18:22 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κατέθεσε στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ η Ραχήλ Μακρη για το επεισόδιο με τον Παπαδόπουλο

Κατέθεσε στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ η Ραχήλ Μακρη για το επεισόδιο με τον Παπαδόπουλο

Απίστευτες ύβρεις και χαρακτηρισμούς είχε εξαπολύσε στον τηλεοπτικό αέρα ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, προς τη Ραχήλ Μακρή. Η Ραχήλ Μακρή μάλιστα κατέθεσε στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο επεισόδιο.

«Με ιδιαίτερη λύπη σας αναφέρω ένα ανάρμοστο περιστατικό, που σημειώθηκε, στην διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 στις 1 Ιουλίου 2015. Συγκεκριμένα, όπως επεσήμανε η κ. Μακρή «ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Επένδυση» Ανδρέας Παπαδόπουλος που βρισκόταν στη  εκπομπή δυνάμει της ανωτέρω αναφερομένης ιδιότητας, προέβει σε αήθη επίθεση εναντίον μου με ύβρεις και ανυπόστατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια μου.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε παραβιάζουν κατάφορα κάθε κώδικα δεοντολογίας, πόσο μάλλον της δημοσιογραφικής παρακαλώ για τις δικές ενέργειες προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη της δημοσιογραφικής ιδιότητας του υποκειμένου της επίθεσης και εάν αυτό αποτελεί μέλος της ΕΣΗΕΑ καθώς και για την διενέργεια του πειθαρχικού ή άλλου ελέγχου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, όπως αυτός τυχών προκύπτει από την πράξη αυτού», τόνισε η πρώην βουλευτής

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο:

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας