18:36 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Όθων Παπαδόπουλος για πόρισμα Καρακούκη / Καλογριά - Γρηγόρης Λέων: "Λυπάμαι που το λέω αλλά…"

Πάτρα: Όθων Παπαδόπουλος για πόρισμα Καρακούκη / Καλογριά - Γρηγόρης Λέων: "Λυπάμαι που το λέω αλλά…"

Σε ασφυξία οφείλονται οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη και Καλογρηά, όπως αποκάλυψε πρώτη αποκλειστικά η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ“.

Το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε νέος γύρος καταθέσεων συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε Αθήνα και Πάτρα.

Στην εκπομπη “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένος ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αλλά και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


“Οι δυο πραγματογνώμονες πήραν όλα τα ευρήματα και τα επιβεβαίωσαν” , τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Λέων.

Δείτε ποια ήταν η αντίδραση του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου και του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων:

Η Επιβεβαίωση της ΜΠΑΜ

Οπως πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα “ΜΠΑΜ” το πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για την υπόθεση της Πάτρας κατατέθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Καρακούκης και Καλόγρηας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα στο πόρισμα που κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας, αναλύουν πως το μοτίβο του δράστη ήταν το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας οφείλεται σε ασφυξία.

Αυτό το κοινό στοιχείο δείχνει τον δρόμο για ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά την αιτία θανάτου, η οποία φαίνεται επίσης να είναι κοινή και στα δύο κοριτσάκια και να προέρχεται από εξωγενή παράγοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΠΑΜ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας