Ακόμη ένας «εκπρόσωπος του Θεού» σε μαθήματα… αγάπης: Η ομοφυλοφιλία είναι αντι-ανθρώπινη συμπεριφορά (βίντεο)

Ακόμη ένας «εκπρόσωπος του Θεού» σε μαθήματα… αγάπης: Η ομοφυλοφιλία είναι αντι-ανθρώπινη συμπεριφορά (βίντεο)

Μαθήματα μίσους και ρατσισμού παρέδωσε για μία ακόμη φορά ένας «εκπρόσωπος της Εκκλησίας και του Θεού», κάνοντας επίδειξη μισανθρωπισμού αλλά και αμορφωσιάς, και «βγάζοντας από τα ρούχα τους» τους παρουσιαστές της εκπομπής που τον φιλοξενούσε.

Ο λόγος για τον μητροπολίτη Πειραιά, Σεραφείμ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των σεμιναρίων για την ομοφυλοφιλία στα σχολεία.

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σεραφείμ, ενώ δε δίστασε να συγκρίνει τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες!

Οι δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιά προκάλεσαν την αντίδραση όσων βρίσκονταν στον πάνελ της εκπομπής και της γνωστής παρουσιάστριας, η οποία είπε: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;».

Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα ο μητροπολίτης να εξοργιστεί, να πετάξει τα ακουστικά και τα μικρόφωνα, και να αποχωρήσει.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια