Αυτό ειναι το ταμπόν αξίας τριών εκατ. δολαρίων – ΦΩΤΟ

Αυτό ειναι το ταμπόν αξίας τριών εκατ. δολαρίων – ΦΩΤΟ

Μπορεί μέχρι τώρα στο άκουσμα του ονόματος «Λόλα», να ερχόταν συνειρμικά στο νου το «να Λόλα , φάε ένα μήλο», ωστόσο το προϊόν στο οποίο θα αναφερθούμε δεν είναι μήλο, αλλά ένα ταμπόν αξίας  τριών εκατ. δολαρίων.

Μία εταιρεία, όνοματι Lola, που κατασκευάζει ταμπόν αποκλειστικά από βαμβάκι και με την ιδιαιτερότητα ότι μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά – εντός ΗΠΑ, δυστυχώς, για τις υπόλοιπες – ενδιαφερόμενες έχει κατορθώσει αυτό που για κάποιους είναι αδύνατο. Να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτικών κεφαλαίων επιτυγχάνοντας χρηματοδότηση ύψους τριών εκατ. δολαρίων.

Η ιδέα των ιδρυτών της εταιρείας ήταν πολύ απλή: αντικαθιστούμε όλα τα χημικά στοιχεία που περιέχονται στα γνωστά σε όλους ταμπόν με βαμβάκι, γεγονός το οποίο όχι μόνο είναι απόλυτα οικολογικό αλλά προστατεύει και κάθε χρήστη από τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν την ακριβή ποσότητα των ταμπόν που χρειάζονται, να τα λάβουν ταχυδρομικά και φυσικά να μην… ξεμείνουν ποτέ.

«Σε πλήρη αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, το βαμβάκι δεν είναι το βασικό συστατικό των περισσότερων ταμπόν», τονίζει η Alexandra Friedman, μία εκ των ιδρυτών της εταιρείας.Σχόλια