Άδωνις: Δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση οτι κάνω παζάρια

Άδωνις: Δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση οτι κάνω παζάρια

«Ανακοίνωσα ότι στηρίζω τον Μητσοτάκη αμέσως μετά τα αποτελέσματα, ακριβώς γιατί δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση ότι προσπαθώ να κάνω παζάρια» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας  στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Αντιλαμβάνεστε ότι με ένα 12-12,5%, που θα έχω εγώ στις εκλογές αυτές, θα μπορούσα να μείνω μία εβδομάδα τώρα και να μιλάω με τους δύο υποψηφίους, να δίνω την εικόνα ότι μιλάω και να ζητάω. Με το που βγήκε το αποτέλεσμα, το ανακοίνωσα ακριβώς για να μην ξεκινήσει η συζήτηση, αν θα πάρω καρέκλα, αν δε θα πάρω, τι θα μου δώσει ο ένας, τι θα μου δώσει ο άλλος», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Πιστεύω ότι, μεταξύ των δύο, ο κατάλληλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης» τόνισε  εξηγώντας ότι «έχει τη διαχειριστική επάρκεια να γίνει πρωθυπουργός αύριο».

«Είναι ένας πολιτικός, που έχει χτίσει το προφίλ του τεχνοκράτη στον εξωτερικό, τον ξέρουν γενικώς και άρα μπορούν να τον εμπιστευτούν ευκολότερα και αυτό είναι κέρδος για την Ελλάδα, που δεν έχει χρόνο για χάσιμο, δηλαδή θα μπορέσει να μιλήσει γρήγορα την ίδια γλώσσα» πρόσθεσε.Σχόλια