4:30 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

«Πόλεμος» στην Υδρούσα

«Πόλεμος» στην Υδρούσα

Το θέμα “Υδρούσα” και “Κανόνια του Ναβαρόνε”… επανήλθε, ή πιο συγκεκριμένα ,το επανέφερε ο ναυτοπρόσκοπος με… τις ιδιαίτερες γνώσεις στις αναρριχήσεις και στο στήσιμο προσκοπικών σκηνών, στο Δ.Σ των 3Β που συνεδρίασε στις 29 ο7/2015.

Ο νεαρός υβριστής, όπως όλα δείχνουν, είναι αποφασισμένος να δώσει γη και ύδωρ για να προασπίσει τα συμφέροντα των… γλάρων που κατοικούν αμέριμνοι στο Κατραμονήσι.

Θα έλεγε κανείς πως φυλάει καραούλι στο μπαλκόνι του πολυτελούς διαμερίσματος όπου διαμένει, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, στην περιοχή της Βούλας, καρτερόντας για την επόμενη επιχειραματική δράση των Λασπακικών.

Ωστόσο, θα έπρεπε οι έμμισθοι συνεργάτες του εκκολαπτόμενου πολιτικού, αυτοί που αυτοαναγορεύονται και ως δημοσιογράφοι πουλώντας παραγοντιλίκι στην περιοχή… να έχουν κάνει ρεπορτάζ (αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις καμία σχέση με το επάγγελμα κ.Παπαγεωργίου…) για να διαπιστώσουν πως η δημοτική αρχή σε ό,τι έχει δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες φροντίζει να είναι συνεπής!

Και το λέμε αυτό γιατί από το έγκυρο ρεπορτάζ μας, διαπιστώσαμε πως η υπόθεση ”Υδρούσα” βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και εξετάζεται εξονυχιστικά.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, στο περασμένο Δ.Σ ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναγκάστηκε, για ακόμη μια φορά, να εξηγήσει στον “Άπιστο” δημοτικό σύμβουλο, πως δεν πρέπει να ανησυχεί τόσο πολύ, γιατί όλα είναι υπό έλεγχο…

Μάλιστα, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «η υπόθεση έχει στροφές πάνω σε μια δύσκολη σκακιέρα» και κατηγόρησε τον δημοτικό σύμβουλο για «τυφλή, ισοπεδωτική κριτική». Περαιτέρω, αποκάλυψε ότι «έχει ποινικοποιηθεί η ιστορία και οι άνθρωποι θα τρέχουν για 20 χρόνια».

Επίσης, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επανέλαβε για πολλοστή φορά και διαβεβαίωσε άπαντες, ότι «η Υδρούσα δεν πρόκειται να λειτουργήσει».

Υπό το πρίσμα λοιπόν των δήθεν νέων αλλά και μεγάλων αποκαλύψεων (η παραπληροφόρηση καλά κρατεί από σαλτιμπάγκους της δήθεν τοπικής ενημέρωσης) για τη δραστηριότητα επάνω στην ταλαιπωρημένη γη της Υδρούσας, περιμένουμε με αγωνία την επόμενη κίνηση του ναυτοπρόσκοπου για να σωθεί επιτέλους το νησί από τους… Κατακτητές!

πηγή: 24wro.eu

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας