7 μυστικά των γυναικών που πρέπει να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου

7 μυστικά των γυναικών που πρέπει να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες δεν αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για το χαρακτήρα μας, αλλά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν δίνουμε τη δυνατότητα στο σύντροφό μας, να μας καταλάβει και να μας γνωρίσει καλύτερα. Διάβασε πιο κάτω πoια μυστικά είναι αυτά και προσπάθησε να τα μοιραστείς με το ταίρι σου.

 

1. Θέλουμε οι άντρες να παίρνουν πρωτοβουλίες
Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μας αρέσει να φροντίζουμε συνέχεια εμείς τον άλλον, να κάνουμε σχέδια και να τα κάνουμε σχεδόν όλα μόνες μας. Θέλουμε οι άντρες να παίρνουν πρωτοβουλίες. Παρόλο που δεν το λέμε, θα θέλαμε να αναλάμβαναν ορισμένες δύσκολες ή βαρετές υποχρεώσεις και να μας εκπλήσσουν. Όταν ένας άνθρωπος παίρνει πρωτοβουλίες σημαίνει ότι συμμετέχει. Δεν έχει σημασία τι είδους πρωτοβουλία θα είναι αυτή – μπορεί να είναι η λίστα για το σουπερμάρκετ ή η προετοιμασία ενός δείπνου ή ακόμα και ο προγραμματισμός των επόμενων κοινών διακοπών.

 

2. Θα θέλαμε να μας εκπλήσσουν οι άντρες πιο συχνά
Όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για τις εκπλήξεις! Ακόμα και μια μικρή απροσδόκητη σαχλαμάρα μπορεί να εντυπωσιάσει μια γυναίκα και να την κάνει να αισθανθεί ξεχωριστή. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο ακριβό δώρο. Απλά ενδιαφέρον και αγάπη με κάτι απλό. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι εμείς γυναίκες αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνουν οι άντρες για να είμαστε ευτυχισμένες, οπότε σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

 

3. Θέλουμε να είναι ειλικρινείς
Ο καθένας θέλει ο σύντροφός του να είναι ανοιχτός και ειλικρινής, όποιο κι αν είναι το θέμα που τον απασχολεί. Πολύ δύσκολα μπορεί να ξεγελαστεί μια γυναίκα. Μπορεί να συγχωρούμε πολλά πράγματα, αλλά όχι τα ψέματα. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι γι’ αυτό είναι τα προβλήματα: για να τα μοιραζόμαστε, να τα συζητάμε και να τα λύνουμε από κοινού.

 

4.Παρατηρούμε και καταλαβαίνουμε την γλώσσα του σώματος
Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουμε την έκτη αίσθηση, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Παρατηρούμε και αναλύουμε πάντα όλες τις μικρές λεπτομέρειες σε ένα άλλο πρόσωπο και ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο σύντροφός μας. Μόλις παρατηρούμε κάτι ύποπτο, αυτό αρχίζει να μας ενοχλεί, αν και μπορεί να μην έχουμε καν επίγνωση του τι μας ενοχλεί.

 

5. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά την φράση «Θα βγω με τα παιδιά»
Αυτό είναι άλλο ένα μυστικό που λίγοι άνδρες γνωρίζουν. Πολλές γυναίκες στην πραγματικότητα συμφωνούν με την φράση «θα βγω με τα παιδιά.» Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι ο σύντροφός μας χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του και είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να τον περνά με τους φίλους πίνοντας μπύρα, βλέποντας έναν αγώνα ή παίζοντας κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι να μην το κάνει όταν η καλή του αισθάνεται παραμελημένη, ενώ εκείνος το μόνο που τον νοιάζει είναι να βγει με τα παιδιά!

 

6. Θέλουμε οι φίλοι του να μας συμπαθούν
Καμία γυναίκα δεν θα το παραδεχτεί δυνατά, αλλά έτσι είναι. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα για τον καλό μας, οπότε θέλουμε να τα πηγαίνουμε κι εμείς καλά μαζί τους. Ξέρουμε άλλωστε ότι τον επηρεάζουν στις αποφάσεις του οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας, φυσικά.

 

7. Χρειαζόμαστε χώρο
Και δεν εννοούμε σε τ.μ. αλλά χώρο και χρόνο για τον εαυτό μας. Αν ποτέ ο σύζυγος ή φίλο σου, σου πει ότι χρειάζεται χώρο, δεν χρειάζεται να πάρεις το αυτοκίνητο και να φύγετε για ώρες από το σπίτι. Αυτό που χρειάζεται είναι να καταλάβεις ότι έχει κι άλλα σημαντικά πράγματα να διευθετήσει.

 

 Σχόλια