Παρασκευή 9 Μαΐου 2025

Κωνσταντίνος Παπαναστασίου: «Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον άνθρωπο που έδωσε την κροτίδα στον Μουγκοπέτρο»

«Νομίζοντας ότι είναι απλά ένα καπνογόνο, το κράτησα σαν πανίβλακας. Έχασα ό,τι πολυτιμότερο είχα αυτή τη στιγμή πέρα από τα μάτια μου, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Άρη Μουγκοπέτρου μέσα από το νοσοκομείο.

«Έχω πίστη στον Θεό. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα. Να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια και να τα πάρω αγκαλιά. Δυστυχώς, από τον μεγαλύτερο μου φόβο, την πάτησα. Δεν πήγα ούτε στην Ανάσταση γιατί φοβόμουν τις κροτίδες».

Ο δικηγόρος του γνωστού μουσικού, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, μιλά στο «OPEN ΤΩΡΑ» για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Μιχάλης Γιαννάκος: «10 άτομα νοσηλεύθηκαν, μεταξύ τους 4 ανήλικα παιδιά – Όλοι οι ασθενείς είναι άνδρες»

Τραγικά τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τους τραυματισμούς που συνέβησαν από κροτίδες και βεγγαλικά το φετινό Πάσχα. Στο ΚΑΤ αυτή την ώρα νοσηλεύονται 10 άτομα με ελαφρύτερους αλλά και σοβαρότερους τραυματισμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης Μουγκοπέτρος: «Ήταν μια κακή στιγμή, δεν ξέρω ποιος το έκανε» λέει ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου τραυματίστηκε από κροτίδα ο γνωστός μουσικός

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ