13:50 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ο Κουσουλός για την ένοχη συνάντηση και φωτογραφία με τον Όθωνα Παπαδόπουλο-Πως υπέκλεψε τη δικογραφία

Πάτρα: Ο Κουσουλός για την ένοχη συνάντηση και φωτογραφία με τον Όθωνα Παπαδόπουλο-Πως υπέκλεψε τη δικογραφία

Μερικές φωτογραφίες τις οποίες αναρτήσαμε στο Διαδίκτυο αλλά και η διαδικτυακή, κατασκοπευτική, δεινότητα της αδελφής της «πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου» αποκάλυψαν το μυστικό του αιώνα! Ναι, το ομολογώ, ο γνωστός ποινικολόγος Όθωνας Παπαδόπουλος, μέχρι πρότινος νομικός συμπαραστάτης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μου αποκάλυψε πολλά «ένοχα μυστικά» το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια κοινής παρουσίας μας στο μαγαζί «Σουρεάλ» της καλής μου φίλης Σάννυς Μπαλτζή, στο Χαλάνδρι. Και, πιστέψτε με, θα είχε προλάβει να μου αποκαλύψει άλλα τόσα εάν λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχα καθυστερήσει (αρκετά ομολογώ) να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του άλλου καλού μου φίλου και επίσης γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου, ο οποίος (όπως συνηθίζει) κατόρθωσε να συνασπίσει μια άκρως ενδιαφέρουσα και πολυπληθή παρέα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης, αλλά άκρως διασκεδαστικής (ναι, περάσαμε καλά!) παρουσίας μου στο «Σουρεάλ», έμαθα, ομολογώ, από τον Όθωνα αρκετά πράγματα. Εκτός του ότι φωτογραφηθήκαμε και αναρτήσαμε τις αποδείξεις της μυστικής και ένοχης συνάντησης στο Χαλάνδρι, πληροφορήθηκα, για παράδειγμα, ποιο είναι το αγαπημένο του ποτό, για τα ταξίδια τα οποία έχει κάνει στο εξωτερικό με τη σύζυγό του Μαρία και το κυριότερο (αν και είμαι Ολυμπιακός και λογικά δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει) ότι σκοπεύει να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, στις 29 Οκτωβρίου εναντίον της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά», παρέα με τον φανατικό Αεκτζή και καλό συνάδελφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Δημήτρη Πώποτα, ο οποίος είναι τυχερός καθώς δεν του πολυαρέσει να φωτογραφίζεται και έτσι ξέφυγε από το άγρυπνο μάτι της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδελφής της πιο «αθώας κατηγορούμενης του κόσμου», δηλαδή της «χαροκαμένης μάνας» Ρούλας.
Με έναν μαγικό τρόπο, σαλονικιώτικο, ο Παπαδόπουλος, πρώην υπερασπιστής της Πισπιρίγκου, η οποία στην ανακοίνωση αποχαιρετισμού έπινε νερό στο όνομά του, κατόρθωσε στο καλαμάκι του κοκτέιλ που απολάμβανε να στριμώξει «απόρρητα» έγγραφα και καταθέσεις για την υπόθεση δολοφονίας της Μαλένας που είχα το θράσος να παρουσιάσω το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία μετέχω σε καθημερινή βάση. Οφείλω όμως να πω και εγώ ότι με άλλον, αθηναϊκό τρόπο, κατόρθωσα να αποκωδικοποιήσω παρατηρώντας τον τρόπο που απολάμβανε το κοκτέιλ του, δηλαδή ρούφαγε το ποτό, τα κρυφά μηνύματα με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που εξέπεμπε ο Παπαδόπουλος κάτω από τη μύτη των φίλων, γνωστών και συναδέλφων με τους οποίους διασκεδάζαμε. Και κάπως έτσι, χάρη σε ακόμη ένα πραγματικά απερίγραπτο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο έγκριτος και μάχιμος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, πληροφορήθηκα ότι η πολύμηνη και επίμονη έρευνα της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» για την υπόθεση της Πάτρας δεν στηρίζεται σε διαρροές που κάνει ο «φίλος μου εισαγγελέας» (σύμφωνα πάντα με το παλαιότερο δελτίο Τύπου), αλλά ο Παπαδόπουλος, ο οποίος κατά την οικογένεια της κατηγορούμενης λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος και ενώ υπερασπιζόταν την Πισπιρίγκου συνεργαζόταν μαζί μου, δηλαδή με έναν «εκ των μεγαλύτερων παρουσιαστών-δυσφημιστών της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου». Ως εκ τούτου θεωρώ ότι τόσο ο κ. Κούγιας όσο και η πιο «αθώα κατηγορούμενη του κόσμου» και «δύστυχη εντολέας» δεν πρόκειται να απαντήσουν ποτέ στο εξώδικο που έστειλε η «Μ», βάσει του οποίου ζητούσε να ονοματίσουν τον φίλο-εισαγγελέα ο οποίος μας τροφοδοτεί με υλικό, καθώς είναι προφανές ότι χάρη στις φωτογραφίες της μυστικής, αλλά δημόσιας στο Διαδίκτυο συνάντησης που οι ίδιοι αναρτήσαμε (!) το μυστήριο λύθηκε. Αφού λοιπόν πληροφορήθηκα (και πραγματικά αισθάνθηκα ακόμα πιο άσχημα επειδή καθυστέρησα) ότι η μυστική και ένοχη συνάντηση δεν ήταν τυχαία και ήταν ρεζερβέ, διαπίστωσα και εγώ ο ίδιος ποιος είναι η βασική «πηγή» μου σε αυτή την έρευνα: «…Κατά την κρίση της κας Πισπιρίγκου, της οικογένειάς της και εμού (σ.σ. του Κούγια), αυτός που δίνει και έδινε στον παρουσιαστή (δηλαδή σε εμένα) τα στοιχεία και από τις δύο δικογραφίες της κας Πισπιρίγκου δεν ήταν ένας πολύ γνωστός εισαγγελέας που πιθανότατα της είπε ο πρώην δικηγόρος της (δηλαδή ο Παπαδόπουλος) όταν αυτή διαμαρτυρόταν προς αυτόν για τη δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων, αλλά ήταν ο ίδιος (δηλαδή ο Παπαδόπουλος)…» αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου που συνέταξε ο κ. Κούγιας καθ’ υποβολήν της ντεντέκτιβ Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία στη μόνη περίπτωση που το αστυνομικό της ένστικτο έπεσε έξω ήταν το πρωινό της 21ης Μαρτίου 2021 όταν βρήκε την Ίριδα νεκρή στην κούνια της. Έτσι λοιπόν μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές σε παρουσιαστές, δημοσιογράφους, εκπομπές και δεν ξέρω και εγώ σε ποιον άλλον, η «πιο αθώα κατηγορούμενη του κόσμου» ετοιμάζεται, βάσει του δελτίου Τύπου πάντα, να μηνύσει και τον πρώην δικηγόρο της.

ΥΓ. Από το αστυνομικό δαιμόνιο της οικογένειας της κατηγορούμενης διέφυγε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υλικό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή είχε ήδη δημοσιευθεί στην «Μ» το καλοκαίρι, όταν δηλαδή η εκπομπή δεν βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

ΥΓ2. Δεν τον βλέπω καλά τον Παπαδόπουλο, καθώς και η ιδιοκτήτρια του Σουρεάλ, Σάννυ Μπαλτζή, με ανάρτησή της στο Διαδίκτυο ανέφερε ότι προτίθεται να τον μηνύσει για διαρροή των μυστικών κοκτέιλ.

ΥΓ3. Το αίτημα της κατηγορούμενης για συνένωση των δικογραφιών Τζωρτζίνας και Μαλένας – Ίριδας δεν θα γίνει δεκτό για τον απλούστατο λόγο ότι για τη μεν Τζωρτζίνα τις προσεχείς ημέρες το Δικαστικό Συμβούλιο θα εκδώσει το παραπεμπτικό βούλευμα, ενώ για τη Μαλένα και την Ίριδα η ανακριτική έρευνα έχει δρόμο ακόμα.

ΥΓ4. Η δημοσιογραφική έρευνα της «Μ» για την υπόθεση δολοφονίας των κοριτσιών από την Πάτρα θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, είτε το επιθυμούν ορισμένοι είτε όχι. Με σεβασμό πάντα στο τεκμήριο αθωότητας της κατηγορούμενης, η οποία, ούτως ή άλλως, είναι η «πιο αθώα κατηγορούμενη του κόσμου» κατά τον υπερασπιστή της.

Όπως δημοσιεύθηκε στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” της Κυριακής

Διαβάστε επίσης

Πάτρα – Εισαγγελική πρόταση: Παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για δολοφονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Τρολάρει Πισπιρίγκου για Παπαδόπουλο- Κουσουλό και η Σάννυ Μπαλτζή

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας