4 μυστικά που κρατάνε ενωμένα τα ζευγάρια

4 μυστικά που κρατάνε ενωμένα τα ζευγάρια

Ποιος είναι τελικά ο τρόπος για να δένονται τα ζευγάρια μεταξύ τους; Υπάρχουν μυστικά για κρατάει μια σχέση δεμένη και χωρίς καβγάδες; Πιο κάτω θα μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να διαβάσεις 4 μυστικά που δένουν τα ζευγάρια.

 

1. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια, δεν χωρίζουν για ψύλλου πήδημα!

Αν στην πρώτη δυσκολία λες αντίο, αν ξυπνάς στραβά και λες δεν ρίχνουμε κι ένα χωρισμό σήμερα, η σχέση σου δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγαπησιάρικη. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν καταφεύγουν ποτέ σε τέτοιες μεθόδους εκφοβισμού ή απλά με τον τρόπο αυτό πιστεύεις πως θα αποφύγεις τη ρουτίνα στη σχέση, προσοχή: την ιστορία με τον βοσκό με τα πρόβατα και το λύκο!

 

Κάποια στιγμή ο χωρισμός δεν θα διαρκέσει μια μερούλα αλλά θα είναι οριστικός. Αν μάλιστα εσύ συνηθίζεις να τον χωρίζεις, μην ξεχνάς πως σύντομα θα βαρεθεί ακόμα κι αυτό το παθιάρικο της επανασύνδεσης.

 

2. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια κάνουν μαζί διακοπές/ ολιγοήμερες ή για περισσότερες μέρες.

Τον παρακαλάς να πάτε ένα ρημαδιασμένο τριήμερο στα χιόνια με κουπόνι από deal site και επιμένει πως δεν έχει χρόνο. Λες θα είναι πολυάσχολος ας κανονίσουμε καλοκαιρινές διακοπές. Έλα όμως που το καλοκαίρι θέλει να κάνει »ζωάρα» με τους κολλητούς από Μύκονο- Πάρο- Σκιάθο, που ούτε ο ρεπόρτερ Τσίλι να ήταν σε… ρεπορτάζ. Βέβαια, για εσάς τα δυο, χρόνια τώρα δεν υπάρχει ποτέ χρόνος για διακοπές. Άσε που δεν του βγαίνουν και τα χρήματα.

 

Τα αγαπημένα ζευγάρια πάντα έχουν χρόνο για διακοπές, ξεκούραση, έξοδο, ακόμα κι αν πνίγονται στη δουλειά, ακόμα κι αν δεν τους περισσεύουν λεφτά (το κάμπινγκ να είναι καλά). Και μην αναρωτιέσαι τι προσφέρουν τάχα οι έξοδοι και οι διακοπές: αναμνήσεις- κοινές, αγαπησιάρικες αναμνήσεις.

 

 

3. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια τα πάνε μια χαρά με τις δεσμεύσεις!

 Κάθε άνθρωπος μπροστά σε μια αλλαγή στην ζωή του – είτε αυτό λέγεται » κάνω σχέση, παντρεύομαι, συγκατοικώ, αρραβωνιάζομαι, κάνω παιδιά- παθαίνει ένα πρώτο σοκ. Ένας άνθρωπος που έχει βρει το άλλο του μισό (όπως είπε πρόσφατα και ο Νίνο) ξεπερνά το σοκ γρήγορα.

 

Αντίθετα, έχουμε δει πολλές φορές κορίτσια που δεν ξέρουν αν θέλουν να είναι σε σχέση γιατί τάχα θέλουν να δώσουν έμφαση στην καριέρα τους, αγόρια που παθαίνουν αλλεργία όταν τους μιλάς για συγκατοίκηση και γάμο (αλλά μπορεί να παντρευτούν στον ένα μήνα την επόμενη από εσένα), ζευγάρια που είναι μαζί γιατί βολεύονται έτσι μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μην γελιέσαι. Ζούμε τη ζωή ετούτη μια φορά και καλό είναι το άτομο που το έχουμε δίπλα μας να το θέλουμε πολύ και να θέλουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί του.

 

 

4. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες ακόμα και πάνω στο μεγαλύτερο καυγά.

 Ακόμα και ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα, ένα καυγαδάκι θα το είχαν κάνει. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται, λιγότερο ή περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πάνω στον καυγά, θα επιτρέψεις να ειπωθούν πράγματα που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Όσο καλύτερη επικοινωνία έχετε ως ζευγάρι, τόσο πιο δύσκολα θα πεις κουβέντες που δεν πρέπει, επάνω στον καυγά.

 

 

Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια:

 

-Λένε Σ” αγαπώ συχνά και το εννοούν

– Χαίρονται με την ευτυχία των γύρω τους.

– Δεν χρειάζεται να κάνουν μόστρα τον έρωτα τους.

-Θυμούνται ακριβώς την μέρα που γνωρίστηκαν και μπορούν να διηγηθούν την ιστορία αγάπης τους- κάνοντάς την ενδιαφέρουσα, ακόμα κι αν είναι ό,τι πιο βαρετό έχεις ακούσει.

 

 Σχόλια