19:36 Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Σασμός: Χαμό στο twitter έκαναν Μαθιός και Βασιλική (Βίντεο)

Σασμός: Χαμό στο twitter έκαναν Μαθιός και Βασιλική (Βίντεο)

Σασμός spoiler: Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Σασμός είχαν από την αρχή εκδηλώσει την επιθυμία τους ο Μαθιός και η Βασιλική να σμίξουν ξανά και γίνουν ζευγάρι. Η ερωτική σκηνή στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης τους δικαίωσε. Ο Μαθιός τηλεφωνεί στη Βασιλική και την ρωτάει αν θα ήθελε να είναι μαζί της. Ενώ ακόμη μιλούν στο τηλέφωνο, εκείνη τον βλέπει έξω από την πόρτα της. Ο Μαθιός και η Βασιλική γίνονται και πάλι ένα, έπειτα από 20 χρόνια. Η ένωση του ζευγαριού ενθουσίασε τους τηλεθεατές με το twitter να παίρνει “φωτιά”. Βέβαια, εκείνη αγνοεί ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του άνδρα της.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια και memes στο Twitter

Σασμός: Όσα θα δούμε απόψε

Η επιστροφή της Τζένης γεμίζει τον Νικηφόρο χαρά. Ο Πέτρος από την άλλη χάνει μια ακόμα ευκαιρία να βρεθεί με τη Σεμίνα, ενώ ο Διονύσης αρχίζει και παρακολουθεί τις κινήσεις της πιο στενά. Στο μεταξύ ο Άγγελος, σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος. Μαθαίνει από την Άννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Άσπας.

Ταραγμένος επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δε πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα… Παράλληλα Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να κρατηθούν σε απόσταση. Ένα ατύχημα, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα! Ο Αστέρης τραυματίζει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο Μαθιός και ο Άγγελος προσπαθούν να τον σώσουν, ενώ ο Αστέρης δέχεται απρόσμενη βοήθεια από έναν οικογενειακό του «εχθρό»… τον Πέτρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας