Άφωνος ο ιατροδικαστής: «Πατέρας» βίαζε κατ’εξακολούθηση τον γιο του μαζί με τον σύντροφο του

Άφωνος ο ιατροδικαστής: «Πατέρας» βίαζε κατ’εξακολούθηση τον γιο του μαζί με τον σύντροφο του

Ομοφυλόφιλος “πατέρας” βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο, με τον οποίο συζούν. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, που βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφο του έμεινε έκπληκτος από το πρωτοφανές περιστατικό.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς μετά από καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα και πλέον είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αργολίδα.
Το 12χρονο αγόρι ζούσε με την μητέρα του σε περιοχή στα Νότια της Αττικής, καθώς ο “πατέρας” του είχε αποκαλύψει την διπλή του ερωτική ζωή, και πλέον ζούσε με τον σύντροφο του σε πόλη της Πελοποννήσου.

Όταν λοιπόν το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του στο σπίτι του σε πόλη της Πελοποννήσου, προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές δεν ήξερε τι το περίμενε.

Η αποκάλυψη της φρικιαστικής πράξης

Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου, τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να δει τι κάνει τότε το παιδί άρχισε να λέει στην μητέρα του: “…έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά”.
Το γεγονός αυτό θορύβησε την μητέρα, η οποία αμέσως ξεκίνησε να πάει να πάρει το παιδί της. Όταν πια επέστρεψαν στην Αθήνα, χωρίς ακόμα η ίδια να έχει αντιληφθεί το τι είχε συμβεί στο σπλάχνο της, άκουσε έκπληκτη και σοκαρισμένη το 12χρονο γιο της να της εξιστορεί το τι είχε βιώσει, και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και τον ερωτικό του σύντροφο.

Τότε η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, αλλά και του συντρόφου του.

Μετά από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, ο ανήλικος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμα του το βιασμό του.

Πολύωρη απολογία στον Ανακριτή

Έπειτα και από την σοκαριστική διαπίστωση του βιασμού από πατέρα και σύντροφο, οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια του Ναυπλίου, όπου έδωσαν πολύωρη απολογία στον Ανακριτή, που έχει αναλάβει την κύρια ανάκριση της σοκαριστικής υπόθεσης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis, η κατάθεση άρχισε νωρίς το μεσημέρι και διήρκησε μέχρι τις 9 το βράδυ.

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικους όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.Σχόλια