12:17 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ποζάρει με κορμάκι η Αντζελίνα Τζολί (φωτο)

Ποζάρει με κορμάκι η Αντζελίνα Τζολί (φωτο)

Στην συνέντευξη της για το τεύχος Νοεμβρίου του «WSJ. Magazine», μίλησε μεταξύ άλλων και για τα έξι της παιδιά:

«Θέλω να είμαι σίγουρη πως τα παιδιά μου δεν θα ανησυχήσουν ποτέ για μένα. Ακόμα και αν περνάω κάτι δύσκολο, θέλω να είμαι βέβαιη πώς εκείνα θα ξέρουν πως στο τέλος θα είμαι απόλυτα καλά! Τους λέω αστεία, τους μιλάω… δεν θέλω ποτέ να έχουν μια βαθιά ανησυχία για μένα και να νιώθουν πως πρέπει εκείνα να με φροντίζουν».

Φορώντας μαύρο κορμάκι η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει στον φακό του Πίτερ Λίντμπεργκ και αποκαλύπτει στην «Wall Street Journal» γιατί ήταν δυστυχισμένη.

Φανερά αδυνατισμένη αλλά εκθαμβωτικά όμορφη η Τζολί ανοίγεται και μιλά για την μάχη της με την κατάθλιψη, για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια της, αλλά και τις φοβίες που είχε με την μητέρα της.

«Mεγάλωσα στο Los Angeles και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήμουν τόσο καταστροφική και δυστυχισμένη. Δεν εκτιμούσα, ούτε και καταλάβαινα τη ζωή. Μεγάλωσα σε ένα μέρος, όπου θεωρείς πως αν έχεις φήμη, χρήματα, δείχνεις αξιοπρεπής και έχεις την ικανότητα να δουλέψεις στην βιομηχανία του θεάματος, τότε έχεις τα πάντα στον κόσμο. Όταν όμως τα αποκτήσεις αυτά, συνειδητοποιείς πως είσαι άδειος. Δεν ήξερα πού να τοποθετήσω τον εαυτό μου».

 

 

Μετά την διπλή μαστεκτομή και την υστερεκτομή, η Τζολί τονίζει πως προτεραιότητα της ήταν να τα διατηρήσει όλα φυσιολογικά στην οικογένεια:

«Με τον Μπράντ ξυπνάμε, φτιάχνουμε πρωινό. Στο σπίτι μας είμαστε Μαμά και Μπαμπάς».

Τέλος, μιλά και για την μητέρα της Μαρσελίν Μπετράν, η οποία στα 56 της έφυγε από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο των ωοθηκών:

«Η μητέρα μου ήταν η καλύτερη μητέρα, αλλά ως παιδί ανησυχούσα πάντα πολύ για εκείνη».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας