5 σημάδια για να διαπιστώσεις αν σε αγαπάει ακόμα ο πρώην

5 σημάδια για να διαπιστώσεις αν σε αγαπάει ακόμα ο πρώην

Κάποια στιγμή, η σχέση που είχες με το σύντροφό σου, φτάνει στο τέλος. Όλοι οι χωρισμοί, ανεξάρτητα πόσο καιρό διαρκούσε η σχέση είναι επίπονοι. Μήπως όμως ο πρώην σου παρ’ όλο που έχετε χωρίσει σας σκέφτεται ακόμα; Διάβασε παρακάτω 5 σημάδια για να το διαπιστώσεις.

 

  1. Συχνά τηλέφωνα:Τι κι αν έχετε χωρίσει; Τίποτα από τη συμπεριφορά και τις συνήθειές σου δεν το μαρτυρά αυτό. Εκεί που μιλούσατε στο τηλέφωνο 10 φορές την μέρα, τώρα μιλάτε 15! Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που αν χτυπήσει το κινητό και δεν ακούσεις τη φωνή του, απογοητεύεσαι. Οk σε σκέφτεται, αλλά και τι μ’ αυτό; Σου έχει προτείνει να είστε και πάλι μαζί; Σου έχει πει να βγείτε για ποτό; Χαλάρωσε και μην ενθουσιάζεσαι. Έχεις σκεφτεί ότι ίσως να του λείπει η συντροφικότητα και απλά να σε χρησιμοποιεί μέχρι να βρει κάτι άλλο;

 

  1. Κρατάει την προσωπική του ζωή μυστική:Δεν έχεις ιδέα αν υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του και όποτε τον βλέπεις είναι πάντα μόνος του. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα λοιπόν να μην φανερώνει κάτι προκειμένου να μην σε χάσει. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σε σκέφτεται καθαρά και μόνο σαν άνθρωπο και απλά να μην θέλει να σε στενοχωρήσει. Βέβαια, ας μην αποκλείουμε και την πιθανότητα να μην έχει βρει κάτι μόνιμο.

 

  1. Το προφίλ του στο facebook είναι γεμάτο… καψουροτράγουδα:Δεν μπορεί να σου το πει ευθέως και γι’ αυτό το προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να σου το δηλώσει. Ανεβάζει το τραγούδι σου ή άσματα δακρύβρεχτα που μιλάνε για χωρισμό. Είναι φως φανάρι ότι το παιδί πονάει και σε θέλει πίσω. Πριν όμως τρέξεις με αυταπάρνηση και γεμάτη έρωτα ξανά στην αγκαλιά του όμως, λάβε σοβαρά υπόψη σου και τα ακούσματά του γενικότερα. Αν είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια, μάλλον δεν ανεβάζει τα τραγούδια για εσένα.

 

  1. Ρωτάει για εσένα:Σίγουρα έχεις κοινούς γνωστούς και φίλους. Αν λοιπόν μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και περισσότερες, έρχεται κάποιος και σου λέει ότι είχε την κουβέντα σου με τον πρώην, τότε μάλλον δεν σε έχει βγάλει εντελώς από το μυαλό του. Ωστόσο, κάνεις έναν κόπο να ρωτήσεις τι είδους κουβέντα είχαν. Διότι αν αυτή η κουβέντα περιελάμβανε βρισίδια και πάσης φύσεως κατάρες για το άτομό σου, τότε πιθανότατα απλά να σε μισεί!

 

  1. Τον βλέπεις έξω συχνά:Στις 10 φορές που θα βγεις για ποτό, τις 9 σίγουρα θα τον βρεις μπροστά σου. Λογικό θα μας πεις γιατί είχατε και τα ίδια στέκια, αλλά τόσες συμπτώσεις πια; Έχεις μήπως σκεφτεί ότι πολύ απλά σε παρακολουθεί; Το πώς δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πλέον με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε σε θέση να ξέρουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται ο καθένας είτε το θέλουμε είτε όχι.

 

 

 Σχόλια