Ακραία σαδιστικές μεθόδους εκτέλεσης επινοούν τώρα οι τζιχαντιστές (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

Ακραία σαδιστικές μεθόδους εκτέλεσης επινοούν τώρα οι τζιχαντιστές (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

Δεν έχει τέλος η φρίκη στο Ιράκ και τη Συρία, με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να συνεχίζουν τις εκτελέσεις με αποτρόπαιες μεθόδους, ανθρώπων που κρίνονται ως προδότες ή είναι απλώς αλλόθρησκοι, ενώ από το μένος και τα βασανιστήρια των τρομοκρατών δεν ξεφεύγουν ούτε μικρά παιδιά.

Τα τελευταία θύματα της αγριότητας των μαχητών του ΙΚ, όπως μεταδίδουν διεθνή δίκτυα, ήταν δύο αγόρια ηλικίας κάτω των 18 ετών, τα οποία κρεμάστηκαν στην επαρχία Ντίερ Εζόρ της Συρίας, επειδή οι τζιχαντιστές τους έπιασαν να τρώνε πριν δύσει ο ήλιος, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

6

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποτυπώνουν τα άτυχα παιδιά να είναι «σταυρωμένα» σε δοκάρια, με τους καρπούς δεμένους με σχοινιά, ενώ η μπλούζα ενός από τα δύο είναι βουτηγμένη στο αίμα.

7

Το φρικιαστικό περιστατικό ανέδειξε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ επισημαίνεται πως τα αγόρια είχαν περασμένα πλακάτ στο στήθος τους που έγραφαν «Δεν νήστεψαν στο Ραμαζάνι χωρίς εμφανή θρησκευτικό λόγο».

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Παρατηρητηρίου, Ραμί Αμπντέλ Ραμά, τα αγόρια πιάστηκαν από τους τζιχαντιστές να τρώνε, και τα σώματά τους παρέμειναν κρεμασμένα για ώρες.

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικές είναι οι νέες μέθοδοι που εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές για να θανατώσουν τους ομήρους τους.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία πρόσφατα χώρισαν μία ομάδα Ιρακινών κρατουμένων ώστε να μπορέσουν να τους θανατώσουν με διαφορετικούς τρόπους.

1

Η μία ομάδα με τέσσερις ανθρώπους εγκλωβίστηκε σε ένα κλουβί, το οποίο βυθίστηκε σε πισίνα ώστε να προκαλέσει τον πνιγμό τους, ενώ οι τρομοκράτες φρόντισαν να τοποθετήσουν αδιάβροχες κάμερες στα κάγκελα του κλουβιού για να καταγράψουν το θάνατό τους.

3

Η δεύτερη ομάδα κλείστηκε σε αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια οι τρομοκράτες ανατίναξαν με αντιαρματική ρουκέτα και οι επτά κρατούμενοι της τρίτης ομάδας με τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί στολές αναγκάστηκαν να γονατίσουν με τα χέρια δεμένα σε απομονωμένη περιοχή, ενώ στη συνέχεια οι τζιχαντιστές τους πέρασαν εκρηκτικά γύρω από το λαιμό, τα οποία έπειτα πυροδότησαν.

8

5

Τα παραπάνω, καταγράφηκαν σε επτάλεπτο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε από δίκτυο που στηρίζει το Ισλαμικό Κράτος.

4

Ο Τσάρλι Γουίντερ, ερευνητής στο think tank, Quilliam Foundation, μιλώντας στον Independent προέβλεψε πως οι τζιχαντιστές θα είναι «πιο δραστήριοι από ποτέ», τη στιγμή που την ερχόμενη Κυριακή θα είναι η πρώτη επέτειος από την ίδρυση του Ισλαμικού Κράτους.

«Υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια να φανούν όσο πιο ισχυροί γίνεται και πιο επιθετικοί από ποτέ μπροστά στην διεθνή αντίσταση», τόνισε ο Γουίντερ και πρόσθεσε ότι η οργάνωση σχεδιάζει «ακόμα περισσότερη βία, ακόμα περισσότερες επιδρομές και ακόμα περισσότερες επιθέσεις».Σχόλια