Φλαμπουράρης: H υπόθεση με το πόθεν έσχες ήταν προσπάθεια να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Φλαμπουράρης: H υπόθεση με το πόθεν έσχες ήταν προσπάθεια να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Προσπάθεια να πληγεί το πρόσωπό του και ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Αλέκος Φλαμπουράρης πίσω από την υπόθεση με το πόθεν έσχες του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: Είναι σαφές ότι γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα να θιγεί το πρόσωπό μου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η υπόθεση έχει πέσει στο κενό. Φάνηκε και από την τελευταία συζήτηση στη Βουλή, στην οποία μόνο ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο θέμα. Η συζήτηση εντάθηκε όταν άρχισε η διαδικασία εκλογής αρχηγού ΝΔ.«Εγώ ζήτησα να βγει γρήγορα το πόρισμα», τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία σύμπτωση των περιόδων που υπήρξε υπουργός και μέλος της εταιρείας.

Ερωτηθείς σχετικά με τα «ανοίγματα» της κυβέρνησης προς το κόμμα του κ. Λεβέντη, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ο συγκεκριμένος πολιτικός έδινε 35 χρόνια μια μάχη και υπερασπιζόταν συμφέροντα αδύναμων. Όπως επισήμανε, η κυβέρνηση επιδιώκει τον διάλογο «και στην κοινωνία και στις πολιτικές δυνάμεις», ωστόσο, εξέφρασε τη σιγουριά ότι «οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης θα ψηφίσουν και το ασφαλιστικό​ και τη λύση για τα κόκκινα δάνεια», ενώ σημείωσε πως όλα τα κόμματα πρέπει να πάρουν συγκεκριμένη θέση.

Τέλος ο υπουργός Επικρατείας σε ότι αφορά η διενέργεια δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό, απέκλεισε τη μείωση στις κύριες συντάξεις και τόνισε όταν βγει το σχέδιο νόμου θα φανεί ότι δεν ισχύει η προπαγάνδα «για μείωση 30-40% των συντάξεων». «Θα κατοχυρώνεται η κύρια σύνταξη, γίνεται προσπάθεια για τις επικουρικές, οι οποίες θα υποστούν μείωση το πολύ 15-20%».Σχόλια