5 λόγοι που χωρίζουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

5 λόγοι που χωρίζουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Είναι πολύ πιθανό στις μέρες μας,, ακόμα και τα ευτυχισμένα ζευγάρια να χωρίσουν. Τα αίτια που μπορεί να οδηγήσουν στο τέλος μίας σχέσης είναι πολλά. Και διαφέρουν από ζευγάρια σε ζευγάρια. Παρακάτω θα διαβάσεις τις 5 πιο γνωστές αιτίες που διαλύονται τελικά οι σχέσεις.

 

Η καριέρα… πρώτα. Τα σημερινά ζευγάρια θέτουν ως πρωταρχικό στόχο στη ζωή τους να πετύχουν επαγγελματικά και θέτουν συνεχώς νέους στόχους καριέρας παρά να αναρωτηθούν πότε θα παντρευτούν και πότε θα κάνουν οικογένεια. Ακόμα και εάν ένα ζευγάρι έχει σοβαρή σχέση για αρκετά χρόνια, δεν είναι λίγες οι φορές που όταν προκύψει ένα νέο επαγγελματικό βήμα στη ζωή του ενός στο εξωτερικό, αποφασίζουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

 

«Καταστροφικά» μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Εκτός από την καριέρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση δύο ανθρώπων. Τίποτα πλέον δεν γίνεται με προσωπική επαφή. Στέλνεις ένα μήνυμα το βράδυ για καληνύχτα, ένα μήνυμα το πρωί για καλημέρα! Η προσωπική επαφή ή ακόμα και η τηλεφωνική συνομιλία έχουν χαθεί μέσα στην αέναη εξέλιξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

 

Στην πορεία της σχέσης ένας εκ των δυο ( ή και δύο) βρίσκουν κάτι καλύτερο! Οι σημερινές σχέσεις εύκολα διαλύονται ειδικότερα εάν δεν υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη. Εύκολα ο/ η σύντροφος μόλις βρει κάποιον άλλο που μπορεί να αισθανθεί πως είναι η λεγόμενη αδελφή ψυχή θα εγκαταλείψει το ταίρι του/της και μάλιστα τις πλείστες φορές ελαφρά τη καρδία!

 

Καθώς περνούν τα χρόνια επέρχεται η συνήθεια. Άτομα, τα οποία είναι μαζί για πάρα πολλά χρόνια (από τα σχολικά ή φοιτητικά χρόνια), κάποιες φορές μένουν μαζί από συνήθεια και η αγάπη τους είναι περισσότερο αδελφική παρά ερωτική! Δώσε προσοχή: Υπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις ζευγαριών που είναι μαζί αγαπημένα και ερωτευμένα για πολλά χρόνια και σίγουρα τα έχεις συναντήσει κάποια στιγμή στη ζωή σου. Είναι βασικό να χτίζεις τη σχέση σου και να προσπαθείς καθημερινά για αυτήν ώστε να μην αφήσεις τη συνήθεια να «σκεπάσει» την αγάπη για το έτερον σου ήμισυ!

 

Τελευταία αλλά όχι καλύτερη η… απιστία! Δεν έχουν σημασία τα χρόνια που είναι ένα ζευγάρι μαζί. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός και πραγματική αγάπη εύκολα θα πέσεις στην παγίδα της απιστίας! Συμβουλή: Καλύτερα είναι να χωρίσεις και στη συνέχεια να προχωρήσεις σε μια επόμενη σχέση παρά να εξαπατήσεις το σύντροφό σου με αυτόν τον τρόπο!

 

 

 Σχόλια