19:47 Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

O πολιτικός και οι "σκιές" για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

O πολιτικός και οι "σκιές" για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πληθαίνουν οι ψίθυροι οι οποίοι εμπλέκουν γνωστό πολιτικό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει στραμμένα επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, σε περιστατικό ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται σε δημοσιογραφικά γραφεία υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία δείχνουν το άλλο… πρόσωπο του -κατά τα άλλα- πράου και πάντα χαμογελαστού πολιτικού τα οποία μάλιστα φέρονται ήδη να έχουν στην κατοχή τους κέντρα εξουσίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άγριο περιστατικό εκτυλίχθηκε πρίν από περίπου τρία χρόνια με την τότε σύντροφο του να “μεταφέρει”, τελικά, την κακοποίησή της (με τις μπουνιές στο πρόσωπο) σε τουλάχιστον δυο εκδοτικά συγκροτήματα. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, μήνυση δεν κατατέθηκε ποτέ, ωστόσο οι συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά και τα στοιχεία που τις συνοδεύουν είναι στη διάθεση συγκεκριμένων προσώπων (από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο) κάτι που καθιστά επιτακτική την ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο γνωστός πολιτικός ενδεχομένως να καταστεί υποχείριο διαφόρων καταστάσεων επιζήμιων για τον ίδιο, για την καριέρα του και την παράταξή του.

Μ. Ασημάκης 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας