17:53 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Λύτρας: Τα μηνύματα-ντοκουμέντο μεταξύ Πολυζωγοπούλου και της κόρης του ποινικολόγου λίγο πριν το «επεισόδιο» της Τρίτης

Λύτρας: Τα μηνύματα-ντοκουμέντο μεταξύ Πολυζωγοπούλου και της κόρης του ποινικολόγου λίγο πριν το «επεισόδιο» της Τρίτης

Μηνύματα-ντοκουμέντο μεταξύ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και της κόρης του Απόστολου Λύτρα τα οποία αποκαλύπτουν το τι ακριβώς συνέβη λίγο πριν το ξαφνικό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης που οδήγησε σε κατάθεση μηνύσεων και σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηςη για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ποινικολόγου, αποκάλυψε η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» στο Open.

Σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι το θύμα της βίαιης επίθεσης βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία με την κόρη (από τον πρώτο γάμο) του συζύγου της η οποία -ως γνωστόν- είχε επισκεφθεί (την Δευτέρα) την κατοικία του πατέρα της στον Γέρακα από όπου πήρε αντικείμενα και λεφτά.

Τα μηνύματα της Δευτέρας

Τα πρώτα μηνύματα ανταλλάσσονται το μεσημέρι της Δευτέρας λίγη ώρα μετά την απολογία του Απόστολου Λύτρα.

Κόρη Λύτρα: Σοφία πρέπει να πάω σπίτι να πάρω πράγματα. Δεν προφυλακίστηκε. Μπορώ;

Σοφία Π.: Θα μιλήσουμε αργότερα

– Πάρε με σύντομα. Δεν έχει τίποτα και έχουμε θέμα.

Όπως προκύπτει και από την κατάθεση της δικηγόρου όντως τη Δευτέρα η κόρη του ποινικολόγου πήγε στο σπίτι και πήρε αντικείμενα και κάποια χρήματα. Κάτι που πιστοποιείται και από τα μηνύματα τα οποία αντάλλαξαν αργότερα:

  • Κόρη Λύτρα: Πως είσαι; Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω; Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σου για πριν δεν κατάλαβα πως μου συνέβη
  • Σοφία Π.: Όχι Ευάκι μου δεν χρειάζομαι κάτι. Είσαι καλύτερα;
  • Μου έπεσε η πίεση μάλλον. Ναι καλύτερα ευχαριστώ. Αν χρειάζεσαι κάτι πάρε με το έχω ανοιχτό.

Δείτε τα μηνύματα:

Τα μηνύματα της Τρίτης

Την Τρίτη οι δυο γυναίκες επικοινωνούν εκ νέου. Η κόρη του ποινικολόγου ζητεί από την Πολυζωγοπούλου να βρει συγκεκριμένα αντικείμενα. Της ζητεί μάλιστα να πάει στο σπίτι για να τα πάρει. Η σύζυγος του ποινικολόγου εκείνη τη στιγμή είναι εκτός σπιτιού καθώς έχει μεταφερθεί με περιπολικό προκειμένου να της παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη. Της λέει χαρακτηριστικά «προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή».

Ο διάλογος έχει ως εξής:

  • Σοφία Π.: Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω που είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά
  • Κόρη Λύτρα: Μήπως είναι κάποιος να πάω να τα πάρω γιατί είναι οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι απέξω;
  • Σοφία Π.: Εύα μου βγες από το ρόλο που σε έχουν βάλει κορίτσι μου. Προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή.

Δείτε τον διάλογο:

Η ξαφνική επίσκεψη

Ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά και η Πολυζωγοπούλου βρίσκεται σε ειδικό ψυχικής υγείας ο συνεργάτης του γραφείου, Γιώργος Κριεμάδης, ανοίγει στις 20.42 ένα γκρουπ στο viber στο οποίο προσθέτει την Σοφία Πολυζωγοπούλου και τον Απόστολο Λύτρα. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στις υποχρεώσεις του γραφείου, στα έξοδα που τρέχουν σε συνεργάτες που βάζουν από την τσέπη τους. Σε αυτό το γκρουπ παρεμβαίνει και ο κ. Λύτρας ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα παιδιά προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Σοφία για θέματα χρημάτων αλλά δεν την βρίσκουν. Ο κ. Κριεμάδης μετέφερε μέσω της εκπομπής ότι η πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο γκρουπ ήταν δική του.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τους διαλόγους, ο εν λόγω δικηγόρος, συνοδευόμενος από την πρώην σύζυγο και την κόρη του κ. Λύτρα, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη συναίνεση της κας Πολυζωγοπούλου επσικέπτονται το φυλασσόμενο σπίτι στον Γέρακα. Γίνονται αντιληπτοί από τον πατέρα της δικηγόρου αλλά και την ίδια η οποία πατάει το panic button. Ακολουθούν αντεγκλήσεις με την πρώην σύζυγο του κ. Λύτρα «γιατί παίρνεις το μέρος του αφού σου έχει κάνει και εσένα τα ίδια;» αλλά και με τον κ. Κριεμάδη που οδηγούν στην κατάθεση μηνύσεων.

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας