17:29 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Στ. Κασσελάκης: Άμεσα στη Βουλή οι προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία

Στ. Κασσελάκης: Άμεσα στη Βουλή οι προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία

Να έλθουν άμεσα στην Βουλή για συζήτηση οι προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την ακρίβεια και τη φορολογία, ζητά ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία επιτίθεται στη κυβέρνηση και στον πρόεδρο της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: “Στην αρχή ήταν τα ‘λεφτόδεντρα’, μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό. Τώρα τα νέα ‘δέντρα’, αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας. Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον ‘κήπο’ μας ζητηθεί. Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και την στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ. Τασούλα. Η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια”.

Κλείνοντας απευθύνεται στον πρωθυπουργό: “Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε ΤΩΡΑ στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Γεραπετρίτης σε Αμερικανούς βουλευτές: Η Ελλάδα πόλος σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος

Κεχαγιά: Δεν μπορούν να υπάρχουν αργομισθίες – Γ. Τσίπρας: Επικίνδυνοι, πολύ λίγοι τα νέα αφεντικά της Κουμουνδούρου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας