3:24 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Συρεγγέλα: Κανένα μοντάζ και καμία αλλοίωση στο υλικό για τα Τέμπη

Συρεγγέλα: Κανένα μοντάζ και καμία αλλοίωση στο υλικό για τα Τέμπη

«Κανένα μοντάζ και καμία αλλοίωση δεν υπάρχει στη συνομιλία, η ίδια η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ έχει απαντήσει πως όλο το υλικό έχει δοθεί ακέραιο στις ανακριτικές αρχές από τις 2/3/23», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Συρεγγέλα ανέφερε ότι «το πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑΤΟΣ που λέει πως οι ηχογραφημένες συνομιλίες ήταν 4 και όχι 3, έχει παίξει ως είδηση στην ΕΡΤ ένα χρόνο πριν, με σχετικό ρεπορτάζ και από το MEGA».

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει πει πως θέλει να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως «σε όλα τα κράτη τα κατηγορητήρια φτιάχνονται από την Δικαιοσύνη την οποία πρέπει να αφήσουμε κάνει τη δουλειά της».

Ακόμη, ανέφερε πως «κανείς δεν είναι a priori ένοχος ή a priori αθώος», πως αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ελληνική Δικαιοσύνη και όποιο κόμμα ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία να τα καταθέσει στην Βουλή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ:


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας