11:03 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Nέα εποχή για την SingularLogic

Nέα εποχή για την SingularLogic

Μία νέα σελίδα ανοίγει μετά την εξαγορά της SingularLogic (Όμιλος ΜIG) από την σύμπραξη των EPSILON NET και SPACE HELLAS ΑΕ. 

Το συνολικό αντάλλαγμα της συναλλαγής, περιλαμβανομένου του τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών και του τιμήματος για τη μεταβίβαση δανειακών υποχρεώσεων της SINGULARLOGIC προς την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, θα ανέλθει στο ποσό των €18.050.000. Από το συμφωνημένο τίμημα προκαταβλήθηκε ήδη στη MIG το ποσό των €1.805.000.

Υπενθυμίζεται ότι η Singular, και εν συνεχεία η Singular Logic, η εταιρεία που προέκυψε από την συγχώνευση με την Computer Logic, είναι η επιχείρηση που έχει ταυτίσει το όνομα της με αμέτρητες εκλογικές βραδιές, καθώς από το 1981 υποστηρίζει το Υπουργείο Εσωτερικών στην συλλογή, επεξεργασία και παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

H Epsilon Net σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την SPACE HELLAS ΑΕ του Σπύρου Μανωλόπουλου, άξιου συνεχιστή του αείμνηστου Δημήτρη Μανωλόπουλου, θέτουν τα θεμέλια για να καταστεί η Singular Logic ο κεντρικός πυλώνας στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 Διαβάστε επίσης: 

Αλλάζει χέρια η Singular Logic με 18 εκατ. ευρώ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας