10 σημάδια για να διαπιστώσεις αν του αρέσεις

10 σημάδια για να διαπιστώσεις αν του αρέσεις

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαπιστώσεις αν αρέσεις σε έναν άνδρα. Πιο κάτω θα μπορέσεις να διαπιστώσεις κάθε φορά που βγαίνεις ραντεβού τη γλώσσα του σώματος, να μπορέσεις να κωδικοποιήσεις τις κινήσεις του για να δεις αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά.

 

1. Όπου κι αν τον συναντάς σου μιλάει πάντα και σε αποκαλεί με το όνομα σου. Συνήθως προσφωνούμε με το όνομά τους τους ανθρώπους που μας αρέσουν. Αυτό συμβαίνει αυθόρμητα σε όλους μας. Εκτός κι αν δεν ξέρει ακόμα το όνομά σου. Μήπως να συστηθείτε; Μην διστάσεις να τον ρωτήσεις το όνομά του, είναι ένα στοιχειώδες δείγμα ευγένειας.

 

2. Κλασικό έως μπανάλ, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο σημάδι: σε καρφώνει με το βλέμμα του και γενικά σε παρατηρεί κι όταν αντιλαμβάνεσαι κι εσύ το βλέμμα του κατεβάζει αμήχανα το βλέμμα του. Αν δεν του αρέσεις τι λόγο έχει να σε κοιτάζει. Πριν όμως τον καρφώσεις κι εσύ βεβαιώσου όμως ότι δεν κοιτάει την ξανθιά πίσω σου.

 

3. Όταν βρίσκεστε σε κοινή παρέα και γενικά όποτε τον πετυχαίνεις προσπαθεί να σου πιάσει κουβέντα με οποιαδήποτε τρόπο, ακόμα και μιλώντας για τον καιρό ή την κρίση στη Γάζα. Αν είστε σε κοινή παρέα συμμετέχει πάντα στην κουβέντα που συμμετέχεις κι εσύ και σε ακούει με προσήλωση.

 

4. Επιδιώκει να είναι κοντά σου κι αν γίνεται να σε αγγίξει πχ να χορέψει στο μπαρ κοντά σου. Αν το να σε αγγίξει είναι αδύνατο, προσπαθεί να κάθεται όσο γίνεται κοντά σου αν είστε σε παρέα ή  αν είστε σε μπαρ έρχεται όλο και πιο κοντά στη δική σου παρέα.

 

5. Προσπαθεί να σε «φροντίσει» με κάθε τρόπο. Σου φέρνει το τασάκι αν καπνίζεις, σου ανάβει τσιγάρο ή σε ρωτάει τι πίνεις για να στο παραγγείλει αυτός. Ή αν σε δει να κουβαλάς ψώνια τρέχει να σε βοηθήσει.

 

6. Οι φίλοι του γενικά σε κοιτάνε κι αυτοί (όχι δεν σε γουστάρουν όλοι) κι έχεις την αίσθηση ότι η παρέα του μιλάει για σένα. Οι φίλοι του γενικά είναι κι αυτοί πολύ ευγενικοί μαζί σου και δείχνουν να έχουν προσέξει την παρουσία σου.

 

7. Αν έχετε κοινή παρέα οργανώνει κοινές εξόδους, πάρτι κι εκδρομές. Το πιο πιθανό είναι να το κάνει για να σε βλέπει, ιδίως αν με τον τρόπο αυτό οργανώνει μια καινούρια παρέα που σε περιλαμβάνει. Εννοείται να μην λες όχι σε αυτές τις προτάσεις!

 

8. Σου προτείνει να σε γυρίσει σπίτι ακόμα κι αν εσύ μένεις στη Γκάντζα κι αυτός στη Γλυφάδα. Με κάποιο μαγικό τρόπο τον βολεύει πάντα η διαδρομή σου και αν πηγαίνει κι άλλα άτομα επιλέγει πάντα να σε πάει τελευταία σπίτι σου για να μείνετε μόνοι οι δυο σας.

 

9. Είναι πολύ φιλικός και ανοιχτός με τι φίλες σου και γενικά με την παρέα σου. Αυτό το κάνει σίγουρα για να σε προσεγγίσει σίγουρα. Τώρα υπάρχει και η περίπτωση να μην του αρέσεις εσύ αλλά κάποια φίλη σου. Ο χρόνος θα δείξει. Αν όλα τα σημάδια συνηγορούν ότι γουστάρει εσένα μην βιαστείς να «ξεμαλλιάσεις» κάποια φίλη σου.

 

10. Προσπαθεί να μάθει  απ’τους φίλους σου με διακριτικό τρόπο πράγματα για σένα όπως αν είσαι ελεύθερη. Μην αμφιβάλλεις, του αρέσεις, αλλιώς τι θα τον ένοιαζε αν είσαι αδέσμευτη; Προσπαθεί πριν κάνει κίνηση να σιγουρευτεί ότι είσαι μόνη σου.

 

 Σχόλια