21:16 Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ύποπτη χαρακτηρίζει το επιτελείο Πόντα την διαρροή υπέρ Γιώργου Παπανδρέου

Ύποπτη χαρακτηρίζει το επιτελείο Πόντα την διαρροή υπέρ Γιώργου Παπανδρέου

Μία υποστηρικτή δήλωση του Απόστολου Πόντα προς τον Γιώργο Παπανδρέου, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη επικεφαλής του Νέου Προοδευτικού Φορέα. 

Από το επιτελείο του Υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς χαρακτηρίζουν ύποπτη τη διαρροή και προσθέτουν πως “το γεγονός ότι διέρρευσε τώρα μας κάνει σκεπτικούς τόσο για την πρόθεση της ερώτησης όσο και για την χρήση της απάντησης”.

Η ανακοίνωση του Επιτελείου του Απόστολου Πόντα

Από χθες το βράδυ έχει αναπαραχθεί ευρέως μια δήλωση του κ. Απόστολου Πόντα σε ερώτηση που του έγινε για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η δήλωση δεν έγινε, παρά τα όσα γράφονται, ούτε σε ραδιόφωνο ούτε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης ούτε βεβαίως σε μια ανοιχτή εκδήλωση. Έγινε προ 10 ημερών σε μια εκδήλωση στην επαρχία, με περιορισμένους προσκεκλημένους. Το γεγονός ότι διέρρευσε τώρα μας κάνει σκεπτικούς τόσο για την πρόθεση της ερώτησης όσο και για την χρήση της απάντησης.

Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Υποψήφιος για την ηγεσία του Νέου Φορέα της κεντροαριστεράς κ. Απόστολος Πόντας, το να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς λόγους, προσωπικότητες τέως Πρωθυπουργών όπως του κ. Γιώργου Παπανδρέου, είναι κάτι που και τον ίδιο και όλους εμάς μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Η εκτίμηση του κ. Απόστολου Πόντα προς το πρόσωπο του κ. Παπανδρέου και την θητεία του, είναι εκφρασμένη με επιχειρήματα, δημοσίως, πριν της έναρξη της προεκλογικής διαδικασίας.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το μόνο που έχει πραγματική αξία είναι η συμμετοχή του κόσμου στην διαδικασία και η προσπάθεια όλων των υποψηφίων να διεκδικήσουν την ψήφο του πολίτη επί των θέσεων τους και της πιθανολογούμενης μελλοντικής προσφοράς τους, βάσει λογικών και αντικειμενικών κριτηρίων όπως οι εμπειρίες, οι ικανότητες και οι δεξιότητες. Οι δηλώσεις, οι θέσεις και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων που οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση είναι το μόνο που πρέπει να φέρουμε όλοι μας προς συζήτηση σήμερα!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας