Αυτές είναι οι δημοσιεύσεις στο Facebook του πατέρα που βίαζε τον γιο του

Αυτές είναι οι δημοσιεύσεις στο Facebook του πατέρα που βίαζε τον γιο του

Χίλια πρόσωπα» είχαν στο facebook ο 45χρονος πατέρας και ο 37χρονος εραστής του, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό του 12χρονου αγοριού στο Άργος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Espresso», oι δυο τους εμφανίζονται στους διαδικτυακούς φίλους τους πότε ως… ευαίσθητοι με αναρτήσεις για τα αδέσποτα ζώα ή τα ορφανά παιδιά και πότε ως ώριμοι άντρες που ενδιαφέρονται «για άντρες και γυναίκες», όπως έχει γράψει ο 37χρονος.

Πάντως, στα πολλά προφίλ που διατηρούσε ο πατέρας παρουσιάζεται είτε ως απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού είτε ως πρώην μάγειρας στη Γερμανία, ενώ σχεδόν όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι του φαίνεται πως είναι ομοφυλόφιλοι ή bisexual και εμφανίζονται γυμνοί ή ημίγυμνοι.

Αρρωστημένα μυστικά

Σύμφωνα με πληροφορίες από πολίτες στο Άργος, το ζευγάρι κρατούσε καλά κρυμμένα τα αρρωστημένα μυστικά του.

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που φέρεται ότι είχε νοικιάσει πριν από δύο μήνες ένα διαμέρισμα στο πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας, κρατούσε χαμηλό προφίλ, χωρίς πολλές συναναστροφές με τους γείτονες, αναφέρει η «Εspresso».

Όμως, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τα προσωπικά προφίλ τους στο facebook, χρησιμοποιούσαν και οι δύο το διαδίκτυο για να γνωρίσουν ανθρώπους.

Όπως φαίνεται από το προφίλ του στο facebook, ο 37χρονος εραστής του πατέρα εμφανιζόταν ως πρώην δικαστικός επιμελητής και είχε πάθος με τους celebrities, καθώς κοινοποιούσαν συχνά δικά τους ποστ. Ανάλογο πάθος φέρεται ότι είχε και με τα ζώα, καθώς δήλωσε ότι είναι φιλόζωος.

Μεταξύ άλλων, την ίδια χρονική στιγμή που ο ίδιος και ο σύντροφός του κατηγορούνται ότι ξεσπούσαν τις ορέξεις τους πάνω στο ανήλικο αγόρι, ο 37χρονος είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του μια δημοσίευση της οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου που βοηθά παιδιά!

Δείτε τον πατέρα και τον εραστή του που βίαζαν το 12χρονο στο Άργος.

Άργος: Φρίκη με τις αναρτήσεις στο facebook πατέρα και εραστή που βίαζαν το 12χρονοΣχόλια