46 εκ. διαφορά ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο!

46 εκ. διαφορά ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο!

Τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ειδικότερα το λογιστικό αλλά συνάμα και πραγματικό κενό που υπάρχει, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε δημόσια διαβούλευση!

Οι απόψεις για το τελικό ποσό που οφείλει ο Παναθηναϊκός διαφέρουν από στόμα σε στόμα.

«Η σημερινή τοποθέτηση της ΠΑΕ κάνει λόγο για οφειλή 2ετίας στα 48 εκ. ευρώ συνολικά: Οι δεδουλευμένες υποχρεώσεις της ΠΑΕ στις 30.06.2012 ανέρχονταν σε 35,2 εκ ευρώ και αφορούσαν κατά 42% σε υποχρεώσεις ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά 20% σε φορολογικές υποχρεώσεις και κατά 38% σε λοιπές υποχρεώσεις. Οι μελλοντικές δεσμεύσεις που αφορούσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (σε βάθος 2ετίας) ανέρχονταν σε 12,8 εκ ευρώ με επιπλέον αναλογούντες φόρους να ανέρχονται στα 3,2 εκ ευρώ. Η ανακύκλωσή των προ εισπραχθέντων μελλοντικών εσόδων ανερχόταν στο ποσό των 3,4 εκ ευρώ».

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Instagram, στη φωτογραφία που ανάρτησε νωρίτερα, έβγαλε τη σούμα στα 94 εκατομμύρια ευρώ! «1 Σεπτεμβρίου – 47 (εκατομμύρια προφανώς) χρέη, φετινές υποχρεώσεις 17 που δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν και πάμε στα 64 και – 30 μελλοντικά συμβόλαια εάν δεν τα πουν οι ίδιοι την Δευτέρα όλα στην φόρα.»

Δηλαδή υπάρχει μία διαφορά 46 εκ. ευρώ! Ποιός λέει την αλήθεια θα φανεί σύντομα.Σχόλια