Άντζελα Δημητρίου: «Η επιτυχία πονάει και πειράζει»

Άντζελα Δημητρίου: «Η επιτυχία πονάει και πειράζει»

Σάλος έχει προκληθεί με την νέα διαφήμιση των Jumbo για την περίοδο του Πάσχα, με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, με την κατάσταση να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, αφού πριν λίγες μέρες το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε να αποσυρθεί το διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας παιχνιδιών στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άντζελα Δημητρίου, χαρακτηρίζοντας τη φράση που ακούγεται στο τέλος του διαφημιστικού «Χτύπα σαν άνδρας» σεξιστική.

Η τραγουδίστρια που ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Καλημερούδια» δήλωσε:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έγινε μία πρόταση καλή και τη δέχτηκα. Και βγήκε πολύ καλό το διαφημιστικό. Κάτσε να δω λίγο το φρύδι παιδιά. Για κάνε μου ένα κοντινό σε παρακαλώ! Ήθελα να δω αν τα φρύδια μου είναι εντάξει!», είπε η Άντζελα Δημητρίου για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την εικόνα των φρυδιών της στο διαφημιστικό σποτ.

Περίμενε τον χαμό που θα προκαλούσε η διαφήμιση; «Δεν το περίμενα! Μου ήρθε τελείως ξαφνικό. Μου έκαναν την πρόταση και μου λένε: »Το τραγούδι το έχουμε αλλάξει λίγο». Λέω: »Για να δω τι έχετε γράψει;». Καταργήσαμε κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν και πήγα στο στούντιο και το έγραψα. Τραγούδησα κανονικά. Το »βουρλίζομαι» παιδιά, γιατί είμαστε όλοι από χωριό, σημαίνει τρελαίνομαι! Όσοι δεν καταλαβαίνουν το »χτύπα σαν άντρας». Δεν είναι κυριολεξία. Γιατί έχουμε δει τέτοια πράγματα στις ελληνικές ταινίες. Έχουμε δει χαστούκια. Να δίνουν καθηγητές στην Αλίκη», απάντησε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

Η Άνζελα σχολίασε, την ανακοίνωση του ΚΕΘΙ (Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας), με την οποία ζητά την απόσυρση του σποτ, επειδή σε αυτό ακούγεται η φράση «Χτύπα σαν Άντρας».

Υπάρχει κίνδυνος να αποσυρθεί το σποτ; «Τους πειράζει! Τους ενοχλεί. Είναι δυνατόν;…Και εγώ λέω στον γιο μου: »Χτύπα σαν άντρας! Να γίνεις άντρας». Τι πάει να πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί δεν κοιτούν άλλα πράγματα και κοιτούν το διαφημιστικό; Γιατί δεν κοιτούν που έχουμε γίνει όλοι δολοφόνοι;…Γιατί κοιτούν το διαφημιστικό; Αυτό τους πείραξε;»

Περίμενε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ; «Τις περίμενα! Και έκανα υπομονή! Με το που είδαν ότι το video μέσα σε μία ημέρα απέσπασε 1 εκατ. views, αυτό τους πείραξε. Γιατί η επιτυχία πονάει και πειράζει πάντα! Εμένα μου συμβαίνει πάντα…Μου αρέσει όμως εμένα αυτό. Το απολαμβάνω. Χαίρομαι.  Απολαμβάνω τώρα την επιτυχία μου», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.Σχόλια