4:13 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Πάτρα: Οι τρεις μεγάλες αποκαλύψεις της «ΜΠΑΜ» για την ασφυξία

Πάτρα: Οι τρεις μεγάλες αποκαλύψεις της «ΜΠΑΜ» για την ασφυξία

Από τον περασμένο Φεβρουάριο η επίπονη δημοσιογραφική έρευνα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκάλυψε όλα όσα καταγράφονται πλέον και επίσημα στο πόρισμα των κ.κ. Καρακούκη και Καλογρηά που παραδόθηκε σήμερα στο Ανθρωποκτονιών.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Στις 6 Μαρτίου 2022 τη στιγμή που η επιστημονική κοινότητα δεν εξέταζε καν το ενδεχόμενο της ασφυξίας οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «Μ» από το πρόσωπο της Μαλένας και τα εμφανή σημάδια στη βάση της μύτης και το εντύπωμα στο αριστερό μάγουλο το οποίο δεν καταγράφηκε καν από την ιατροδικαστή κυρία Τσάκωνα, προκάλεσαν σοκ. Από εκείνη τη στιγμή η (ελεύθερη ακόμη) Ρούλα Πισπιρίγκου επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους εμπλεκόμενους ιατροδικαστές οι οποίοι μέσω κύκλων και δικηγόρων απειλούσαν θεούς και δαίμονες. Την ίδια στιγμή μέσω ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου οι δικηγόροι των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου απειλούσαν την δημοσιογραφική έρευνα μιλώντας για εφημερίδες που κανιβαλίζουν και εκθέτουν τα νεκρά παιδιά τους.

Την επόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου η έρευνα της «ΜΠΑΜ» συνεχίστηκε καθώς στο «φως» της δημοσιότητας φέραμε την περίπτωση της Ίριδας, με το διαβόητο πανάκι αλλά και το εύρημα με την μικρή πληγή μέσα στο στόμα που είχε καταγράφει στην ιατροδικαστική έκθεση. Στη συνέχεια βέβαια αποκαλύψαμε και τους διαλόγους-φωτιά μεταξύ Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου όπου η κατηγορούμενη ζήτησε από τον σύζυγο της το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα προκειμένου να ζητήσει πίσω το πανάκι επικαλούμενη ένα όνειρο που είδε!

Καταλυτικές όμως για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν οι φωτογραφίες με τα ευρήματα στην μικρή Ίριδα η οποία δολοφονήθηκε στις 21 Μαρτίου 2021 μέσα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Και τότε η απόφαση της «ΜΠΑΜ» να εκθέσει τα ευρήματα προκάλεσε την αντίδραση του περιβάλλοντος της κατηγορούμενης αλλά και των αστυνομικών Αρχών της Πάτρας καθώς όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια το cd με τα ευρήματα δεν είχε σταλεί στο Ανθρωποκτονιών και δεν είχε συσχετισθεί με τη δικογραφία.

Πλέον το πόρισμα των Καρακούκη – Καλογρηά βασισμένο στο νέο εύρημα με την ειδική τεχνική που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ιστολογικής επανεξέτασης από τον κ. Ευτυχιάδη και αποκάλυψε η «Μ» την περασμένη Κυριακή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν με τον πλέον εφιαλτικό τρόπο: Με ασφυξία. Για αρκετά δευτερόλεπτα η δράστιδα έβλεπε τα παιδιά της να σπαρταράνε στα χέρια της. Είχε τη δυνατότητα να σταματήσει την εγκληματική της ενέργεια αλλά δεν το έκανε! Μέσω της απόφραξης των αεροφόρων οδών τους αποστέρησε το οξυγόνο και έκοψε το νήμα της σύντομης ζωής τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Επιβεβαίωση της ΜΠΑΜ: Παραδόθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα – Δείχνει ασφυξία

Πάτρα: Όθων Παπαδόπουλος για πόρισμα Καρακούκη / Καλογριά – Γρηγόρης Λέων: “Λυπάμαι που το λέω αλλά…”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας