20:24 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

«Βόμβα» για Φουρέιρα-Σαμαρά: Έβαλε ντεντέκτιβ και την έπιασε με τον εφοπλιστή

«Βόμβα» για Φουρέιρα-Σαμαρά: Έβαλε ντεντέκτιβ και την έπιασε με τον εφοπλιστή

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Σαμαρά με τις φήμες να οργιάζουν ακόμα πιο πολύ για τους λόγους που η σχέση της τραγουδίστριας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή τελείωσε, αφού πολλοί πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού άρχισαν να εμφανίζονται πριν ένα μήνα περίπου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real life, η τραγουδίστρια ακουγόταν αρκετά «παγωμένη» στο τηλέφωνο και ο ποδοσφαιριστής έψαχνε να βρει τι έχει συμβεί, μέχρι που φίλοι του τον ενημέρωσαν πως συχνά πυκνά την έβλεπαν να συνοδεύεται από έναν γοητευτικό άντρα.

Τότε, σύμφωνα με την Real life, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε να ψάχνει το «θέμα» -κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι προσέλαβε ντεντέκτιβ για να την παρακολουθεί- και δεν άργησε να πληροφορηθεί πως σε πολλές από τις εξόδους της είχε στο πλάι της το νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γιώργος Σαμαράς έγινε έξαλλος και στο τηλέφωνο που της έκανε δεν κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, ενώ φέρεται να αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες!

πηγή: newspistol.com

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας