7 τύποι ανδρών που δεν πρέπει να ερωτευτείς

7 τύποι ανδρών που δεν πρέπει να ερωτευτείς

Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή σου που απογοητεύεσαι από τον άνδρα που ερωτεύτηκες.  Εκείνη τη χρονική περίοδο βέβαια είσαι γοητευμένη και δεν καταλαβαίνεις αν έχεις κάνει λάθος επιλογή. Παρ’ όλα αυτά παρακάτω σου δίνουμε τη  δυνατότητα να διαβάσεις 7 τύπους ανδρών για να αποφύγεις πριν ερωτευτείς παράφορα και το μετανιώσεις μετά.

 

Ο κύριος σύνδεση με Κάιρο. Είναι ο τύπος που εμφανίζεται μια στο τόσο είτε να σχολιάσει κάτι στο Facebook, είτε με ένα απλό μήνυμα του τύπου «Που είσαι;».

 

Ο τύπος που δεν κατάφερε να κερδίσει την παρέα σου. Οι καλοί φίλοι υπάρχουν στη ζωή μας για να μας συντροφεύουν αλλά και να μας συμβουλεύουν. Αν λοιπόν όσες φορές έχεις κάνει κοινή εμφάνιση μαζί του και η παρέα σου σε κοιτά περίεργα τότε να ξέρεις πως κάτι διαφορετικό βλέπουν από εσένα. Κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν βλέπεις εσύ και συνεπώς δεν μπορείς να καταλάβεις αλλά είναι αυτό το κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις στο τέλος.

 

Ο μυστηριώδης alternative τυπάκος. Λειτουργούν καμία φορά σαν ενεργειακά vampire. Έχουν το κάτι διαφορετικό που κινεί την περιέργεια και εξιτάρει τη φαντασία σου. Όμως, όταν είσαι από διαφορετικούς κόσμους όσο κι αν λένε πως τα ετερώνυμα έλκονται ή τα διαφορετικά είναι συμπληρωματικά, στην πράξη δεν θα σου βγει.

 

Ο τύπος χαμαιλέων. Δύσκολη περίπτωση και αρκετά ενδιαφέρουσα. Ξέρει πολύ καλά να παίζει με το μυαλό των ανθρώπων. Αν όμως τον παρατηρήσεις θα καταλάβει πως προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Είναι άλλος μαζί σου, άλλος με την παρέα σου και άλλος με τους φίλους του.

 

Ο δεσμευμένος τύπος. Ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε κι άλλο. Μην πιστέψεις ποτέ πως θα χωρίσει με την κοπέλα του ή με την γυναίκα του και θα είναι μαζί σου. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν ήθελε θα το είχε κάνει ήδη. Μόνο αυτό να σκέφτεσαι.

 

Ο δεν είμαι έτοιμος για σχέση. Είναι της ίδιας φιλοσοφίας με τον προηγούμενο τύπο. Παθαίνει αλλεργία με τη δέσμευση και έχει ανάγκη για συνεχή επιβεβαίωση.

 

Ο τύπος που πίνει πολύ καφέ και πάντα ετοιμάζει κάποιο project. Με απλά λόγια είναι ο εργασιομανής. Είναι παθολογικά άρρωστος με τη δουλειά και το μόνο πράγμα που αγαπάει είναι η καριέρα του.

 

 

 Σχόλια