Άγριο επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και εισαγγελέα

Άγριο επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και εισαγγελέα

Tης ΕΥΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

Αστυνομικός-μπουμπούκι του ΑΤ. Φιλοθέης-Ψυχικού, εντεταλμένος για την τήρηση της τάξης και του Νόμου όχι μόνο συνελήφθη κατηγορουμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών αλλά λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με την εισαγγελέα η οποία πήγε στην οικία του για να την ψάξει. Από την δικογραφία που αποκαλύπτει το ereportaz  προκύπτει καρέ-καρέ η καταγραφή του πραγματικά ασυνήθιστου επεισοδίου που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου έξω από το σπίτι του 35χρονου ενστόλου στον Βύρωνα.

Μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και διασταύρωση στοιχείων σε ότι αφορά τις ημέρες και τα έργα του αστυνομικοί πήγαν παρουσία εισαγγελέως γένους θηλυκού στο σπίτι του προκειμένου με το ένταλμα στα χέρια να προχωρήσουν σε έρευνες. Εκεί όμως ο κατηγορούμενος όχι μόνο αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές αλλά ουσιαστικά απώθησε την δικαστική λειοτυργό, η οποία θεωρείται από τις πλέον «σκληρές» της υπηρεσίας καθώς στο παρελθόν έχει διενεργήσει έρευνες για πλείστες υποθέσεις σκανδάλων. Το αποτέλεσμα ήταν να προσαχθεί και για απείθεια. Πλέον ο αστυνομικός κατηγορείται για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικής ουσίας με σκοπό την εμπορία, ψευδή αναφορά ενώπιον της Αρχής, παρασιώπηση ανεύρεσης και απείθεια.

Στο σπίτι του τελικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο ζυγαριές ακριβείας, 7,3 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, πλαστική κάρτα ιδιωτικού καζίνο, 4 αμπούλες “PARABOLAN”, 22 χάπια “BEECOKTAIL BALCAN” συνολικά πάνω από 100 παράνομα χάπια όπως επίσης υλικά για την χρήση της κάνναβης. Εννοείται πως κατασχέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του από συνάδελφό του.


Σχόλια