14:17 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο «ψεκασμένος» & «πετυχημένος» κύριος Δένδιας….

Ο «ψεκασμένος» & «πετυχημένος» κύριος Δένδιας….

Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι δικοί μας. Τους διαβάσαμε… Το ότι είναι “ψεκασμένος” το έχει ομολογήσει ο ίδιος ο κύριος Δένδιας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καπερνάρου. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης με τις ψήφους και των κκ Βορίδη και Φ. Κουβέλη που είχαν κάνει και την ερώτηση τους για τους ψεκασμούς!

Το πετυχημένος διαδίδεται τελευταίως προφανώς λόγω του ανασχηματισμού που λεγόταν ότι θα γίνει.  Άλλωστε για τον κύριο Δένδια είναι γνωστή και η ιστορία με τον διευθυντή του γραφείου του, ο οποίος παραιτήθηκε μερικές ημέρες μετά την τοποθέτηση του εκεί, όταν ανέλαβε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο κ. Δένδιας.  Και μην ξεχνάμε ότι ο διευθυντής του κ. υπουργού ήταν επικοινωνιολόγος το επάγγελμα.  Δεν χρειαζόταν να ξέρει την δουλειά…  Το προφίλς του υπουργού θα έπρεπε να φτιάχνει.  Ο ανασχηματισμός λόγω των εξελίξεων, θα γίνει άμεσα.  Οπότε τέτοια δημοσιεύματα είναι χρήσιμα σε κάθε υπουργό.

Πετυχημένος γιατί κυνηγά τον ρατσισμό, και αφήνει τους Έλληνες στην τύχη τους! Στις αρχές Ιουνίου δολοφονήθηκαν 4 Έλληνες. Και ναι μεν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι αντιρατσιστές αλλά ας είμαστε και λίγο… φιλέλληνες!

Πετυχημένος άραγε τόσο πολύ όσο και ο κ. Χρυσοχοΐδης; Ο ένας κυνηγούσε την τρομοκρατία, ο άλλος τον ρατσισμό. Είχαν ένα κόλλημα και οι δύο… Για να δοξαστούν. Μόνο που ο ένας ξέχασε να διαβάσει το μνημόνιο, ο άλλος ξέχασε πολλά πράγματα.

Για παράδειγμα:

  • ξέχασε το πλαστό έγγραφο που φέρει την «υπογραφή» του κ. Αβραμόπουλου και χάρις σε αυτό έγινε ο διαγωνισμός της NAMSA για τα ελικόπτερα δασοπυρόσβεσης.namsa
  • ξέχασε να δει όλες τις παρανομίες που έγιναν στον διαγωνισμό αυτό από την NAMSA και την Πυροσβεστική
  • ξέχασε να λάβει μέτρα και αυτός εναντίον των επίορκων στην Πυροσβεστική τουλάχιστον, που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.
  • ξέχασε να μάθει ποιοι πήραν τα 10.000 λίτρα καύσιμα από την Πυροσβεστική Ακαδημία. Η ΕΔΕ έχει πιάσει ψείρες τόσο καιρό στα συρτάρια. Άσε που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρεθεί ένοχος. Τι είναι το Πυροσβεστικό; ΕΡΤ να την κλείσει η κυβέρνηση;
  • ξέχασε να βάλει καύσιμα στα ιδιόκτητα ελικόπτερα του ΠΣ.. Α, όχι δεν ξέχασε τα έκαψε ο άλλος που πέταξε χωρίς λόγο 120 ώρες με το Super Puma… Απλά ο Υπουργός ξέχασε να ζητήσει ευθύνες!!!
  • ξέχασε να κοιτάξει αν συμφέρει το Ελληνικό Δημόσιο η νέα σύμβαση που έκανε με την καναδέζικη εταιρεία από την οποία μισθώσαμε τα μεσαίου τύπου ελικόπτερα. Για αυτό και πληρώνουμε περισσότερα φέτος;
  • ξέχασε πως χαρακτηρίζεται κάποιος που ακυρώνει μία σύμβαση τριετούς διάρκειας, κάνει νέο διαγωνισμό, μετά ακυρώνει τον διαγωνισμό, στην συνέχεια περνά τροπολογία, και τελικά επαναφέρει σε ισχύ την προηγούμενη σύμβαση; Χρειάζεται να του το θυμίσει κανείς;
  • Ξέχασε ότι η επιχείρηση Ξένιος Δίας δεν είναι να μαζεύεις του αλλοδαπούς από μία περιοχή και να τους πηγαίνεις σε άλλη… Κατά Ανάβυσσο όπως λέγεται τώρα τελευταία….

Δηλαδή αν είναι οι επιτυχημένοι υπουργοί έτσι ή αποτυχημένοι πως είναι; Ή κάνουμε λάθος; Επομένως πώς να μην περιμένουμε με αγωνία τον επερχόμενο ανασχηματισμό….

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας