13:49 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία Αντώνη: Μυστήριο - Ποιος είναι ο Σ.Κ. με τον οποίο μίλησε ο καπετάνιος και άλλα μέλη του πληρώματος; "Πρέπει να τακτοποιηθεί..."

Δολοφονία Αντώνη: Μυστήριο - Ποιος είναι ο Σ.Κ. με τον οποίο μίλησε ο καπετάνιος και άλλα μέλη του πληρώματος; "Πρέπει να τακτοποιηθεί..."

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από την κτηνωδία που συνέβη με αποτέλεσμα την δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, του 36χρονου Κρητικού που βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Live News του Mega, πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και επί τουλάχιστον μία ώρα συνομιλούσε με τον πλοίαρχο και το υπόλοιπο πλήρωμα, ζητώντας εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, για 1 ώρα και 45 λεπτά το πρόσωπο αυτό (Σ.Κ.) μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και τα άλλα μέρη του πληρώματος.

Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.

Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.

Σ.Κ.:

Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.

Σ.Κ.:

Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημ…

Σ.Κ.:

Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.

Σ.Κ.:

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega ακούγεται ο πλοίαρχος να ζητά όλα να είναι τακτοποιημένα πριν το πλοίο επιστρέψει στον Πειραιά, ενώ δίνει οδηγίες στα μέλη του πληρώματος για την ανάκριση που θα ακολουθήσει.

  • Πλοίαρχος: Έχουμε κάνει ανακοίνωση ότι κατόπιν εντολής του λιμεναρχείου Πειραιώς, το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι.  Σε πέντε λεπτά φτάνουμε. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, έτσι μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τι… δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να ξέρω τι είδα…εγώ αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί…να το δούμε.
  • Πλοίαρχος: Με το που θα μπουν μέσα εδώ θα πάμε κατευθείαν για ανάκριση.
  • Πλοίαρχος: Με το που ανοίγουμε τον καταπέλτη, θα φτάσουν τα κλιμάκια κατευθείαν από το λιμεναρχείο. Σίγουρα θα είσαι εσύ- εσύ, ποιος άλλος ήταν εδώ;
  • Πλήρωμα: Ο Β… είχε φύγει.
  • Πλοίαρχος: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει τον καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε, ερχότανε… να μπει
  • Πλήρωμα: Τον απωθήσαμε…
  • Πλοίαρχος: Όχι τον σπρώξαμε, με φωνές (σ.σ. τον απωθήσατε). Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα…σηκωθήκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος, ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω και έβλεπε που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μη σας απολύσουν.
  • Πλοίαρχος: Πως έγινε ρε Μ… τώρα αυτό, πως έγινε;
  • Ύπαρχος: Τίποτα. Δεν με βλέπω καλά. Πφφ… ρε π.. μου. Τον π…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κουσουλός στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση της Πάτρας

Ασημίνα Νομικού: Μια ζωή σαν παραμύθι που έχει φτάσει τις 107… σελίδες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας