Άδωνις Γεωργιάδης: Οι εκλογές το αουτσάιντερ και η Εθνική

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι εκλογές το αουτσάιντερ και η Εθνική

Την προσδοκία του να είναι το αουτσάιντερ της διεκδίκησης για την προεδρία της ΝΔ, έκανε γνωστή ο Άδωνις Γεωργιάδης , σε δήλωση του στο Δελτίο Eιδήσεων της ΕΡΤ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θέλοντας να κάνει γνωστή την στάση του κόσμου και των δημοσκοπήσεων απέναντι στην υποψηφιότητα του δήλωσε: «Eγώ μπήκα σε αυτή την εκλογική μάχη ως αουτσάιντερ, πουθενά δεν είπα ότι είμαι φαβορί. Προσδοκώ να είμαι αουτσάιντερ όπως η Εθνική το 2004, αλλά αυτό θα κριθεί στην κάλπη από τους πολίτες».

Φυσικά η συζήτηση περιείχε και αναφορά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Γεωργιάδη να  αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό απατεώνα». «Ένα μήνα πριν, ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε ότι θα πρέπει να καταργήσει την επικουρική σύνταξη, να το πει προεκλογικά, να το ξέρει ο κόσμος και να ξέρει τι ψηφίζει; Τι είναι ντροπαλός ο Αλέξης Τσίπρας; Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό απατεώνα».

Όσο για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ο υποψήφιος πρόεδρος απέκλεισε κάθε τέτοιου είδους σενάριο.

Ωστόσο σε ερώτηση που του έγινε για την εικόνα της ΕΡΤ την περίοδο των εκλογών ο κ. Γεωργιάδης δίχως φόβο και πάθος απάντησε: Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Αυτό είναι το ελάττωμα μου, δεν κρύβομαι. Κατά την περίοδο των εκλογών μπορώ να πω ότι “μπάταρε”  λίγο η ΕΡΤ. “Μπάταρε» λίγο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ“.Σχόλια