4 πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες στο κρεβάτι

4 πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες στο κρεβάτι

Γενικά ξέρουμε ότι αν ο σύντροφός σου σε γνωρίζει πολύ καλά σε αυτό το τομέα, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ξέρει ήδη πώς να σε χειριστεί και ξέρει να μιλάει τη  γλώσσα του σώματος μαζί σου. Υπάρχουν όμως φορές που κάποια πράγματα στον ερωτικό τομέα που σε κάνουν να πλήττεις και να χάνεις όλη τη σεξουαλική διάθεση που είχες. Μάθε διαβάζοντας παρακάτω ποια είναι τα 4 πράγματα που σε κάνουν να ξενερώνεις στο σεξ.

 

Το να ζητάει την άδειά σου

Αν είσαι με έναν άνδρα για αρκετό καιρό ώστε να μπορεί να «μιλάει» τη γλώσσα του σώματός σου και να καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου, τότε ξέρεις ότι τίποτα δεν χαλάει την ερωτική διάθεσή σου τόσο όσο μια επίσημη πρόταση για να… προχωρήσεις. Δεν χρειάζεσαι αυτή την τυπικότητα για να σε κάνει να καταλάβεις ότι έχει διάθεση για περισσότερα. Ένας καλός εραστής ξέρει πώς να μεταδώσει τη σκέψη του με ένα έντονο βλέμμα ή ένα έξυπνο άγγιγμα. Με το να ζητήσει την άδειά σου, διώχνει το πάθος.

 

Το να είναι προβλέψιμος

Αν είστε μαζί για καιρό, μπορεί να έχετε πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Ένας από τους λόγους που στην αρχή της σχέσης σας υπήρχε τόσο πάθος, είναι επειδή δεν ήξερες τι να περιμένεις. Αν θέλεις να διατηρήσεις αυτό το διάστημα σε μια μακροχρόνια σχέση, κράτησε τη σεξουαλική σου ζωή «φρέσκια». Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα που θα απολαύσετε και οι δύο. Μην αφήσεις τη σχέση να φτάσει στο σημείο που θα ξέρεις ακριβώς την επόμενή του κίνηση.

 

Το να το κάνετε πάντα στον ίδιο χώρο

Αντιλαμβάνεσαι ότι η σεξουαλική σου ζωή θα καταντήσει πολύ βαρετή αν συμβαίνει αυτό. Αν έχεις απομνημονεύσει τις χαραμάδες στο ταβάνι του υπνοδωματίου, κάτι δεν πάει καλά. Λύσε αυτό το ζήτημα μεταφέροντας το σεξουαλικό σας παιχνίδι σε άλλα δωμάτια και χώρους του σπιτιού: στο ντους, στο τραπέζι της κουζίνας, στο αυτοκίνητο κ.λπ. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και πρόσεξε να μην σας πάρει κανένα μάτι.

 

Το να κάνει δυνατούς ήχους

Το να κάνει δυνατούς ήχους ή να επαναλαμβάνει τις ίδιες λέξεις κατά τη διάρκεια του σεξ, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κουραστικό για εσένα. Από την άλλη, είναι εξίσου κουραστικό το να μην κάνεις και εσύ κανένα ήχο απολύτως! Γι΄ αυτό ακολούθησε μια μέση οδό… στο βογκητό. Κάνε τον να ξέρει ότι το απολαμβάνεις χωρίς να ξεσηκώνεις τη γειτονιά.

 

 

 


Σχόλια