21:49 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Μιχελογιαννάκης: Ο Τσίπρας να μην παρασύρεται από το "παρεάκι"

Μιχελογιαννάκης: Ο Τσίπρας να μην παρασύρεται από το "παρεάκι"

Εγκλωβισμένος σε ένα «παρεάκι» που τον παρασύρει σε λάθος δρόμους και επιλογές είναι ο Αλέξης Τσίπρας,σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Ο Τσίπρας με τους 153 μπορεί να κυβερνά ολόκληρη την τετραετία αρκεί να το θέλει. Αρκεί να φύγει από περιβάλλοντα. Προς Θεού ζήσαμε επί Γιώργου Παπανδρέου τι σημαίνει κηπουρός και τι σημαίνει περιβάλλον. Όλα αυτά τα παρεάκια πρέπει να φύγουν» είπε ο βουλευτής Ηρακλείου. Όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Μιχελογιαννάκη να κατονομάσει τα πρόσωπα αυτής της «παρέας», ρωτώντας αν εννοεί για παράδειγμα τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ή την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, εκείνος περιορίστηκε να απαντήσει «φαίνονται αυτά, δεν χρειάζεται να ονοματίσω».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ψηλά τον πήχη των προϋποθέσεων προκειμένου να μην καταψηφίσει συνολικά τα μέτρα της συμφωνίας με το κουαρτέτο, βάζοντας όμως τις δικές του «κόκκινες γραμμές» όχι μόνο για το αγροτικό και το ασφαλιστικό, αλλά έθεσε και ζήτημα σχετικά με τα κόκκινα δάνεια και τις και τις απαιτήσεις των δανειστών να πωλούνται όλα στα ξένα funds με κίνδυνο πολλοί να χάσουν ακόμη και την πρώτη κατοικία.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας