Αγρίνιο: Επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς, με το φορτηγό του

Αγρίνιο: Επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς, με το φορτηγό του

Παρ’ολίγον τραγωδία για τους δυο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που στην προσπάθειά τους να ελέγξουν ένα αγροτικό φορτηγάκι στο Αγρίνιο. Ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημά του πρώτα τον ένα και μετά τον άλλο, με αποτέλεσμα να διαφύγει προσωρινά.

Αρχικά οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο ύποπτο φορτηγάκι να σταματήσει για έλεγχο και ο οδηγός μείωσε ταχύτητα. Λίγα δευτερόλεπτα όμως αργότερα, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να παρασύρει τον ένα μοτοσικλετιστή που του έκλεινε τον δρόμο! Την τελευταία στιγμή, εκείνος κατάφερε να κάνει έναν ελιγμό και να αποφύγει τη σύγκρουση. Ο οδηγός εκείνη την ώρα έβαλε όπισθεν και επιχείρησε να παρασύρει τον άλλο αστυνομικό που βρισκόταν πίσω του!

Ωστόσο, το φορτηγάκι απομακρύνθηκε πριν προλάβουν να το καταδιώξουν και μπήκε  στον οικισμό τσιγγάνων στα Άη Βασιλιώτικα. Τότε, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κάλεσαν ενισχύσεις, ο καταυλισμός αποκλείστηκε και ισχυρές δυνάμεις έκαναν έρευνες, ώσπου εντόπισαν τον 19χρονο οδηγό του αγροτικού και του έβαλαν χειροπέδες. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για απείθεια και απόπειρα πρόκλησης επικινδύνων σωματικών βλαβών.Σχόλια