22:47 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... ετοιμάζονται να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο ή άρθρα του

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... ετοιμάζονται να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο ή άρθρα του

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον κυβερνητικό συνασπισμό αφού εκφράζονται φόβοι ότι και άλλοι βουλευτέςαναμένεται να εκφράσουν την διαφοροποίησή τους στο σημερινό πολυνομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κ.κ.  Βασιλική Κατριβάνου και  Χρήστος Καραγιαννίδης που είχαν ψηφίσει παρών στην συμφωνία με τους δανειστές, φέρονται υποψήφιοι για διαφοροποίηση στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας αλλά έχουν ένα σημαντικό βάρος. Από την άλλη πλευρά και το όνομα του ακούγεται έντονα είναι και αυτό του  Στάθη Παναγούλη.

Παράλληλα στην κοινοβουλευτική ομάδα ο βουλευτής Φλώρινας Κων. Σέλτσας δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την ρύθμιση για την φορολόγηση του κρασιού ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλοι βουλευτές από περιοχές με παραγωγή κρασιού καθώς πιέζονται από οινοπαραγωγούς των περιφερειών τους. Βέβαια, η αιφνίδια κίνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδημπορεί ενδεχομένως να αποτρέψει όποιος σκέφτονται να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο ή άρθρα αυτού.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας