη, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και αναπληρωτής γενικός γραμματέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επίθεση στα ΜΜΕ εγκαινίασε τις εργασίες του το νέο Δ.Σ. των Δικαστών και Εισαγγελέων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας