14:08 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Μαθητής έφτιαξε ψεύτικο βίντεο πορνό με 14χρονη: Του πήρε τη σημαία στην παρέλαση και την εκδικήθηκε

Μαθητής έφτιαξε ψεύτικο βίντεο πορνό με 14χρονη: Του πήρε τη σημαία στην παρέλαση και την εκδικήθηκε

Ένα απίστευτο περιστατικό με ένα ψεύτικο βίντεο πορνό, σημειώθηκε σε σχολείο, στο οποίο εμπλέκονται δύο συμμαθητές αλλά και αντίπαλοι για την θέση του σημαιοφόρου στην σχολική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν σε ένα Γυμνάσιο όπου νεαρό αγόρι δημιούργησε ψεύτικο βίντεο πορνό με δήθεν «πρωταγωνίστρια» μια συμμαθήτρια του που είχε τις ίδιες σχολικές επιδόσεις με εκείνον, σύμφωνα με την «Espresso». Στη συνέχεια το ανέβασε στο διαδίκτυο, διαπομπεύοντας την.

Ο 14χρονος μαθητής φαίνεται πως δεν μπορούσε να δεχθεί πως τη θέση του σημαιοφόρου δεν πήρε εκείνος αλλά η συμμαθήτρια του, έτσι για να την «εκδικηθεί» και να τη βγάλει από τη μέση, δημιούργησε μέσω ειδικής εφαρμογής, ένα ψεύτικο βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. Σε αυτό χρησιμοποιήσε πρόσωπο, σώμα αλλά και φωνή του 14χρονου κοριτσιού και έπειτα διέδωσε το βίντεο πορνογραφικού υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια του διευθυντή του σχολείου και εκείνος με τη σειρά του, κάλεσε την μαθήτρια στο γραφείο του. Όταν την ενημέρωσε για την ύπαρξη του, εκείνη με δάκρυα στα μάτια, του εξήγησε, πως δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Τρέμοντας από ταραχή, έτρεξε στους γονείς της και τους εξήγησε το τι είχε συμβει και εκείνοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προχωρόντας σε καταγγελία.

Οι Αρχές, μετά από ενδελεχή έρευνα αποκάλυψαν πως το βίντεο είχε κατασκευαστεί από τον συμμαθητή της. Η υπόθεση έκλεισε όταν ο 14χρονος ομολόγησε πως προχώρησε αυτή τη πράξη για να κρατήσει εκείνος τη σημαία!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ:


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας